Christmas

Min jul var suvurän! synd bara att det gick så snabbt... Man hinner ju inte med knappt att njuta :P
vad jag fick var en one piece, digital fotoram, pläd, tröja, parfym, ridhanskar och strumpor, morgonrock, 5 års dagbok och pengar!
Jag är jätte nöjd över det jag fick! blec specielt överraskad utav mormor då jag fick 5 årsdagboken och en morgonrock saker som jag kanske inte önskade mig men ville ha! 5 årsdagboken blev jag riktigt glad över för då har ju något att skriva i när jag är i Australien :D
Ja det var vääl lite kort om julen :P

toppen dag

Har haft en super dag med bästa emelie :D<3 åkte med 10 tåget till norrköping för att shoppa, eller jag köpte det sista till jul, fast jag har ändå lite kvar fast det är till mig själv :P för julklapparna är klara ;D
Nu är det inte långt kvar tills jul, och det är helt sjukt vad fprt det har gått! :P men på ett sätt är det skönt ibland att tiden går fort men inte alltid :)
Nu har jag uaf lov i 2 veckor typ, lite enligt min åsikt.... Men det är bättre än inget alls!
Nehe nu ska njuta utav onsdagskvällen!!!

snööööö!

hejsan hoppsan!
Idag har jag tagit det lugnt och inte gjort några läxor alls som jag egentligen skulle ha gjort men det blir imorrn istället!
Men har klätt julgranen och gjort pepparkakshuset x)
ja mer har jag inte att säga om dagen men jag kan bara säga hur glad jag är för att det har kommit snö! :) så jag var ute med lindsy och fota henne, hon älskar verkligen snön måste jag säga hon blir precis tokig när hon kommer ut!

härligt

Jag känner mig så duktig idag och jag är stolt över mig själv! För jag var nämligen nere i badhuset och simma idag som jag inte har gjort på evigheter!! Fick träffa fredrik och många andra härliga simmare! Själv simma jag bara 1000m men det är framsteg! Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och börja träna mer så jag mår bra! Så ska försöka simma lite då och då jag kan! Men det var väl mest det jag var stolt över då!
Har beställt en onepiece efter att ha dealat med mamma å pappa ville ha en annan först men sen blev det inte den iaf för den jag bestämde mig för nu var billigare, sen har jag också beställt julklänning, så nu kommer jag bli fin i jul! :D
Ja nu är det min sista vecka på hunddagiset... Men det är ju snart jullov så det är okej. Ne nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt!

Jakob 20 år !

igår var jag hemma hos elin och kolla på idol, och så träna vi på en suprise som vi ska göra på söndag ;)
Idag så blir det snart att åka iväg till min moster å morbror och fira Jakob som blir 20 i dag ! Så grattis på det :)
så det blir god mat å fika antar jag :Pmå massa prat antar jag! imorrn blir det att plugga lite sen på eftermiddag blir det att åka ner till badhuset och börja fixa för lucian ! :)
ne nu ska jag fixa mig lite så jag är klar tills vi ska åka ;)

luciaträning

då har det gått ytterligare en måndag och det har varit helt okej för att vara en måndag!!
Hundarna är alltid så pigga på måndagar.. men men det gick bra ändå!
Var i badhuset idag med elin och tränade inför lucian som är på söndag i badhuset som vi simmare har, eller ja, jag och elin simmar ju inte vi hjälper ju till bara, men vi simma ju förr!
ne nu ska jag slötitta på tv ett tag!

Andra Advent

vad snabbt det går vi har redan kommit till andra advent, det känns att det går fort! Det tråkiga är att det inte har kommit någon snö än... Asså jag vill bara ha snön till julen för annars känns det inte riktigt som jul! Men men man kan bara hoppas på det bästa!
Jaga är iaf säker på att den här julen kommer bli super å jag längtar så mycket för jul är min absoluta bästa högtid! Då familjen/släkten samlas och firar det är en sådan härlig känsla under hela dagen! :)
Jag har iaf haft en underbar helg som sagt igår så träffa jag ju elin :D<3 som var riktigt roligt! sen i dag så gjorde jag lite läxor och övningskörde och såg en film. Men imorrn börjar en ny vecka på hunddagiset som jag ser fram emot!

lite shopping

har vart i linköping idag vi skulle åka å handla lite julklappar så då messa jag elin å sa att vi skulle till Ikano så då var hon så snäll och åkte fråb sturefors till Ikano så vi kunde få ses vi har ju liksom inte setts på en vecka och det kommer gå ytterligare två till innan vi får ses igen... Men men roligt var det iaf att få se henne! vi prata lite om allt faktiskt! Hon är suverän !!
Lyckades köpa två julklappar så har några kvar! men men man kan inte köpa allt på engång! imorrn blir det plugg som egentligen skulle ha gjorts idag men imorrn blir det att ta tjuren i hornen och bara jobba på!
Ni får ha en riktigt härlig lördagskväll!!

Like my dog

tjenare på er ! då har man utflrt en arbetsvecka på hunddagiset och det har varit riktigt kul :D gått ut med många hundar denna vecka ;) och det kommer bli fler !
Det tråkiga med den här veckan är att jag har varit sjuk under tiden ... är förkyld som bara den och låter som ett tröskverk.. men men det är bara att kämpa på ! Man måste ju visa sin bästa sida :D
Jag blir bara mer å mer kär i olika hundraser så jag kommer få problems när jag ska köpa en egen hund i framtiden :P hehe
ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa lite eftersom man mår som man gör och i morrn börjar allt pluggande!
Fick höra den här låten i veckan när jag praktisera :P

RSS 2.0