INTE IGEN ..

Hur lyckas man igentligen !?
 
När vi red ut igår ganska så sent och var mot slutet av ridturen fast det var en rätt sån lång bit kvar.. Så vände Rita i luften och jag var inte riktigt med hon bara hoppa upp iluften och vände och aag åkte av på ojämn mark med massa stenar under och landa på ryggen, Hade SÅKLART ingen väst på mig... Bara för att. Jag svor och skrek och grät påp samma gång för det gjorde så himla ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, kunde inte resa på mig heller.. VILKET DRAMA säger jag bara :P Jessica ringde Helena som äger stallet så hon och Danne diskutera hur dom skulle kunna ta sig ut till mig å de andra, för de kunde komma dit med bilen.. Det sluta med att de kom med traktorn som kunde ta sig till platsen jag var på :) Helena och jessica hjälpte mig upp och jag fick åka på en pall bakom traktorn tillsammans med Helena som höll i mysan som inte går bra ihop med de andra hästarna . Det var nog det roligaste jag varit med om , om man bortser från att jag hade ramlat av och hade ont x)
 
Kom hem kl 11 typ och var mörbultad som bara den och idag har det varit en tuff dag och jag ser helt sne ut i hea ryggen när jag går för att jag har så ont, men nu har jag verkligen lärt mig en läxa att det är väst som gäller när man rider ALLTID och det rekomenderar jag till alla!
 
Ska till stallet imorrn men blir ingen ridning för min del men ska kolla på syrran och sen har vi stallmöte som jag måste gå på :) sen på kvällen blir det kräftskiva så då får jag ta fram mitt happyface :D
 
 

Girlsnight out !

Hade en fantastisk kväll/natt igår :D Först sån var man i stallet hela dag och arbeta och red ;) hoppa i terrängen igår med rita och det gick fort hann inte ens tänka på att jag var hopprädd ;) Sen tjugo i 4 så fick jag skyna mig hem för skulle vara hos elin kl 5. Så det bev sanbbt hem och duscha och fixa iordning sig ;)
Sen när man var hos elin vänta vi på sandra och åkte sedan till Hanna på kräftskiva där man träffa lite nytt folk :) det var väldigt roiligt där. Kvart över tioåkte vi in till stan för att träffa Sofia och Lovisa sen blev det harrys, och dans och party hella kvällen ;) var helt slut när jag kom hem så det blev bara att göra sig iordning och sova ;)
 
Var ute igår för det var som en slags avskedningsfest ör elin som flyttar på torsdag:/ kommer sakna henne massor men vi kommer ju kunna ses och vi får skypa massor ;) idag kommer det iaf bli en lugn dag känner jag ;)
 
 

Biotime

Hemkommen från bio då, blev Monsters university med syrran :) Den var riktigt bra och sevärd verkligen . så den rekomenderar jag starkt även om det är en animerad film ;)
Vad har man hittat på idag då, jo inte mycket har vart ute med hundarna och umgåtts med syrran och pappsen :P Bara låtit dagen passera kan man säga ;) Imorrn börjar jessica skolan så då blir det bara jag och pappa och hundarna hemma;) ska träffa emma och gå en promenad så det ska bli kul och få träffa henne igen :)
 
 
 
 
 
 
 

härlig tripp på stan

Sommaren går verkligen som smort eller sista lovet eller vad man nu ska kalla att "sommarlovet" var. Snart börjar folk skolan och på högskolan, å jag läser distans hemma ;) Jag ser fram emot hösten å vintern på ett sätt för att det är mysigt och så kommer min favorit högtid ;) 
 
Idag har jag hunnit varit nere på stan och träffat sofia :D vi gick och handla en present till Elin , stötte även på elin ronvall det var ett tag sen, hon flyttar snart så jag hoppas att vi fortfarande kommer hålla kontakten för vi är trots allt barndomsvänner ;) 
Om nåon timme eller så åker jag ut till stallet och rider och fixar lite i där, sen blir det raka vägen hem och sen vet jag inte vad som står på schemat ;)
 
 
 

Bytt rum

Har då hålt på och bytit rum de senaste dagarna, jag flytta ner till andra våningen och min syster tog mitt gamla rum så nu har jag näst störst rum i huset :P men fick behålla den snygga bokhyllan som jag kan ha massa saker i och även tvn så det var ett plus, och garderoberna är faktiskt hela så tummen upp på det även om det bara är två hyllor i ena och resten är hängbart men har löst det iaf, men rensa ur massor med kläder och insåg att jag behöver shoppa! ;) men ska till Ullared imorrn så vi får se vad jag hittar där nere :)
 
Annars har det inte hänt så mycket har inte fixat klart mitt rum än men det bli klart i veckan iaf :P annars så har jag fått låna endel böcker av elin så har lite att göra iaf;)
 
Bjuder på denna ;)
 

RSS 2.0