lördag..

tjenare på er, är dålig på att uppdatera ... jag vet! men har inte tiden i veckorna alltid för jag kommer hem så sent och då är det läxor som ska göras... i onsdags var jag iaf på bodaborg med klassen och b klassen1 as kul var det ! trots att  man inte tyckte det från början ;)
jaha idag då så har dagen gått ut på att jag tog en liten lång promenix med Lindsy och sen till nu så har jag fixat mig och lyssnar på musik i rummet, pappa har grabbkväll så det är massa grabbar på nedervåningen och sen jag den ända tjejen som är på tredjevåningen :P hahah! men ska snart till elin, som tur var fick jag komma tidigare , sen efter det drar vi oss mot linnea på tre rättersmiddag :D det ska bli skoj!
här är en bild på hästen jag red förra söndagen :D så söööt! det är den med den vita bläsen!
och en ful lite bild på moi! ;)

tjolahopp

hejsan det var ett tag sen.. har inte hunnit med att uppdatera. men nu är skolan igång igen och det är helt okej! igår så spela jag sims hela dagen typ och gjorde lite djursjukvård :)
Idag gjorde jag lite matte på förmiddagen, sen vid 13 så åkte jag ut till valla och prevred en häst :D ritkgt mysigt där ute och trevligt! sen har jag övningskört och nu har jag gjort en annanspaj och nu är det plugg som gäller ! ;D
lägger ut en bild på hästen senare eller någon annan dag !

2012

ja då har det gått ett år och nu är snart första dagen på 2012 slut, men igår hade jag jätte kul med mina kompisar! den bästa nyårsafton hitills! Nackdelen var väl att man gick i hägklackat från stan till laggarhult fram å tillbaka några gånger! det känns idag i bena kan man säga , men men det gör inte så mycket!
Idag har det mest blivitt att lata sig, kolla på Moulin Rouge som haer blivit en liten förälskelse för mig gillar hur låtarna framförs å så! jaha nu ska jag fortsätta med mit slappande och kolla på mer film ! ;)

RSS 2.0