STOLT!

Igår var man nämligen på tjejkväll ute i bie hos min älskade vän Elin :) sofia stod för förrätten och jag för efterrätten :) jag gjorde en chokladkolapaj tror jag det heter ;) hehe gott var det iaf :)
Vi skratta å prata som vi inte hade setts på 100 år! vi spelade ett spel som man ska förklara ord utan att säga själva ordet, och det spårade verkligen ut tillslut, skulle förklara farbror joakim och elin svara farbror anka!? haha guuud vad vi skratta åt det ;)
 
Idag har jag varit i stallet hela dagen, fick rida min sötnos madeira och det gick riktigt bra klara av studsen i galopp-är ju nämligen hopprädd är mer en dressyrmänniska vilket jag och mickan har gemensamt;) Men klara att hoppa utan att hålla i mig och utan stiigbyglar så är fett stolt över mig sjäkv måste jag säga även om det kanske inte är någon big deal egentligen men är mig är det verkligen det.
 
 

 

julen

Då var även denna jul över lite sorgligt faktiskt men ändå skönt, för det blir så mycket att stå i runt jul. Nu är det bara nyår kvar sen börjar det nya året som jag ser fram emot så himla mycket ska verkligen börja ett nytt liv, ta tag i saker och inte vela utan verkligen göra det jag vill göra :)
 
Är jätte nöjd med mina julklappar iaf :) fick: Choklas,tröja,armband,två filmer, två muggar från panda collection, platttång och boken torka aldrig tårar utan handskar vilket var precis vad jag önskade mig speciellt boken och platttången :)
Jag hoppas att alla andra blev nöjda med sin jul och jag öskar alla en god fortsättning! :)
 
 

4: advent

då är det redan dan före dan före doppardan :) och jag är rätt så lugn faktiskt brukar vara stressad för att hinna göra allt jag vill hinna med jul men känner inte så just nu iaf :) Snart kommer elin hit, vilket ska bli kul vi har inte setts på evigheter och vi behöver nog prata av oss :)
Färgade iaf håret igår så tänkte lägga upp en bild , är nöjd iaf med hur det blev , vilket är bra eller vad säger ni!
 
får se om jag hinner blogga mer innan jul för imorrn är jag istallet och har aktiviteter och på julafton ska jag ut till stallet på morgonen sen blir det ju firande med släkten men ska försöka hitta lite tid ;)
 
 
 
 
 
 

Nytt

Inte långt kvar nu till julafton och jag har fullt upp hela tiden :)
Igår hade vi ponnyridning på torget, vilket gick bra men var inte så mycket folk som kom men berodde antagligen på vädret det regnade ju... Men ingen sur min för det man måste ju vara på sitt bästa humör på ponnyrdingarna ;)
 
idag så var jag hos frissan och gjorde n ganska så stor förändring , klippte nämligen av mig mitt långa hår :O Så nu räcker det ner till nyckelbenen typ, men är faktiskt riktigt möjd och min frisör är så enormt duktig och snäll:) Nu ska jag bara färga det i helgen så lägger ut en bild då på hur jag ser ut ;) hehe lite väntan får ni allt ha!
 
Ja annars har jag fullt upp med julbak å julklappar, har fått min klänning också så det är ju skönt så man inte behöver oroa sig för att den kommer för sent ;)
 
kommer nog att sakna mitt långa hår men nu blir det som en nystart för mig , ett nutt jag helt enkelt ;)
 

3:e Advent

Tredje advent redan, tiden går verkligen fort :) snart är det ju verkligen julafton och jag har fullt upp tills dess ;)
Igår var jag i stallet hela dagen och hjälpte till på lektioner som vanligt men red också själv lektion och fick rida Shakira och det gick riktigt bra :) så är verkligen nöjd med mitt resultat i går :) sen hade vi stallmöte kl 2 och det gick bättre än väntat faktiskt ;) sen vid 5 så kom pappa å hämta oss och sen blev det snabbt in i duschen och sen göra sig iordning för skulle bort till en tjejkompis och äta och bara snacka :) vilket var riktigt trevligt och hoppas det görs om snart :)
 
Har lite ont i huvudet idag dock men vet anledningen till det så får skylla mig själv lite.. Idag kommer jag nog bara ta det lugnt och ha en slappsöndag ;)
 
 
 
 

2 Advent

2 advent idag då, och idag blir det lussebullsbak för min del så håller på och förbreder allt just nu :)
Så har självklart julmusik på och sjunger och dansar omkring medans jag fixar ;) Är ensam hemma förtillfället också då de andra är ute med hundarna vilket är skönt då man får göra som man vill :)
 
Igår var jag och red lektion fick rida Charmör vilket var länge sedan :) men det ick riktigt bra och är nöjd med lektionen. Ja så mycket mer har jag inte att berätta än att jag får med julstämning för var dag som kommer och det är ännu bättre nu när det är snö ute :)
 
 
 
 

SNÖ

Äntligen så har snön kommit, gud vad jag har längtat efter att snön ska komma!! Har liksom inte fattat att det har varit vinter riktigt utan snön ;) Idag blir det en slapp/göra dag ;) just nu på förmiddagen tar jag det lugnt men sen på eftermiddagen blir det dags för lite julbak :D ska även skjutsa mamma till stationen , den fulingen ska till stockholm på musikal ;) medans vi andra får vara hemma och glo :P
Ne men jag har så fullt upp ändå med allt julstök, ska kanske till örebro på söndag vi får se hur det blir med det skulle iaf höra av mig till elin idag om det ;)
 
annars så ska jag bara njuta av att snön har kommit och att det inte är långt kvar nu tills jul :)
 
 
 
 

1:a December

Då var det redan första december som är min favorit måndad på året kan man säga då det snart är jul och jag älskar verkligen julen- som såklart är min favorit högtid , jag älskar när folk börjar pynta och man tnder ljus, och hålla på att pyssla! Ska i veckan börja med julbaket när jag har blivit lite friskare har dock nämligen åkt på och blivit sjuk så sitter med feber och en rejäl förkylning hemma... Men men man ska inte deppa för det!
 
Igår kom 2 av våra kusiner till oss och åt mat och kolla på fotboll med pappa och bara umgicks :) vilket var trevligt, men var kanske inte så social med febern å allt men försökte iaf :) Idag blir det en dag då jag bara kommer ta det lugnt och vila upp mig så man blir bättre! men man får önska er alla en glad första advent :)

RSS 2.0