J'ai malade ..

godmorgon på er då, kan säga att man är helt slut ! igår blev man då sjuk ligger med ganska hög feber så det är ganska jobbigt att skriva , men jag ligger ju i sängen så det går nog bra ! Jaha då har mina planer för helgen blivit rökta!Jag som skulle ner pa stan och sedan till Natalius och fixa träningstid för min sötnos erika ! <3 Men det får nog mammsen fixa, hoppas baranatt jag blir bättre så att jag kan plugga till ett prov som är på onsdag om jag ens kan gå då : /.. Hmm alltså man har verkligen inget liv när man sjuk eftersom det inte finns ngt att göra en att bara ligga i sängen å slappa, det är ju rätt skönt i å försig men Nää jag vill vara med kompisar !

Nu får jag sluta prata om allt tråkig om att vara sjuk utan jag får prata om det roliga ;)  Jo för min mamma lova mig att få beställa lite grejor eftersom man är sjuk så tycker mina föräldrar så synd om mig för det var länge sen jag var så här sjuk.. Men det är juh roligt att man kan få beställa grejor det gör Erikathelin glad ;)
Tihi nu ska jag nog titta på lite film för det gör mig alltid glad, undra om man kan tvinga mamma å pappa att köpa en film åt mig! Hmm kanske går det eller inte !
Jaha den här helgen blir väl inte precis vad man har räknat med men det blir istället att köra med familjen eller inte !

Min söta pumbis !<3





C'est vendredi

Jaha då har det bliviy helg igen , skönt är det iallafall. Den här veckan har gått riktigt snabbt tycker jag, det tråkiga är ju att helgerna går ännu fortare !
Men men veckorna går ju fort så man får ju helg snabbt ! Man slutar då 20 över 12 på fredag å då har jag inte ätit lunch än så jag mamma å pappa åkte å köpte från mc donalds ja det funkar juh , men ibland vill man ju äta riktig mat typ ! Nu är man då hemma och ligger i sängen å slappar men imorrn blir det väl läxor ! Haha jag känner mig som en riktig pluggis, fast det är man ju nästan X ).
Jaha vad ska jag göra nu då jag får väll kolla runt lite på kläder på nätet , det roar mig alltid !


Erika like this hat very much !!;)




Läxor..

Äntligen färdig med musikläxan även om den inte var så lång och inte tog jätte lång tid så är det skänt att den är klar! Men Dagen har då varit rätt soft hade håltimme från musiken för hasse var i spökbacken, men då gick brandlarmet när vi var i gruvan så vr tvungna att gå ut ändå fast vi gick och åt istället:P Sen gick larmet igen när vi skulle gå till idrotten det är helt sjukt hur folk inte kan låta bli å larva sig ibland, asså är dom småbarn eller !?
Den frågan kan dom få ställa sig iblan tycker jag x)!

Jaha nu är det bara en dag kvar tills det är helg fast jag ska då plugga hela helgen till ett no prov.. plus att jag måste göra färdig min uppsats i so , får man aldrig någon ledighet från skolan någong eller !? Asså någon helg vill man ju få slippa alla läxor.. Men aja det måste ju göras någon gång så då får det bli den här helgen !
Jaha nu ska jag nog fortsätta med alla tråkiga läxor , men vill bara påpeka att vädret får gärna bli lite varmare fryser ju som attan , Jag vill ha sommar å sol!

snygg bild på moi i glasögon! x)




OVÄDER!

Iskallt måste jag bara säga.. Vill inte ha snö längre den kan få försvinna tycker jag !! För på onsdagar har vi lektioner borta vid söder typ varannan lektion, så det har varit ganska kallt idag :/ Inte nog med det utan jag skulle ju ha tränat på Natalus med instruktör idag då kl 4 å jag slutar 5 i 3 så jag hade ju tänkt gå från tallås , men när man hade slutat hade man fått ett sms från dom där det stod att det var dubbelbokad och undrade om jag kunde komma till 3 istället men jag kunde ju inte precis gå på 5 min till duveholmshallen.. Så vi måste boka en ny tid..Så jag fick gå hem i det här ovädret som vi har så himla jobbigt är helt slut och fryser som attan bara man inte blir sjuk nu.. Ne men det blir jag inte men  nu ska jag plugga till franskan i morrn tror jag så bye!

VILL HA SOMMAR NU !!! ORKAR INTE VÄNTA LÄNGRE !!








Den gamle blinde gitarrspelaren !

Min fina skiss här då med min fina Picasso bild ,haha men har ett problem vet inte riktigt vad jag ska ha istället för gitarren och det är det tomma stället X ) Om ni har några förslga är det bara att säga till X )
Jag är ingen konstnär precis bara så att ni vet eftersom min bild inte är så vacker eller skiss då !





Picasso själv eller NOT!

Nu har man då haft en ganska så soft dag i skolan då !! Haha men nja den var ganska så soft, vi har haft typ 5 lektioner typ och slutade 10 över 1! Totalt soft alltså!Bild var den sista lektionen och vi håller på med konsthistorian så vi ska typ välja en konstnär och rita av en bild han/hon har gjort och sedan göra om något i bilden ! Jag valde då Pablo Picasso med bilden den gamle blinde gitarrspelaren ! Haha vet inte riktigt än hur jag ska göra om den men jag ska ta bort gitarren och han ska nog få leé lite istället för att få vara sur!
Jag fick gå hem idag och det tog 40 min inte precis roligt men jag bestämmde mig för att gå till mormor sen , så det gjorde jag och fika ! Är alltid lika trevlig att hälsa på mormor!
Nu är mn då hemma och ska göra massa läxor , ska troligtvis rida idag ,om jag har några ridbyxor och har gjort färdigt läxorna ! ;) me n aja nu måste jag verkligen göra lläxorna ;) så bye bye !

Facelook X )



Good or bad day !?

Asså idag har det varit en sisådär dag eftersom jag tog spruta imorse !:S Jag hatar verkligen att ta spruta eftersom jag är rädd!! Men det gick bra bara att jag var lite rädd och spände mig , blev lite yr efter det  så jag var nere under dagen. Tränade bara en timme idag pågrund utav armen , Haha slapp en timme, Men nee jag får sluta vara glad för det ;)
Tränade dom små en halvtimme typ eftersom jag är yr . Sen sluta det med att man nu är hemma och sitter vid datorn i vardagsrummet vid elden och myser. Jag kan knappt andas det känns som man ska bli sjuk det vill jag inte :/ hoppas jag blir bättre men måste gör läxor nu så himla jobbigt ! Men det måste göras så bye bye !

Gammal bild X )



Hemma då !

Nu är man då hemma från en helt underbar dag med min sötnos erika!!<3
Hur ska man då sammanfatta dagen då !? JO jag stack till erika typ vid halv 2 eller ngt och vi satt typ å snacka en stund! Jag hjälpte henne att välja klädsel tills den 9/2 haha det blev skita snyggt om jag får säga det själv ! Sen titta vi på filmen Fullt hus och sedan 2012 haha så himla bra filmm asså den var bra , fick rysningar i hella kroppen ! Men efter det drog jag hem för det var mat och nu sitter man i vardagsrummet framför elden och njuter, Medans man kan eftersom det är skola i morrn ! Men det blir nog bra bara 20 veckor kvar tills det är sommarlov längtar verkligen -vill ha sommar nu!!





Erika -dagen !!

Hallåhallå ! Måste bara säga att jag är hellt nöjd med den nya designen !!

Det första jag gjorde i morse var att titta på en film , en mordserie den v ar så himla törg så jag orkar inte ens förklara den och jag brukar gilla dom flesta filmer juh! Jag ska ju vara med erika idag som tur var så var ingen av oss klara så jag hann titta färdigt på filmen och göra mig klar! Haha men erika är inte färdig än men snart är hon nog det !! Undra vad vi hittar på idag då !?. Det bästa med en har dagen är nog erika och att båda vi har då namnsdag i dag !! Så grattis gumman !<3

Ja jag har inte så mycket mer att berätta blir väl mer i kväll! ha det sa bra!!

Testade uppsatt i dag för en gångsskulll! x )






Norrköping

Hejsan alli hopa vad tycker ny om min nya header då? den har erika staaf designat !! eerikastaaf.blogg.se <33
Men iaf idag har jag varit i norrköping å shoppat lite granna då !Jag köte inte så mkt kläder men jag är nöjd ska väl beställa lite också för dom hade inte allt jag ville ha!
Men men det fick duga !
När vi shoppat färdigt åkte vi till min faster och farbror i Åby och häsla på dom ! Deras katter é så söta Vegas å Tisse heter dom! dom är bröder och är Norska skogskatter ! Så himla söta. Fast min pumbis kommer alltid vara sötast !
Vi åkte hem ungefär vid 5 så vi var väl hemma vid 6 ngt sådant och då satte vi igång å färgade mitt hår blond! Det blev då skita snyggt eller jag tyckte det då ! Haha!
Men nu sitter man hemma och segar och i morrn blir det erika <3 men lovade henne att lägga upp bilder på det jag hade köpt så här kmr lite bilder!






Dålig uppdatering

ja jag vet att jag har haft dålig uppdatering... men känner att jag inte har haft riktigt med tid den här veckan ..
Blev ju skuj i onsdags så jag orkade inte skriva då eftersom man låg i sängen hela dagen. Igår var jag hos syv, det gick riktigt bra men i kväll så ska jag bekräfta min ansökan .

Dagen då jo på morgonen skulle manusgruppen samlas i datasalen så jag å lydia gickl dit och ida hängde på fför hon ville också vara med. Men det roliga var att om vi säger att vi är  i manus gruppen så var 9 st från min klass ! x ). haha men vi fick mest reda på information och det ska bli rätt skoj faktiskt jag tror att musikalen kommer bli super duper bra !!!
ja sen hade man ju bara tråkiga lektioner typ , ensemblen kan vara ganska rolig iblan det beror på hur det går..
Men idag gick det rätt bra fast det lät ju lite falskt ibland med alla sellosar och så men det ä ju för att låten är ny!
Jaha snart blir det gitarr för min del , undra vad man får för låt då . Sen blir det nog emma hoppas jag och sen i morrn blir det i väg till norrköping å shoppa med familjen , Haha, å kanske träffa lite utav släkten ! :D  men bye bye!
Behöver verkligen nya kläder !!!




Irreteras

tjolahopp!

Säger en irreterande erika kan jag säga er ! Asså idag var det ingen bra dag allt gick dåligt! skoldagen var väl något bra men ingen toppen dag precis!  men sen följer jag med min underbara amanda hem en stund och väntar på att mammsen ska bli klar från mötet, hon skulle nämligen skjutsa mig till träningen!
Men så var man lite nere när man kom dit fortfarande fast man försökte att inte visa det. Men sen när man väl var inne i badhuset sken man upp som en sol för då kom det stor F:et haha  fredrik min "bror" eller vad man nu ska kalla honom x ) . Han gör så att man blir glad, fast det hjälpte ju ändå inte riktigt idag men lite iaf. Men det hjälpte inte att vissa retades med mig heller som filip och elin man blir inte glad då !
Men men den blev det bättre när man snackade i bubbelpoolen men sen var det träning för dom små igen! JA nu är det dags igen med att vara tränare och det var inge kul idag eftersom man inte var på humör ! och nu sitter man hemma och surar eller inte för i morrn blir det väl  en toppen dag och jag kommer få min hämd eller det är vad fredrik säger ! haha men måste dra nu så bye bye !

ERIKA VILL HA!!!<3




STAAFARNA & THELIN <3

godmorgon eller vad man nu ska säga , det är ju ändå lunchtid X ).

Haha men iaf man tackar för den helt underbara kvällen i går med erika å emma å deras föräldrar. Vi had skitroligt kan man säga vi skulle ju se på film men kunde inte det för att man har en liten irreterande syrra , så vi gick ut och gick istället. Det är så skönt att prata ut med ens bästa kompisar ska jag säga !
Men när vi kom tillbaka så bestämmde vi oss för att sjunga singstar! haha det gick väldigt bra i början för så sjunger man som vanligt men helt plötsligt börja vi leva oss in i sången och det sluta med att vi var oseriösa och sjöng falskt och dansa värsta danserna.. Har ingen aning om hur det gick till men roligt var det iaf!
Vid en låt så skratta jag så dant att jag ramla ner på sängen och sedan ner på golvet och erika var tvungen att springa till toan x ). Det var länge sen jag hade så roligt vill bara tacka dom underbaraste !<33

Jaha just nu sitter jag och funderar på vart jag ska söka eftersom man ska göra det snart och det ser ut så här en så länge :

Djurvård- himmelstalund norrköping
filmå musik- norrköping
natur. katrineholm

Ja det kanske kommer ändras men just nu så ser det ut så här x ). Jaha det var väl allt för denna gång, Bye bye !

gårdagens look ! x )





dressed for success

STÄDA STÄDA .... är väl det ända man har gjort hitills med hög musik i gång !
Orsaken till att jag har städat är för familjen Staaf kommer ikväll och det ska bli skoj ! så jag ska väl snart fixa mig antar jag men jag orkar inte just nu ! så det blir musik och softa framför datorn ett tag till det är ju ändå ett tag kvar tills klockan är 6 x ).

Men en  sak som är bra är att min klänning som jag börja med förra terminen är klar , tog hem den eftersom jag inte har slöjd den här terminen x ). Jaha jag ska väl fortsätta och plåga mig själv och titta på kläder jag vill ha men inte kan få för tillfället :P





HELG

ÄNTLIGEN HELG!!!

Jag kan bara säga att gårdagen var inte min bästa dag precis. Jag hade inget emot att träna men jag orkade inte gå till träningen eller ens vara där men jag ville träna ! så jag fick gå dit ändå! Fredrik å david hade redan tränat när jag kom , så jag trodde att ingen skulle komma när jag satt och vänta helt själv. Men till sist så kom Daniella å elin .a så det gick bra. Var inget hårt pass men ändå gårt det var väl lagom antar jag!

Dagen var då helt enkelt hur ska jag beskriva... Har ingen aning det hände liksom allt i ett! Men vi bestämde typ tryck på morgonen  det gick ju mer framåt en vad det brukar göra x ). Sen dansa  man ju på idrotten och på ensemblen fick man då en ny låt som är väl bland annat den man lyssnar på hela tiden ! Så veckans låt blir Dreamer - ozzy osbourne<3 i like the song very much !<3

jaha snart bär det av till stallet för att kolla på syrran tror jag! Så chio på er så länge !



Onsdag

Ja nu sitter jag på mitt rum och tittar på tv , hela dagen har väl varit okej men lite lång kanske!
Det jobbiga är att vi har engelska och matte typ i barrackerna borta på söder, så man måste gå i den kalla kyln så jobbigt!
Det bästa idag var nog när jag och amanda snacka om musikalen vi var lite halft flummiga så kanske , haha jag vet inte riktigt ! Men alla förslag var skita bra kan jag säga och jag tror amanda håller med !

Så i morrn blir det samling i aulan om att välja vad man vill göra på musikalen , jag vet inte riktigt vad jag vill göra men troligtvis så blir det skådespel , eller musik !
Vi får se vad det blir ska försöka lura amanda om att vi ska vara med i manusgruppen ! För så blir det superr!

just nu vill jag bara gå och lägga mig och sova men nee , jag tittar väl på film och väntar på mat. Hoppas på något gött för man fick ju äcklig fisk idag . Asså jag fattar inte hur dom som fixar skolmaten tänker ibland det känns som man äter spyor! Men nog prat om det nu . Igår så red jag ju och det gick jätte bra red Tunar en söt liten tjock fjording . Han är så himla söt jag skulle kunna rida honom jämt, men det gör jag ju typ!

Nu måste jag verkligen sluta babbla på om onödiga saker så chio!

Facelook x )






bild

Följ min blogg med bloglovin


Snygg bild på mig sen i söndags då jag får min fina tavla eftersom jag kom 2:a(Bjuder på denna bild!)






SKOLA

Då har första skoldagen gått då !

Det var helt okej faktiskt, man träffa ju alla sina kompisar och plus att vi slutar tidigt på tisdagar!
Vi skulle ju då ha fått tillbaka våran vanliga engelskalärare Marcus, men vi får ha Helena terminen ut och jag säger att jag är jätte glad för det ! Hon är så himla bra!

Nu när man är hemma så var jag sugen på något så jag satte igång och baka kladdkaka ! Mums.. Just nu sitter man på sitt rum och glor på tv samtidigt som jag sitter vid datorn och väntar på att kladdkakan ska bli färdig !
Ska rida ikväll också vi får se vilken häst man får då det var ju ett tag sen! Men det ska bli skoj!




Anime med Tamagutchi<3

Ja då sitter jag här och myser framför brasan ! Haha inte har man gjort mycket idag heller! Höjdpunkten på dagen var väl att jag träffa tamagutchi idag, vi satt och glodde lite på anime och massa annat man kan hitta på när det är vi som gör något x ).
iallafall så är det skola i morrn och det är väl roligt men ändå tråkigt men någon gång måste man ju börja !
Vi får se hur första dagen blir på denna termin , ja det är väl allt ! 


                  Tavlan jag vann igår ! bjuder på bilden !                 
   

It feels like i don't know who you are anymore!





superr!

Hejsan svejsan !

Idag är jag på glatt humör för gårdagen gick superduper bra ! Tummen upp på det !
Jag som trodde att det skulle gå lite sämre än hur det gick då , men nej nej , jag kom 9:a på 50m frisim försök och det var 8 st som kom till final så det var ju lite otur ! Fast man får skylla sig själv jag tog ju inte i allt då , för jag ville spara mig tills 100 m frisim istället x ).
Men det tråkiga var att det var sist typ så man fick ju gå runt och peppa alla som simma undertiden ! Men jag var lite nere på morgonen eftersom inga av mina kompisar var där typ , Agnes har väl lagt av antar jag och elin var i fjällen , kristina var sjuk och sen kan jag inte komma på nagra fler utav dom kompisar som brukar tävla .
Men men jag hade ju frida , linnea , fredrik å några fler !
Men aja 100m frisim gick super kom 2:a där :D Så jag fick en tavla med lodjur!
Ja det var väl allt som hände igår !

Men dagen ser ut så att jag ska käka hos mormor , och det blir väl mest att slappa eftersom skolan börjar i morrn. Det blir ingen träning idag eftersom jag är ganska trött sen igår !


Laddad!

Nu är jag laddad som bara den tills i morrn !

Fast det trodde jag inte när jag vakna i morse , för då var jag riktigt trött och orka inget , så dagen gick ut på att glo på film för att bli peppad tills tävlingen , å det funka ! För filmerna på något vis lyckades bara handla om vatten , Haha.
Det tråkiga är att det börjar närma sig skola igen , men på ett sätt gör det inget för jag är lite sugen på att gå i skolan igen, men det är bara för att jag vill ha sommarlov . Så allt det roliga kan hända !

Genom att varit helt utslagen hela dagen så är jag jätte pigg nu , är väll en nattmänniska antar jag x ). Så nu är det peppande musik som går i mitt rum , ska snart bubbla tror jag , så man är avslappnad !

  Önska mig lycka till ;) 
      
Några gamla bilder från tävlingar x )

 




I want !


GE MIG!! x )





Från hm och bikbok!



I've got my tv back !

Kan säga att jag var ganska trött igår när jag kom hem från träningen , haha jag skulle ju bara träna en timme ju. Men Benni ringde och fråga kuriren när dom skulle komma när jag tänkte gå upp och dom skulle komma halv, så jag fick bada av tills dess , men jag var med på 4x25 också! Eftersom jag ska tävla på söndag. Ligger nämligen 2:a på 100 m frisim , får se om jag orkar hänga med ! Hoppas det för man får priser och jag vill ha gratis priser x )!Men när klockan väl var halv 6 så kom kuriren men ingen fotograf och det var bara några dom skulle snacka med så då var det liksom onödigt att jag var kvar till halv , men vad gör man inte för benni ! x ).
Ja det finns inget att göra åt det !


 Men i morse där emot blir man väckt klockan halv 8 för att en elektiker ska komma och kolla med våra boxar och tv-apparater, så jag får gå och lägga mig i syrrans rum, och precis när man har somnat om så ska dom in i hennes rum och kolla en snabbis på hennes tv. Det bästa just nu är att jag kan kolla på tv i mitt rum igen för vi fick låna en box utav dom så länge , men vi kköpte ny box till stora tvn, men jag får ha låneboxen i mitt rum tills vi har hittat en bra box till mig !:D Men huvudsaken är att jag kan se på tv ! Så nu är jag gla igen , för om det hade tagit längre tid hade jag blivit lite crasy ! Haha!

Jaha , nu har man då städat sitt rum efter att elektrikern och pappa har gått omkring å stökat ner , så nu är det fint igen! Så jag tänkte gå ut och fota lite , Men nej, nej det ville inte tydligen min kamera för den dog ...
Så nu ska jag hitta på ngt annat , bland annat ladda kameran !

Dagens outfit !x )
 




TRÖTT!

ja nu har man vaknat då :P haha är fortfarande trött och vill sova mer men orkar inte x) ska ju träna idag har inget val... Men ska bara träna en timme, kuriren ska tydligen dit och göra ett repotage tills på söndag !
Men ja vad jag ska hitta på tills dess det vet jag inte ,Hmm funderar på att ta ngt att äta nu så bye bye !x )


5 januari

Nu är man här igen då ! :D
Jaa vad har jag att berätta förutom att jag satt och nörda star wars förrut ! Haha ,det roliga är att jag älskar när Darth vader kommer in i bilden hela tiden , bara för att han är lite frän x ) Haha.
Men nu sitter jag i finrummet och myser vid elden ! Å så snackar man ju med päronen och lyssnar på musik!
sen så sitter jag ju som vanligt och tänker på massa filmer  jag vill se , eftersom jag såg wolverine i söndags så vill jag ju se X- men nu så jag dör av att jag inte har filmen !

Just det jag fick reda på idag att jag ska till Frankrike i sommar , med mammsen, moster och min kusin x ). haha och det blir jag som snackar för det är bara jag som kan franska utav oss x ). Det blir något att se fram emot !

<3






Tisdag

Hallå, hallå!

Idag vaknar man tidigt för att en viss person snackar i telfonen lite högt! Å det råkar vara min mamma ... Men det gick bra ändå , hann ju bli färdig innan elektriken kom. Vi åkte ner på stan sedan och jag var så duktig att jag inte köpte något , fast det beror mest på att jag inte har några pengar typ x ). Jag hade inget behov av något just nu heller ! Men godis fick jag iaf ! x ) . Haha , fast det var ju inget viktift precis !
Jaha vad ska man hitta på nu då kanske spelar sims , det var ett tag sen och om har tråkigt så funkar alltid det ! :D. Just det , dom låtar jag lyssnar på nu eller mina favoriter är väl disney låtar just nu x ) vet inte vrf!?X )

söta Pumbisen ! <3










Film,film och film

hejsan! 
Ja jag skrev visst aldrig igår men det var för datorn krångla : (. Men nu är jag här igen men man kan säga att gårdagen gick ut på filmer x ). Jag köpte Wolverine igår och så smsade jag med Tamagutchi(emma) och då så kom hon över och vi satt och titta på filmen ! man kan säga att vi dregla hela tiden x ) älskar den filmen verkligen! Sen kolla vi på mumie filmen 1. Den älskar jag med, eller vad säger jag , älskar ju filmer i huvudtaget :P. Sen stack hon hem ungefär vid fem tror jag , och senare kolla familjen på harry potter x ) när den var färdig kolla mamma å jag på star wars ! haha, snacka om att jag bara titta på film igår, men för engångs skull fick jag ha den ända tvn som gick att titta på filmkanaler :P


Aja dagen då, jo jag stck över till mormor en stund nu på förmiddagen med min klänning som vi ska fixa ! sen så fick jag ju lite fika. Det är alltid lika trevligt att prata med mormor , hon är så snäll och förstående ! Men nu är jag hemme igen och jag lyssnar väl på musik som vanligt och tråkar , Haha , nemen ska snart åka och träna. Det är ganska ovanligt faktiskt , men ska ju tävla på söndag så måste :P. Jaha , vad har jag mer att säga, Nee det är inte så mycket mer !


FILMTOKEN DET ÄR JAG DET ! X)

Puss å hej // Thelin


2 januari

hallo hallo!

Ja nu sitter jag här igen , eller jag har inte gjort så mycket mer än att suttit vid datorn idag x ). Är ganska trött faktiskt, Men man kan ju ta det lite lungt då och då ibland.
Asså man funderar rätt mycket när man inte hittar på något , så jag har kommit underfund med vart jag söka till för skola sen , ska söka till Himmelstalund - djurvård , funderade på sjurpark ett tag men men det kan man ju ta som andra alternativ , men jag vill ju bli vetrinär:P Sen ska jag nog söka natur i stan :D. Det blir nog jätte bra !

Det man också har funderat på är att om jag hade några nyårslöften sist x ), det hade jag men jag tror inte att jag hållde dom precis , så jag bestämde mig för att försöka hålla dom nya i år X ) bara för att se om jag klarar av det :P Man får rätt mycket att tänka på när man inte har någon tv att titta på, och jag är ganska desperat tittar ju jämt på tv, Haha, men jag kan ju fortfarande se på film men det är inte alltid samma sak och se filmer man redan har sett ! Jag längtar nästan lite tills skolan börjar igen så att det snart är sommarlov :P det är ju den terminien som går fort x ). Hmm kanske ska gå ut och gå sen och fota lite även om min kamera suger , har ju ingen system men det blir väl tills min födelsedag, det finns mycket man vill ha i världen men inte kan få x ). Aja man får se vad jag hittar på. Ska nog sluta babbla på nu kanske blir ett senare inlägg sen vem vet har ett blogghumör idag känner jag ! BYE BYE!

Bjuder på denna bild x )!




I LIVE MY LIFE FOR YOU , BECAUSE IT'S TRUE!

Puss å hej // Thelin


2010

Januari nu då :P

Ja i går var det fullt ös hos ronvalls med björn X ). Riktigt skoj faktiskt eller vad man nu ska säga om det :P. Men det jag nu har gjort under dom här dagarna är inte mkt, Jag färgade mitt hår i tisdags . Men det var bara för utväxten. Sen så har jag väl köpt  lite saker , men det som var höjdpunkten den här veckan hitills måste vara gårdagen. Äntligen så ägde vi ut alla i laggarhult typ med våra raketer  x ) Lasse lyckades  i år !

Jag har inte så mycket att säga om gårdagen precis får se vad som händer idag , Hmm, måste bara säga att dagens låt eller veckans eller nästan veckans låt är The last resort- Eagles ! Har lyssnat på den ganska mycket vi får se om jag får någon ny favorit, det vet man aldrig X ).

Aja ska nog sätta mig framför tvn och glo på film får se om jag hittar någon bra , ja det var väl allt ! 

                                      
                                                                                    



Puss å hej // Thelin


RSS 2.0