Helg i Örebro med Brudarna!

Har haft en underbar helg måste jag säga med mina brudar:)
Helgen börja med att jag red en super bra ridlektion på förmiddagen, sen blev det raka vägen hem och duscha och fixa sig å packa för Örebro. Sofia hämta mig vid 2 ungefär sen begav vi oss av mot örebro för att spendera helgen där hos henne :) var en rolig bilresa dit iaf måste jag säga.
 
Vi gick ut och åt på kvällen på jensens riktigt gott och mysigt var det sen köpte vi med oss lite annat och kolla på en film hemma hos henne.
Idag blev det shopping för oss i Marieberg vilket blev j'tte mycket shopping för min del men för ett bra pris, 'r riktigt nöjd tänkte lägga upp bilder på det jag har köpt i morgon, köpte iad ett par jätte snygga skor som jag är helt förälskad i:)
 
Men helgen närmade sig ju sitt slut tillsist och jag och sofia åkte hem till lilla K-holm och ja imorrn blir det jobb men en kort arbetsvecka blir det är ledig torsdag fredag eftersom eleverena är lediga, så blir att jobba hemma på fredag och planera lite granna.
 
 
 
 

onsdag

Cyklade till jobbet idag, gick rätt så bra öven om jag var lite knslig mot pollen... Men jag hade tagit tablett så överlevde iaf:) Fick ett sms i morse av en kollega om att hon var sjuk så fick ha en klass som vi brukara ha tillsammans själv, men det gick faktiskt bra:)
när jag sluta erbjöd sofia mig skjuts hem, och det blev pannkaka utav det sluta med att jag åkte med mamma hem ändå för att hon missa mitt samtal.. ;)
 
Annars så har jag njutit av onsdagskvällen, har beställt en klänning, jeansjacka och en bikini så jag hoppas jag blir nöjd med dom men det tror jag:)
 
 

Jobb

Då har man kommit tillbaka till vardagen igen då!
Inget fel med det egentligen för jag älskar mitt jobb även om det kan vara lite segt ibland, men det är så roligt att undervisa inte trodde jag att jag skulle tycka det om jag hade fått gissa för ett år sedan;)
Har haft en suverän tisdag iaf, sluta halv 4 typ så körde hem och bytte om och tog en springrunda med kelly denna gång, så skööönt att komma igång med att springa igen tappade ju det när jag fick lite problem med min ena vad, och sen blev det snö och ja sen försvann motivationen , men nu är jag igång igen men måste bygga upp allt igen från början men det klarar jag :D
 
sitter förtillfället och funderar på vad man kan ha för körlåtar till mina mindre elever som jag har på torsdagar för då ska jag börja ha kör med  dom också, så jag funderar på massa olika sommarlåtar. Så himla skönt att det är ljusare nu och att sommarn närmar sig :D
 
 

Årets första DOPP!

Idag har jag haft en suverän dag med mina brudar :)  jag börja dagen med att ta en springrunda med min lilla sötnos Lindsy:) sen åkte jag iväg med elin till sofia, där vi satt ute på deras flotte i solen och åt grillat vilket var riktigt mysigt.
 
Jag tog även mitt första dopp idag kan ni fatta det att jag bada för första gången i år i April! haha kan knappt fatta det själv men det var sofia som övertalade mig, men jag är gad för det :) Var där hela eftermiddagen och nu sitter man hemma och njuter av det fina vädret som har varoit under dagen och hoppas att det lär fortsätta så i veckan så man får njuta lite till :)
 
Ledig i morrn också men sen blir det jobb resten av veckan, ska bli skönt att komma tillbaks till vardagen igen samtidigt som man vill vara ledig lite till;)
 
 
 

RSS 2.0