Sista lovdagen

Då var det sista dagen på lovet, men för första gången så är jag helt lugn med att det är söndag, gillar inte söndagar alls :P men aja det kanske bara är tur att jag tycker så idag.
Nu är det nämligen så att vi kanske hämtar hem hunden nästa lördag istället för den 19/3 :D
Så jag längtar. Just nu håller man bara på med massa fysikuppgifter å försöker komma på något roligt man kan hitta på men det är svårt..
Ne nu ska jag fortsätta med fysiken..

Glader ;)

nu är man då hemma å jag kan säga att den här resan till Karlskoga var värd:P Vi var nämligen där och kollade på hund en Hovawart.
Det sluta iaf med att vi köpte henne men vi ska hämta hem henne den 19/3 :D Längtar redan :)
Den här sötisen blev det, (inte jag som har tagit bilden)


Snart så ;)

Godmorgon på er idag är dagen som min lilla överraskning ska ske ;) men jag vill inte avslöja den än utan jag gör det när jag kommer hem för om det blir som jag hoppas blir det en rolig nyhet men om inte så blir den rolig men inte på samma sätt ;)
Nehe ni får vänta tills jag kommer hem , ha tålamod x )
Ha en bra lördag! :D

Morning

tjena på er ! vakna vi 9 å fixa mig lite så, sen har jag gjort lite fysik uppgifter, måste fråga om endel på dem :P vid 1 ska vi ner på stan å äta mormor kanske ska med det beor på om hon är upptagen elle inte.
Ikväll ska jag titta på när min syster rider eftersom jag är ledig å ivanligafall brukar jag spela gitarr så det blir att titta på henne idag istället.
Ne nu ska jag ner och städa min kaniners burar så ha en bra fredag hörni för det ska jag ha :D

oväntat

Idag så skulle man ha fikat på stan med systeryster, men nej nej hon ville stanna hemma för hon ville inte stressa hem för att hon skulle rida :P Så jag gjorde våfflor istället :D
Sen vid 14.00 kom elin å hä,ta upp oss så vi åkte till stallet å släppte av jessica och sofia. Sen drog elin och jag ner på stan. Träffa Agnes och Linnea där. Vi åkte hem till elin sen och satt å prata mest om allt som händer just nu det var ett tag sen vi sågs men det ska nog bli ändringar på ;) Har för många minnen :)
Nu ska jag ta det lite lugnt imorrn blir det lunch på stan med mamma , syster och mormor :D

en gammal bild på oss / och det var min julklapp till henne :P<3

stan med elin

Idag blev det att städa klart mitt rum hann inte färdigt igå ;) Å snart ska man ner å träffa elin andersson i min förra klass, som jag inte har träffat på ett tag.
Ska bli kul, kommer fika å hyra film tror jag :)
Annars vet jag inte om det hände något mer idag, men ni får ha en bra onsdag hörni !

Happy

Jag må underbart just nu ;) inte bara för att det är lov utan för att på lördag kommer det bli kul! men vill inte säga vad som händer då än utan jag gör det då istället ;) Det blir som en liten överraskning för dem flesta endel utav mina kompisar vet ;)
Nu idag hitills har jag inte gjort något förrutom att titta på tv/film funderar på att städa mitt rum, konstigt har blivit mycke för att städa på sista tiden igår burarna å idag rummet vad blir det imorrn hela huset x)
Ne nu ska jag se vad man kan göra åt mitt rum ;)

Monday

godmorgon på er!
Idag så kanske det blir att träffa min erika :)<3 Sen klippa mig å sedan vara tränare för små barn som jag alltid är på måndagar ;)
Har hunnit med hitills att titta på tv och städat kaninburana ;) det är bra gjort tycker jag;) Det är jobbigt att städa 2 st som ä riktigt "skitiga";) haha nerå det måste ju göras !
Nehe nu ska jag se vad man kan hitta på sålänge då!
bjuder på denna , så se man ut på månarna ;)

Norrköping!

Vet att jag är dålig på att uppdatera men ha inte orkat riktigt , men ha iaf lov nu så himla skönt med lov. Är första söndagen på länge som jag tycker om:P Var i norköping idag å fixade ett nytt busskort för jag har tappat mitt.. som tur var så hade det gått ut då. Sen var på ingelsta och kolla lite fick en t-shirt av pappa :)
när man kom hem satt jag mig å läste å lyckades läsa ut boken också, i vanliga fall läser jag ut böckerna på några timmar/dagar beroende på vilket humör jag är på och om jag inte har något plugg annars skjuter jag bara upp det. Men nu läste jag ut boken som jag inte har haft tid med när jag hade skolarbete att göra ;)
Imorn ska man klippa sig då , ska bli skönt att bli av med dem slitna topparna ;) men jag vill inte ha kort trivs i länge hå :P

Hemmakväll med den bästa ;) <3

Har haft fullt upp hela dagen , eller jag var ner på stan med päronen å fixa lite.. Ikväll ska mamma till Kerstin med moster å några fler antar jag, och pappa ska till min morbror med massa andra grabbar ;)
Å min syster stannar hemma med mig men min emma kommer också hit å vi ska käka tacos , melodifestivalen å mycket mer . Man vet aldrig vad vi hittar på är bara glad att få täffa henne , Hon är min andra hälft nästan ;)

Men kul ska det bli, ni får ha en kul lördagkväll för det ska jag ha!!


vet att man inte ser någon utav oss men det är vi iaf ;) <3


:)

Bryan Adams – Brothers Under The Sun - Soundtrack Version
ha en trevlig fredags kväll:)

vill inte ha snö vill ha sol!x )


Snow snow..

Guuud vilken skit dag !!!!!
Första lektionen höll på i 20 min ... För han skulle på möte vi kunde ju få haft sovmorgon! Sen sista lektionen så var våran lärare hemma, så vi gick runt å leta efter vikarien för att kolla om man kunde jobba hemma.. Sen hitta vi han som hade papprena vi skulle få men han skulle inte ha oss.. Så vi fick vänta å sen tog det 20 min innan man fick vetta att man kunde jobba hemma... Å då hade jag ju redan missat 15.28 tåget... Men men jag och mimmi gock på stan för hon var snäll och väntade med mig hon tog en senare buss. Jag fika å hon gjorde mig sällskap för hon hade inga pengar:P
Men inte nog med att det hade varit en dålig dag å det snöa, jo när jag skulle betala ,ed kortet börja det krångla med deras "kortdragare" så jag fick springa å ta ut pengar, å sen när man kommer tillbaka funkar den... aja när man kommer till K-holm sen så snöar det som sjutton, men pappa å jag fick skjuts ;D å nu är man hemma å pluggar å försöker att hålla mig vaken ä så j*vla trött !

försöker

Ha inte så mycket tid för att uppdatera om dagarna men försöker :P Idag hade man en lektion sen hål ända fram till 12.45 då vi skulle kolla på 3:orna på degeer på deras konsert/musikal. Den var riktigt bra faktiskt :)Slutade efter det så jag å emma gick till station å satt ute i solen å njöt :P tills vi kom på att man kanske skulle gå till platformen där tåget skulle gå ;P
I morrn blir det ne lång dag slutar 16.00 så får se när jag kommer hem, sen på fredag blir det också lång dag men sovmorgon, ska nämloigen skriva ett prov jag missa när jag var i egypten men det kommer kännas skönt när det är gjort så ska plugga lite nu så att jag kan det. Man måste ha alla rätt på G frågorna för att klara provet! Men aja det går nog bra !

lördag ;)

Igår hade man då en underbar kväll med emma :D vi hade en mysig animekväll!!
Roligt hade jag iaf å det var ett tag sen vi hade en sådan ;)
idag så har jag slappat lite på förmiddagen då man var helt själv i huset snacka om skönt!! ;) haha , sen snart ska man träffa sötnosen erika :) vi får se vad vi hittar på ;) ne nu ska jag fixa lite vi hös ha en skit bra helg !

RSS 2.0