Byter

Hejsan på er

måste meddela er att jag har bestämt mig för att börja blogga på for.me istället! men kommer låta den här bloggen finnas kvar ändå ifall jag får för mig att skriva något men annars kan ni följa mig på http://thelin.for.me/  istället

SUN

Har verkligen njutit denna helg utav värmen:) igår red man lektion vid lunchtiden och det var barbacka och det var en härlig känsla , sen hem och la sig i solstolen och njöt lite i solen och sen blev det lite mys med familjen :)
idag blev det att åka ut i skogen och träna lindsy och kelly:) sen har man handlat lite och fixat och donat hemma sen blev det att ligga å sola en stund, älskar verkligen värme och solen borde flytta till ett varmt land egentligen men då kanske jag inte skulle gilla värmen lika mycket vem vet!?
nu ska jag iaf njuta av det som är kvar utav söndagen för imorrn börjar det en ny arbetsvecka och den sista riktiga hela 5 arbetsdagar vecka ;)
 
 

saturday

 
Guuud vilket värder det har varot de senaste dagarna:( man blir ju lite ledsen för längtar så himla mycket till solen:)
Idag red jag lektion fick rida charmör och det gick faktiskt bra tycker jag och det var en rolig lektion!
annars har man inte gjort så mycket mer en att ha njutit av ledigheten, har börjat kolla på supernatural och är självklart addicted, då kan man ju undra varör jag inte har kollat på den föurt men har inte känt för det då;)
 
 
 
 
 

German Shepherd <3

 
 
En utav sötnosarna som får mig att le varje dag:) Hon har världens härligaste personlighet och  hon muntrar alltid upå mig när jag mår dåligt, hon och lindsy är mina alra bästa vänner! Jag älskar verkligen mina två hundar dom är allt för mig, förstår inte riktigt hur jag ska klara mig utan dom i höst om jag kommer in på högskolan:/ men men det löser sig nog.
annars då så börjar man ju närma sig mot helg så det ska bli skönt med lite ledighet igen även om det bara är två dagar, men kan behöva lite ledighet. Har varit riktigt trött nu de senaste dagarna men det beror nog på att vädret har varit så dålig då sjunker liksom humöret också, men imorrn är det en ny dag och kanske bättre väder vem vet!?

VALBORG

Oj oj vad veckan har gått fort, valborg mitt i veckan firades i Linköping hos min barndomsvän och hennes kille som har flyttat dit, så jag,lina och emil åkte dit och det var riktigt trevligt :) Så sov vi över där också. Haha vakna utav emils alarm kl 5 på morgonen typ, och trodde det var min och var nästan påvög upp för att gå till jobbet men sen insåg jag att jag inte var hemma och såg att emil reste sig upp och stängde av den och mumla lite, haha vilken natt asså det är inte alla som vaknar och tror man ska till jobbet i någon annans lägenhet;) sen under dagen igår såm åkte vi till ikea å annat och kolla lite grann men jag var faktiskt jätte duktig och köpte inget alls förutom lunch:)
 
Idag har jag inte gjort så mycket, har rensat i min garderob vilket var behövligt, sen åkte jag och jessica till burger king som har öppnat i stan och köpte lunch, har även hunnit med en springrunda med lilla Kelly vilket var riktigt skönt :)
 
 

RSS 2.0