sommar sol

Hejsan ,
Hann ju inte skriva så mycket om igår men här kommer det lite kort.
Jo det börja med vi åkte i väg en bit tills vi märkte att bagageluckan var öppen. Så vi stängde den och åkte sedan vidare till Kovik. När vi väl var där så tog vi en plats att slå oss ner på och tog fram våra saker. Jag väntade tills familjen Staaf kom innan jag hoppa i och bada. När dom kom gick mot vattnet . Det var verkligen svinkallt i vattnet, men jag lyckades bada 4-5 gånger i går tror jag :D. Okej det var väl lite smått om vad som hände i går lite om i dag då.
Jo jag har väll mest varit hemma och fixat lite . Jaf var hemma hos emma och erika en stund med min syster för att hälsa på djuren. Jag bada vid Djulö idag på eftermiddagen med familjen bara för att svalka av sig. Det är väll allt som har hänt idag .Puss å hej // Thelin

super dag på Djulö!

Hejsan idag så var jag ner på Djulö med Frida :D. Det tog itag innan vi hitta en plats att vara på men tillslut så slog vi oss ner vid slätten . VI sola och åt först och jag tog sedan ett dopp Frida var en liten badkruka ;) om ni fattar vad jag menar. Men i allafall vi badade två gånger idag eller jag. Elin tittade förbi en stund men hon skulle till Stockholm så hon vara bara där i en timme eller lite mer. Jag kan säga att det var riktigt hot på Djulö man kunde inte ens svalka sig själv med sitt eget vatten och då är det illa. Men jag trodde inte att jag skulle få någon färg idag men det fick jag :D Så nu är lilla jag jätte glad. Men är lite bränd också. Frida och jag bestämde oss för att åka hem till mig vid 5 ungefär . Vi satte oss vid datorn och spela sims ett tag eller tills klockan halv 7 tror jag eller något. Frida var tvungen att åka hem då... Men det kommer vi nog göra om någon mer dag under sommarn. I morrn bar det av till Kovik med familjen Staaf det kommer bli så himla roligt :D längtar redan x)

FRIDA <3 (gammal bild)Puss å hej //Thelin

djulö,hot ,hot;)

Tjenixen, nu är det så att idag var jag på djulö med min lilla söta bäste elin:D Vi åkte dit vi elva.Som var en ganska bra tid kan man tycka. Ja men vi låg typ vid gungorna till att börja med och bada några gånger innan vi bytte plats men först så träffa vi min mormor och prata lite med henne ;) Det lät ungefär såhär:
Mormor- Smyger ni på några killar då?
Jag,elin- neee(skrattar),
Mormor- Eller det kanske är killarna som smyger på er!
Jag,elin-Skrattar,
Mormor- Jag tyckte att jag såg några snyggingar längs stranden när jag gick hit.,
Jag,elin-Skrattar fortfarande,
Mormor- vart ligger ni förretsen ?
jag,elin- Där uppe vid gungorna!
Mormor- Men där kan ni inte ligga då hittar ju inga killar er ,ni får ta och flytta på er,
 Jag.elin-(skrattar) vi hade tänlt göra det precis. Sen när vi gick och hämta våra saker ,skrattar elin och säger att jag har en häftig mormor ;) .När vi hade bytt ställe fortsatte vi som vanligt med att sola,bada och sola. Jag som tänkte att jag kommer inte bli bränd idag men vem var det som blev solbränd JO JAG;) .Men det gick bra ändå. Ja det var väll allt det roliga som har hänt i dag antar jag ;)


Puss å hej //Thelin

Lite utav allt

Ja nu är jag här igen ,sitter framför datorn nu när det är tråkigt väder. Har faktiskt ingen aning om vad man ska göra en sådan här dag. Men jag lyssnar på musik och skumläser min bok aom jag köpte och läste ut igår :P. Ja som ni kanske märker kan jag inte läsa en bok länge utan måste läsa ut den på en gång.Men den var bra boken var Syskonkärlek. Men eftersom jag har läst ut den måste jag köpa en ny bok som jag kan läsa i sommar. Men i går så var jag då med Elin vi gick ner på stan. Det var då jag köpte boken och en ny bikini. vi drog ner till djulö sen och stekte lite grann. Vi träffade Frida och Erika där också det var skoj snodde lite utav deras godis fast inte allt :P ja det var väll det jag gjorde i går eller jo jag lekte en namnlek med erika på msn typ inatt men det sluta typ vid 1 -2 något för då skulle hon titta på film X)Ja det var nog allt om gårdagen och den här dagen har ju inte gått en så jag har inte så mycket mer å säga än att det är pissväder här:P

Någon fin bild jag hitta;P


Puss å hej //Thelin

måndag

Ja nu är jag då här igen har inte skrivit på några dagar men vad gör det. Just nu så sitter jag i min säng och chattar med folk . men idag så har jag inte gjort något speciellt agnes sov ju hos mig men hon kte hem ganska tidigt eller till josse. jag klippte gräset hos mormor och käna pengar . sen så har jag ridit eller jag åkte moppe dit och kolla på för att mina problem med ryggen har kommit tillbaka så jag var tvungen att kolla på men det var roligt ändå. Ja det var väl allt som har hänt orkar inte skriva mer är för trött:P

Puss å hej//Thelin

Äntligen!

Äntligen så har det blivit sommarlov och man kan sluta tänka på skolan.Men eftersom jag går i musikklass har vi tre avslutningar en för 7,8 på söder och tallås och en för 9orna på söder och en för 9orna på tallås. Men det händer ju alltid något. Innan vi börjar så säger lydia till mig att det luktar bränt och jag håller med, men vi tänker inte mer på det så klart. När avslutningen börjar och vi har sjungit ungefär 2 låtar så ropar Hasse att det är brand bakom scenen precis bakom mig typ. Ingen rör på sig utan bara står där. Sen rör folket på sig och 678 får gå hem utom musikklasserna. Sen fortsatten dom andra avslutningarna som vanligt. Det är allt jag har att säga idag i allafall!

Puss å hej//Thelin


Lite smått och gott..

Hejsan alla bloggläsare har då inte skrivit på två dagar nu då för jag har varit helt slut eftersom jag har haft tjeckier hos mig. Men i allafalll i går var det ju natinaldagen och då tillbringa jag den med min emma vi åkte twister och sjöng samtidigt:PMen på marknaden så köpte jag ett par solglasögon,tröja ,väska och godis såklart:D Jag och emma gick runt där hela dan typ. Men sen besluta vi oss för att åka hem till henne och spela sims3 som jag också har köpt men orkade inte vara hos mig :P Det sluta med att emma och jag satt och kolla på film:P Vi bestämde oss för att jag skulle sova över så jag åkte hem och hämta min grejer och åkte sedan dit på moppen.Vi beställde mat sedan och började med att ha en harry potter maraton men det blev bara 1,3 och 5 för dom v ar bäst:P Men idag då så vaknade jag vid 11 och emma jävlades med mig hon var vaken men låtsades sova för att irretra mig typ. När jag kom hem senare spela jag sims för jag blev  lite simsnörd när jag var hos emma. Jag klippte gräset efter en stund måste ju känna pengar tills sommarlovet. I kväll var det sista avsnittet utav Gossip girl hur ska jag klara mig det slutaju så bra väntar tills nästa säsong kommer ut sen:D aja det var väll allt hoppas att jag kan skriva oftare nu då!
Några bilder från dagarna som har gått!

Tjeckierna, Jag och min syster


Jag med mina nya brillor och tröja ser inte så mkt:P


Vi gick och kolla på alice också var ganska bra!Puss å hej//Thelin

I'm back!

Nu är jag tillbaka igen med skrivandet ,eller det är vad jag tror .Nu ska jag försöka skriva varje dag för jag har inte lika mycket nu som förut. Men i allafall så är det så här att min skola har tjeckier hos oss den här veckan dom åker hem i morgon och jag har haft två tjejer som är 12 år. Dom kan nästan ingen engelska men det går bättre nu när dom inte är lika blyga längre. Dom är så himla söta för mina andra kompisar som också har tjeckier hemma hos sig fick gåvor i början men jag fick inga så jag trodde att jag inte skulle få något då. Men jag brydde mig inte så mkt mer om det men sen i kväll efter maten kommer som med massa gåvor till oss, man blev helt paff liksom. Jag kan visa en bild i morgon på mina tjeckier men har inte så mkt mer att skriva om faktiskt bara att det är så himla skönt att det snart är SOMMARLOV!

Puss å hej //ThelinRSS 2.0