Sunday

Bion var asbra igår och det var bra sällskap också! Fick skjuts hem som tur var , man kan säga att Madde är den snällaste som finns :D Vi får se om det blir någon fika snart när hon blir frisk från förkylningen :D
Men iaf det känns som man kanske borde ta å läsa hp-böckerna men har aldrig riktigt orkat det :P det är lite konstigt för när en bok blir på film el serie så brukar jag alltid vilja läsa dom , eller om jag har läst dom innan dom har blivit det :P Men problemet är ju hur jag ska få tag i alla böcker :P
Haha.. ne men idag är det lite sådan här plugg dag , räknar matte just nu å sen har jag städat lite igen å sen blir det att packa för på torsdag bär det av till Egypten :D
nee nu måste jag räkna å plugga engelska men ses !
jag bjuder på denna x )

En super lördag!

Tjeena!
Idag har man haft en göra lista !
1. Optikern-kolla synen eftersom man kolla den sist för några år sedan, välja 2 nya brillor! Klart
2.  Köpa ett par leggings! Klart

3.köpa en underdel till bikini icke klart ! Mamma får fixa det istället!

4. Fika med Elin! Klart

5. Städa mitt rum, håller på med det nu!

6. Räkna matte, kanske hinner när jag är klar med städningen

7. Börja plugga på engelskan, vi får se om det blir av!

8.Gå på Harry potter kl 20.15, det händer som sagt den tiden å jag kommer gå med Madde å hennes syster ! :D
Ja det är allt som ska å skulle hända idag vi får se om vissa saker händer eller inte som dom punkterna med att plugga X )
Haha, men harry potter ser jag fram emot, måste kolla om Madde kör bara å iaf om hon kan skjutsa hem mig, för jag vill inte gå hem ända till Laggarhult :S
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker om man räknar med denna då x ) Det ska bli skönt jag vill verkligen att det ska vara onsdag eftermiddag så jag kliver på tåget till södertälje å möter upp familjen å åker till Arlanda, å sen blir det bara bättre på torsdagsmorgonen då man ska flyga :D Längtar skit mycket men tror att jag kommer ha träningsverk för vi ska köra fysträning på onsdag ... Å sen ska vi ha engelska prov med men jag får det gjort innan jag åker iaf :D Nehe nu måste jag fortsätta städa om jag ska hinna plugga innan bion!;)

Soft dag

TJAAAAA!
Nu är det HELG så j*vla skönt! Hade en lektion idag som skulle sluta 9.50 men vi hade prov så sluta typ 09.25 eller något så jag kunde ta 10.33 tåget hem ! Gud vad glad jag blev asså!
Jag trodde ju att jag inte alls skulle kunna klaraprovet men det gick det var inte så mycket som jag trodde att det skulle vara ! Men det var ju bara bra :D hihi..
När man då kom hem gick jag åt skulle ha ätit med mamma men hon fick något akut så jag fick gå själv i stället :P men det gick bra det blev en sallad med kräftstjärtar och en kladdkaka också :D
Sen tog man bussen hem och nu har man softat lite har övat lite på gitarren också så att det låter bra på pappa fest ;) men har ju även andra låtar man ska öva på men gitarrläraren sa att jag fick öve hur mycket jag ville på "pappas låt" det ska bli så kul sen när det väl gäller !
Om 6 dagar åker jag till Egypten om man räknar med idag då :P Det ska bli skönt att bara komma bort en vecka men får ta igen mycket sen så jag måste kämpa på iaf !;) men aja ne nu ska träna lite på gitarren tror jag och sen blir det väll att åka till kulturskolan !
Gammal bild x )

Saknad

Jag har några vänner som står mig väldigt nära men har på något sett sakta men säkert försvunnit men inte långt bort men jag saknar dom så himla mycket ! Men det är inte bara dom utan det beror ju på en själv också, men jag vill att ni ska veta att jag behöver er mer en någonsin förrut ! Om ni inte finns i mitt liv så går allt bara nerför jag behöver er att prata med !
en krabat som heter Agnes  saknar man !<3
Söta lilla elin<3
Fina Emma <3
Min bästa  vän erika :D<3
Jag saknar er allihop ni är absolut dom bästa vänner man kan ha , å jag hoppas attt vi kan hitta tillbaka till varandra snart :D <3

Föräldrar kan vara underbara i bland..

Godermorgon på er !
idag så ska pappsn å jag ner på stan vi skulle först ha åkt till N-town men så blev det inte :P men det gör ju inget är ju där annars varje dag så, kan vara skönt ibland att bara få stanna i K-town
Men iaf vi ska kolla på ett par nya glasögon åt mig, nu blir jag glad för jag gillar inte mina andra men det roliga är att jag har inte sagt till dom att jag vill ha ett par nu ! men när ens föräldrar är så snälla att dom kommer till en å säger att man ska åka å kolla på ett par nya är det ju bara att tacka å ta emot eller hur !?
Kan också passa på att säga att jag är glad att elin åkte ut ur idol igår alla kanske inte tycker det men jag ville att dom andra skulle vara kvar ! x)
vi får se vad pappsen å jag hittar på mer :D När man är på stan med honom kan allt hända, han är så snäll min kära fader han är verkligen min hero !
Nu är det bara 1 1/2 vecka kvar tills man åker gud vad jag längtar , men när jag är där få det inte gå för fort för det är ju inte så att jag kommer sakna snön eller ngt!
Bjuder på dom här x )

Just like the wind

Äntligen freeeedag!
Så himla skönt måste jag säga hade redovisning idag då å sen en föreläsning men sluta innan 13.30 oaf :D så det var ett plus !:D
Det var däremot fullt på tåget, men emma,agnes å jag lyckades hitta en sittplats iaf, fast precis vi utgången ;P Vi var ganska så flummiga idag, så det blev mycket garv på spårvagnen å i väntan på tåget x ) haha..
Spela gitarr idag och det gick ganska bra , han vill att jag ska försöka lära mig sångtexterna utantill för det kan vara lättare att spela å sjunga samtidigt då inte för att det går dåligt för mig, men det kan blir ännu bättre om man kan texten utantill eller ackorden!
Jaha ne nu ska jag njuta av min fredagskväll så får vi se vad som händer i morrn men nu är det iaf HELG!

Studiebesök!

har en sådan träningsverk :/.. men jag har klarat dagen ändå fast det var ju inte det som var det värsta!
Vi har nämligen vart på studiebesök på Bravikens pappersfabrik å söderköpings reningsverk och så var vi på en soptipp i norrköping ! Ja ni det var ju en rolig dag eller inte ! Asså jag kan inte glömma bort lukte från reningsverket asså jag höll på att spy , klara verkligen inte av att vara där inne! Jag hoppas att jag aldrig besöker ett reningsverk mer  i mitt liv för mitt eget bästa ;)
Haha, inte nog med det när jag kom hem så gick jag från tågstation riktigt jobbigt måste jag säga !... Men det gick, å när man kommer hem sätter man igång med att träna tills redovisningen i morrn, jag ska snacka om träd å växter men det är bara en punkt som jag tar i min grupp x ) Vi får se hur det går om vi klarar oss eller inte !?
ne nu ska jag träna lite å sen chilla lite grann ;)
Sådana här pappersrullar fick vi se på pappersfabriken idag x )

SNÖ!

Snacka om oväder, asså jag gillar snö, men inte alltid men just idag så tyckte jag inte alls om att det snöa.. För inget gick som det skulle idag, platta ju håret för vi hade skolfoto. Men det blev ju lockigt pågrund utav snön:P Sen så har jag bara sovit 3h i natt ! Inte så bra ne men jag klarade dan!
Och när man kommer hem till k-town så snöar det med ås å går man hem, jag så ut som jag vet inte vad när jag kom hem dels såg jag ut som en eskimo å en fryst glass pinne x) haha ne nu ska jag plugga lite grann å försöka tänka positivt :D(Y)

Kortis

har precis kommit hem från badhuset har tränat dom små barnen nu å det gick bra :D Är ändå rätt slut men det är nog för att man redan vet att man ska upp 05.20 i morrn :/....
Men iaf i morrn så slutar man 14.10 :d så det funkar iaf :) ne nu måste jag faktisk fixa lite saker har skolfoto i morrn nämligen :P så bye bye !

Härligt med ännu en sovmorgon

Godmorgon på er ! Så himla skönt att vara ledig idag med , men i morrn blir det skola igen men jag går ju bara 2 1/2 vecka till sen drar jag till Egypten :D Så himla skönt :D
Haha men jag börja morgonen nu då med att se på filmen Killers igen haha, det konstiga är att jag brukar tycka att Ashton Kutcher är så överdriven i sina filmer men inte den här gången nu börjar han komma på en utav mina top 10 utav skådisar ;)
Så man kan säga att min dag kommer att gå ut på att softa å kolla på tv hela dan, sen ikväll ska man ju iväg å träna småbarnen, men det går nog bra :D Hoppas jag! Ne nu ska jag titta på en film ni får ha det så bra :D
Var bara tvungen att lägga ut en bild på honom x )

Love this day !

tjaaa, söndag då å i morrn är det skola igen för dom flesta men inte mig :P haha för jag har studiedag :D yey!
Idag så var hela familjen till N-town å kolla lite eller vi åkte för att jag skulle köpa ett par jeans skulle först köpa ett par cheap monday men hitta inga som passa å inte heller några på Bik Bok. Så vi gick till ett ställe som ligger mitt emot Bik Bok kommer inte ihåg vad affären heter, men där hitta jag iaf ett par :D
När vi åkte hem tog vi den mysiga lilla vägen bredvid stora som man kan åka på en stund så kommer man ut på stora sen, men iaf då fick jag övningsköra lite det var skoj ;)
Vi var på Mediamarket å titta lite grann då hitta jag min mobil som jag vill ha :D En HTC Desire HD :D vill verkligen ha den får se om jag får den i julklapp kanske :D
Har även idag fixat å donat klart med pappas inbjudningar till han 50-årsfirande :) så jag, pappa å jessica åkte ut och la inbjudningarna i pappas kompisars brevlådor :) Glömde att säga att jag köpte en film idag också :D Så himla stolt eller det är jag alltid när jag köper filmer eftersom jag älskar filmer, haha men köpte Killers  så j*vla bra måste jag säga jag älskar den !!!
Ne nu måste jag göra lite annat men ha en bra söndagskväll allihopa !:D

En liten tanke ställare ;)

Kan knappt fatta att det redan är torsdag å att i morrn är det fredag, känner att idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på lite serier, åkte ju ner å tog min sista spruta också inte så skönt har ont i armen nu, men jag överlever nog : ).
Var snäll och duktig å städa burarna nyss också, pappa sa att jag skulle göra det vid 13-15 ngt innan det blev mörkt, men jag sa att jag kommer se iaf ;) så man kan säga att det var svårt att se ute nu när det typ är kolsvart ute ;) men det gick ändå kaninburarna är rena å fina :)
det känns så konstigt just nu, vet inte om jag ska gå vidare mitt liv å ta in nytt eller stanna kvar å försöka hålla fast i det gamla, men man kan ju inte alltid hålla fast i det man måste ju gå vidare någon gång, men just nu efter en liten tänkare så här, har tänkt på det här ett tag nu .. Så har jag nog insett att jag ska gå vidare i mitt liv och försöka att inte titta tillbaka ! Det kanske gör ont men det blir bättre , så är det alltid :D

Tränings duktiga erika ;)

tjena på er, som jag sa förut så skulle ju jag å elin träna , vi var riktigt duktiga elin sprang hela tiden, medans jag körde lite andra maskiner ;) Känner mig riktigt duktig, sen tog man då 12.32 bussen till laggarhult å gick sen till mormor  å åt god god mat :D
Har städat sen jag kom hem, eftersom mina tjejkompisar kommer hit ikväll, det var ett tag sen så vi får se vad som händer, men nu fick jag rummet iaf städat haha...
Ne nu ska jag nog käka innan dom kommer x ) vi ses ! :D
facelook ;)

Hurtiga Erika å Elin :D

Tjeena på er är väldigt dålig på att uppdatera märker jag;)nMen snart så drar jag till elin å så tar vi bussen till duveholm å tränar :) nu ska vi vara riktigt duktiga:D(Y) sen vid 13.00 blir det att käka hos mormor det ska bli gött sen så ska vi försöka att träffa alla tjejer från förra klassen , får se hur det går måste få tag på Klaris först ;)
Ne nu måste jag fixa det sista får uppdatera mer sen X )

RSS 2.0