Twilight

Måste bara säga att Eclipse är den bästa filmen hitills utav "Twilight serien" det var så värt att gå på "twilightmovienight"! haha ;) Jag, erika å alice hade der roligt iaf under alla filmer ;) Det var väldigt varmt också jag höll på att dö , det var så himla varmt !!! Men jag överlevde ;)
Ja jag kom inte hem förs vid 02.00 i natt så man är skapligt trött idag ;) Men men , det är sådant man får räkna med ! Idag vet jag inte vad som händer vi får se hur det blir. Jag hoppas bara att jag får brevet idag som det står om jag kommer in på Djurvård :D




Sunshine

Då är det då äntligen tisdag å kväll så blir det Twilight night ! :D wohoo !

Ja och jag har ungefär precis vaknat så jag har inte precis hunnit gjort ngt men , funderar på att lägga mig på studsmattan och sola lite sen , senare så ska jag ju träffa erika :D

ja det är väl det som händer idag, eller jo jag ska få min säng idag :D vad glad jag blir att få sova i en bredare säng nu än min lilla fjuttiga säng x ).
Så nu mer i framtiden så kommer jag kunna sova bättre ;) haha, eller kanske inte vem vet !?

Ne nu ska jag nof fixa lite å sen gå ut ett tag var ju inte ute så mkt igår och jag vill inte vara en person som bara sitter inne om dagarna.. Ne nu ska man vara ute när det väl är soligt !:D


sun sun and sun

Vilken slapp dag man har haft då ! Jo jag vakna ganska tidigt för att jag trodde att jag skulle klippa Ingrids gräsmatta, men hon tyckte att den var för torr för att klippa.. Så det blev inget jobb idag och jag orkade knappt gå uta idag , det måste ha varit ngt fel på mig jag undrar varför jag inte bara gick ut och la mig på studsmattan !?

Men jag lyckades gå ut iaf, för jag var nyss ute och gick en liten promenad det är ganska skönt att göra så att bara gå ut och gå , medans man lyssnar på musik och funderar;)

Aja det är väl dagens verk antar jag och i morrn blir det bästavänen erika å vi ska senare på kvällen gå på Twilight night !Med hennes kusin Alice !;) det ska bli skoj !!

Det får bli en bild på Pumbisen :)<3


Lovely

Jag måste bara säga att jag hade en underbar dag i går !!

Erika å jag åkte ner till Djullö och sola å bada . Så himla skönt det var verkligen varmt och jag hade inte ens badat än så jag kände att jag måste skynda mig och ta första doppet ;)
Vi åkte sedan till coop och köpte godis och lite och dricka eller det köpte jag erika köpte munkar istället ;)

Haha, när vi kom hem till henne så tänkte vi att vi skulle se på film och när man kommer in i huset så ser man att ens pappa sitter och glor på fotboll med Sven ;) haha hela familjen är så tajta ;) Men iaf jag och erika kollade på Rember me en väldigt bra film jag älskar den men den är så himla sorglig men den är värd att se! Så får ni ngt tillfälle ngn  gång att se den så ska ni ta den ! För den är älskvärd enligt mig!
Sen kollade vi på fotboll när jag hade varit hemma och ätit, Argentina vann !Wohoo ;)

En sak som var väldigt underbar igår var att när jag skulle hem och äta så säger mamma till mig att gå upp å kolla på min kudde! Och jag tänker ju då varför ska jag kolla på min kudde liksom?! Men vet ni vad när jag kom upp på rummet så låg en present på min säng med kort och allt!
Och snacka om att jag blev förvånad, gissa vem det var från! Jo det var från min söta lilla bästavän emma ! Jag blev så himla förvånad så jag fick tårar i ögonen när jag läse kortet och öppnade det!
Det var nämligen en födelsedagspresent men nu undrar ju ni då, jag fyller ju inte år, ne jag fyllde ju i april men emma hade inte fixat ngt då och nu fick jag det ! Det roliga var är att förstod att jag skulle gilla det för att hon känner mig så väl, och det var en utav dom bästa sakerna jag hade fått! Det var 2 manga böcker och jag orkar inte förklara exakt vad dom handlar om för så måste man fråga x)

Men tack så himla mycket Emma jag älskar dig och det vet du och jag kommer alltid att vara här för digh när det gäller !<3

Sen måste jag ju även tacka min andra söta bästavän som gjorde en vanlig dag till en toppen dag med! haha såklart min söta erika som jag också älskar !;)<3

Min lovley böcker jag fick utav min emma <3


Lovely day !

Tjena tjena på er ! :)

Idag så ska jag va med sötnosen erika och vi ska nog ner till Djulö och så ska vi troligtvis kolla på Fotboll när Tyskland och england spelar tror jag det var ;)1

Haha, jag kommer iaf ha det riktigt toligt:) Ja vad ska man mer berätta jo jag har en låt man borde lyssna på och det är I'll be there - Jackson 5 den är så himla fin och jag tycker om att lyssna på den x)

nehe nu ska jag försöka bli klar istället för att sitta här och gro x )


<3


I belive

Godmorgon på er ;)
eller kanske inte direkt vad man ska säga vid den här tiden men jag vakna typ nyss :P

ja jag hade det riktigt roligt igår hos klara iaf, senare sen så åkte jag hem till kajsa och så sov jag där. Ja och vi kollade på film mne hann inte se färdigt den för en liten fröken var lite trött ;) haha ni vet ju hur jag är jag kan vara uppe hela natten om jag bara har något att göra :)

aja nu sitter jag på Kajsas säng och ja vi gör inte speciellt mycket för tillfället;) Men snart händer det grejer!!


// Thelin


Midsommar

GLAD MIDSOMMAR !!

Ja idag är det då midsommar och jag har fixat mig och lyssnat på musik och fixat och donat ;) haha för jag ska snart iväg till Klara och träffa några kompisar <3 vi ska ner till Djulö sen tror jag och sedan vet jag inte vad som händer, men roligt kommer det att bli iaf ;)

jaha nä nui ska jag snart dra för jag är klar typ ;) hehe så snart bär det av till klara ska försöka ta massa bilder med system så ska ni får se hur snygga vi är och hur roligt vi kommer att ha ;)
ne nu måste jag dra så ha en oerhört trevlig midsommar !!;)

Facelook ;)



J'adore Paris!

                                    HEMMA!!!!                                              
Nu har man då kommit hem från underbara paris(Frankrike)! Hade det riktigt bra där nere.
Vi skrattade iaf varje dag jag säger det att om man är med familjen Thelin och Lidman så får man det roligt :D
Haha, ja man kan ju tex säga att jag kan inte ha haft det bättre, klagomål från mig och Jakob kom visst lite då och då men det var ju för att vi gick massa och att det var varmt och vi shoppade ju inte precis hela tiden ;)
Det vi gjorde var när vi var där att vi gick på Lovren museet och kollade på Mona Lisa för att mamma ville det, och gissa vem som fick klämma sig in  folkmassan och kom längst fram  precis framför Mona Lisa !? Jo det var ju såklart jag som gjorde det med min system å allt jag hade :P
Men men det var det väl värt antar jag, sen shoppade vi och jag köpte då en kavaj och en blus på Zara:D¨
Vi åkte sedan på kvällen och kollade på Eiffeltornet och det var så maffigt och det var ju då mitt förslag :D jag ville åka högst upp men ingen ville åka med mig och det var dyrt och lång kö :/ men nästa gång jag åker dit så ska jag banne mig ända upp :D
Andra dagen så var vi på Sacre coeur och kollade i kyrkan och så blev Jakob och jag avmålade, haha det var ju inget porträtt i den bemärkelsen det var deras version utav en :D
Aja sen har man typ varit över allt i paris typ känns det som man har iaf sett mycket och mer som jag inte har tagit upp :)


Självklart så tog jag bilder på allt ;) Haha och ja det är väl allt antar jag ;) idag har jag klippt mormors gräsmatta och kollat på film, och jag tycker att man ska se den filmen för det är det värt, Jag såg nämligen Natt på museet 1 å 2 även om man redan har sett den och tycker att den är gammal eller vad man nu tycker så ska man ändå se den för den är härlig och verkligen fantasifull och många härliga skådespelare är med och det vet ju jag eftersom jag glor ju på filmer 24/7 ;)








Ja här fick ni lite bilder iaf orkar inte ladda upp hur mkt som helst ;)


Rubrik

skapligt trött är man .. Även om man sov länge:P Ja idag händer det nog inte så mycket ska mest packa inför i morrn och fixa lite låtar till mobilen.. Man måste ju ha ngt att göra i morrn när man inte orkar lyssna på mamma å moster jag kan ju alltid snacka med jakob ;) men jag vill ju ändå ha bra musik på mobilen ;)

Jag vill bara att dagen ska gå fort nu så man kan få komma iväg ;)
Aja nu ska jag packa lite granna så att det blir färdigt ngn gång! men nu kommer jag inte att uppdatera förs jag kommer hem och då kommer troligtvis massor med bilder :D


Break your heart

Har haft en super dag måste jag ju passa på att säga x). han till och med att städa mitt rum idag innan Klaris kom till mig och vi snackade ett tag det är rätt skönt att bara sitta å snacka sen åkte vi till kajsa för att hämta upp henne, och när vi åkte iväg från Kajsa sen så började det ju såklart att regna as mkt :D Yey, haha.. Ne men vi åkte hem till mig och väntade tills det hade blivit lite bättre, jag btte om också för man var ju då ganska så våt ;). Vi åkte ner på stan sedan och kollade runt lite mötte även folk jag inte hade föväntat mig att se där ;) vissa vet vad jag menar x ).

Haha just ja när vi skulle skjutsa hem Kajsa sen så var det rätt så roligt för alltid när jag skjutsar Kajsa så lyckas vi alltid sladda ngn gång under vägens gång och tror ni inte att vi lyckas idag med att ha liven i behåll ;)

påväg mot guppet eller vad det nu var vi sladde på ;)

Jag- Bara du sitter still och rakt så kommer allt att gå bra !

Kajsa- Aaah...

Och då sladdade vi , hon hörde aldrig vad jag sa att hon skulle göra innan vi nådde fram till ett gupp,eller var det nu var vi sladde på ;)

Haha, Vi äger alla på att åka och sladda med moppen ;)
ne nu ska jag ta och sova tror jag för jag vill ju att lördagen ska gå fort så jag kan åka till Frankrike ngn gång x )







Tack sötnosar för en underbar dag :D<3


;)

Det blev ingen Klara idag men det blir det nog i morrn, istället så blev det stan med mammsen för att köpa lite grejer tills söndag då man ååker till frankrike.
Sen har jag legat och solat på studsmattan typ :P och snart kommer moster med lite grejer vi ska fixa tills söndag med och sen ska jag nog gå ut och gå med mamma sen blir det klippa grannens gräsmatta x )



We built this city

Vilken dag man har haft då !

Haha, vakna kl 8 typ , ganska trött och går upp å kollar på en film för att vakna till lite, sen blev det lunch och fixa sig. Sen bar det av till Ingrid för att tjäna lite pengar, alltså klippa hennes gräsmatta. Man har ju sådan tur attt gräsklipparn går sönder på slutet men den var tydligen rätt sliten sa hon , men jag han klippa hela ändå ;).
Sen har man då varit ute på studsmattan och solat, riktigt skönt att bara ligga på en handuk med sin kudde att luta huvudet emot och lyssna på musik.

Åkte senare ner med mamma för att hämta pappa så att jag kunde kolla synen på trafikskolan, fast jag vet ju redan att jag har glasögon när jag läser typ och sådant eftersom jag har brytningsfel, men det sa vi aldrig, men jag ser ju bra så det är ju inte fel så!

Just ja det viktigaste utav allt blev riktigt nervös idag för mitt moppekörkort och vanliga kortet försvann idag eller jag hittade inte dom, men som tur var när jag å mina föräldrar hade letat riktigt länge och tänkte kolla en sista gång hittade vi dom :) snacka om tur man har haft idag ! Haha ne nu får man sluta och vara slarvig men det brukar jag inte vara så, men men.

Imorrn blir det nig Klara det ska bli skoj man undrar ju vad vi kommer att hitta på och på söndag åker jag till Fran krike med kussen Jakob,mamma å moster det blir skoj det med, fast det dåliga är att erika kommer hem så jag hinner inte träffa henne då, och jag saknar henne så mycket just nu x )<3






Life

Godmorgon på er , har typ precis vaknat och är skapligt trött men det börjar kännas lite mer nu att det är sommarlov ;) igås så åkte jag ju till Norrköping med pappa å morbror och köpte hörlurar och hämtade möbler :P sen så spenderades kvällen med bäste emma :D vi var lite smått roade , och sen satt jag uppe typ hela natten x ).

Ja och idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska äta ute med mamma idag, och att min syster åker till grönan idag, lyckos henne :P
Ne nu ska jag försöka vakna till lite mer är så himla seg att jag nästan somnar nu när jag skriver :P






Sommar

jaha då har man nu sommarlov!! det känns både skönt och konstigt öfr jag har inte riktigt hunnit uppfatta att det är sommarlov nu !! Men men skolavslutningen i fredags var ju som förväntat och det gick bra, och igår var det ju studenten för min kusin Jakob :)
Ja och det gick ju också bra :P haha ne nu kommer lite bilder från min avslutning och Jakobs student :P

när man då går av från scenen och sätter sig för att sedan gå upp igen och ta emot betygen!







Nu kommer lite student bilder :)







Ja det får räcka med bilder nu har mer men då kommer det ta ett tag om jag ska ladda upp alla ;)'


SOMMARTIDER!!

Hejsan svejsan ja blev ingen uppdatering igårkväll var skapligt trött när jag kom hem :P hade ingen röst heller skrek som attan ;) haha men roligt var det!! Och jag måste ju då tacka min underbara bästa vän erika som fixade iordning mig så att jag skulle kunna bli så fin som jag nu var igår kväll!! Tack så jätte mkt gumman Älskar dig !
<333
ja det är bäl allt om gårdagen orkar inte gå in på detaljer, var på min systers skolavslutning idag den var som den brukar kan man säga för alla som har gått på sandbäcken eller gör fortfarnde vet att det är typ samma sak varje år men ny låtar med ;) ne nu ska jag nog hå och lägga mig för i morrn är det skolavslutning och jag kommer böla som bara den för att vi kommer att skiljas åt allihopa i klassen men jag kan säga att 9b äger :P











Ja det var lite bilder från gårdagen då eller asså inte bilder från kvällen men innan :P







Godermorgon

godmorgon på er allihopa, idag är jag ledig wohoo !!!

men just nu så fixar jag mina naglar eller jag målar dom rosa för min klänning är det ;) Haha det är riktigt skönt att vara hemma å fixa sig :P sitter och lyssnar på hög musik i huset för det mesta sommar musik som ledin,gyllene tider mm.
Ska ner på stan senare med klara ska nämligen köpa lite grejer inför kvällen ;)så snart hon har smsat mig så drar jag till klara med mopppen å sen vidare till stan ;) Haha det ska bli så himla roligt ikväll och att få se hur alla ser ut och det bästa är ju att när sötnosen erika har slutat så kommer hon över och fixar i ordning mig ;) det ska bli skoj :)

Jaha ne nu ska jag fortsätta att måla naglarna vi får se om det blir ngt mer inlägg innan jag åker ikväll ;) men det ska iaf bli en rolig kväll det sk ajag se till ;)

min fina målning :P



:)

Jag går och fiskar..

nu har tisdagen gått och den har varit rätt så soft har typ haft lektioner men ändå inte:P

Klippte ingrids gräsmatta när jag kome hem så jag känade lite pengar ;) sen så gick en promenad med  bästavännen emma :) sen har jag mst tagit det lungt för fick en reaktion på gräset eftersom man klipper utan att ta allergimedecin :P
Aja nu så sitter jag å snackar med massor med folk så ska nog vara lite mer social.

Gissa vad jo jag är nämligen ledig i morrn :) och nu är det så att i morrn kväll har vi våran "bal" så erika kommer över i morrn när hon har slutat och då ska hon sminka mig och så ;) det kommer bli så skojigt iaf när det är min bästavänm som gör det :)<33
Ne nu ska jag göra ngt annat så bye ;)


Bäst!

Okej då har man då börjat på sista veckan i skolan och den här dagen har väl varit helt okej;) Hade HLR på morgonen sen lunch typ och sedan vett å etikett haha inför "balen" då. Sen åkte man då hem och vänta på att min sötnos erika skulle sova färdigt :P sen åkte man över till henne och var där en stund men kunde inte vara där så länge var tvungen att åka hem och passa sytern eftersom mina föräldrar åkte upp till sjukhuset med mormor :(..

Hoppas det går bra bara! Ja det är väl min dag antar jag, lite synd att det inte blev så länge med erika..:( men det var ändå roligt den stund jag var där men vi ses ju på onsdag igen x)<33

Ne nu ska jag kolla runt lite efter hörlurar som jag måste köpa innan vi åker till frankrike det är inte långt kvar nu åker den 20/6 det ska blir skoj :)

Snygg bild på bästavän å mig :D<33




SWEDEN!

Tjena SVERIGE!!! älskar mitt hemland asså och jag älskar min stad Katrineholm är så himla skönt att vara hemma igen x )<33

jaha nu är man hemma rån en ganska så rolig vecka i Tjeckien det var roligt iaf trots att vädret inte var det bästa precis men ändå jag ångrar inte att jag föjde med iaf :P

Men nu så är det bara en vecka kvar till skolavslutningen och jag har inga lektioner den här veckan och jag ska bara göra skoj och på fredag så är det sista gången jag är på Tallås skolan för sen i höst så börjar jag på gymnasiet. Men iaf idag ska jag ta det lite lungt är skapligt trött sen gårdagen kom inte hem förs kl 9 typ har åkt buss i 2 dagar nu .. men men är hemma nu iaf. men i morrn blir det min sötnos och bästavän Erika<33 Ska bli så roligt att  få träffa folk igen och dom man har saknat så himla mycket:)

Ja resten av veckan vet jag inte exakt hur den blir men det får ni väl läsa om antar jag :P Ne nu ska jag ta och hitta på ngt så ses !



RSS 2.0