Sjuklingen

Det var ett tag sedan tror jag, men har inte kunnat använt min data på hela veckan typ för min laddare till datorn gick sönder... :/ Men min pappa fixa en ny åt mig igår :D Så nu kan jag ha min data igen :D så nu är man riktigt glad :D
Det tråkiga med den här veckan är att jag är sjuk har varit det sen i måndags, kanske ska gå i morrn om jag mår bättre å är feberfri :D men jag hoppas öpå det för då får jag träffa mina roliga polare på tåget emma å agnes å deras hundar Yatzie å Algott ;)
Men iaf idag på morgonen var jag tvungen att åka till tandläkaren , eller det var en specialist som skulle kolla om jag behöver tandställning, dom sa att jag fick välja så jag skulle tänka på det men svara så fort som möjligt! Men jag är lite osäker men just nu ser det ut som att jag kommer att får tandställning! Man får ju finare tänder iaf om man ska se det posetivt men om jag ska se det negativt så kanske jag måste dra ut några tänder :/.. Men det klarar jag nog ;).
Imorrn blir det nog Tamagutchi om jag inte blir sjukare men det ska jag se till att det inte blir så !Det roliga med i morrn är att jag har Data å sen hål till 12.30 så det känns som en onödig dag men jag klarar mig, det är ju en bra start efter man har varit sjuk ;)
lite dålig mobilbild men ändå x )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0