Brunett

Så här ser jag då ut i mitt nya färgade hår ;) dålig bild jag vet men orka inte ta med systemen.

lite utav allt

tjenare på er!
Idag så åkte man kl 11 till frissan, för att klippa och färga håret! de flesta antar ju då att jag bara skulle färga utväxten! men nej nej, jag har gått och blivit brunhårig! ;) jag älskr verkligen min nua hårfärg men det tog ett tag från att gå från riktigt blond till brun. Först färgade hon mitt hår mer rött och sen la i den bruna färgen men riktigt snyggt blev det till slut! är super nöjd! lägger upp en bild imorrn!;)
Träffade elin sen , vi gick och åt och tog en promenad runt djulö ich sen hem till mig :) riktigt trevligt att träffas och prata en stund. Ja och sen så var kl nästan 5 och jag åkte iväg och provred i en grupp, fick rida PimPim det gick riktigt bra tycker jag själv. Blev förvånad överhuvudtaget att det gick så bra som det gjorde! :D
Just jag måste ju berätta att det var super roligt i Linköping hos elin, när jag kom dit i onsdags så gick vi på stan jag köpte då boken Mina hemligheter. Har inte börjat läsa den än men ska! Ja och när vi var klara på stan åkte vi hem till henne i Stureforss. Vi kolla på filmen 27 dresses och sen mest tv under kvällen och slockna sen direkt när vi gick och la oss! :)
igår så gick vi runt i stureforss och elin visa mig runt, sen åkte vi ner på stan och jag köpte ett par jeans! riktigt nöjd! Sen ja då åkte jag hem! Var riktigt skönt att komma hem också! ja det är väl det som hände!
ja mer uppdatering i morrn då !!!

loov

tjenare på er!!
Äntligen har det blivit loooov! men trots det måste man ju plugga iaf, låt se nu vad jag ska plugga detta lov jo ,matte,fysik,svenska,sällskapsdjur, djursjukvård ja det är väl allt.. som tur är ska några saker vaa klara v9 och andra v10 !
Men jag ska inte bara plugga på lovet man måste ju få göra andra saker också ! har inte planerat in så mycket än men ikväll blir det tjejåterträff med tjejerna från förra klassen :) ska bli skoj, vi får se hur det blir det var ju ett tag senoch de ända jag verkligen har umgåtts lite mer med sen vi börja gymnasiet är elin och sofia ! men det går nog bra, vi har säkert massa att prata om!
Sen på onsdag bär det av till Linköping för att träffa Elin :D det ska bli skoj och vi får se vad vi hittar på men mer om det kommer då!
Ja vad ska jag annars göra idag då, jo jag ska ta det lite lugnt nu sen ska mamma,pappa å jag åka ner på stan och fika lite man måste ju ibland umgås med dom också! ;)

Emelie 18 år!

kolla nyss på melodifestivalen, var väl helt okej antar jag ! har inget emot dom som gick vidare. annars under dagen så har jag kollat på en serie:P jag har inte pluggat alls och jag har prov på måndag :S så får plugga jätte mycket imorrn!
Vill också tillägga att världens bästa tjej fyller 18 år idag så grattis gumman :D<3

Hoppsan sa!

Asså jag vet inte vad jag ska göra för att jag ska skärpa till mig med bloggandet, men något måste jag ju komma på! ska iaf försöka!
har varit sjuk nästan hela veckan... fick magsjuka utav min syster... men nu mår jag bättre var hemma en extra dag så att jag inte skulle smitta min fina vänner ;) så den här veckan har gått ut på film,serie ja tv-tittande :P
Just det jag fick reda på förra veckan att jag ska till sälen och ha APU! i tre veckor! men vi har APU v 12-14 men dom kunde bara ta emot 13-15. v 15 är ju påsklovet så jag får mitt lov v12:P haha men det går nog bra ändå + att jag fyller år på påsklovet så jag får fira min 18 årsdag i sälen :) med massa slädhundar :D
Kan också berätta att jag har best'mt mig för att ta tag i mitt liv men det har jag ju sagt förut kanske , men jag ska verkligen försöka ! jag har bestämt mig för godisförbud vi får se hur det går, jag vet att jag kanske skulle sluta med colan också men det går inte riktigt;) men jag ska iaf vara hård med att inte dricka cola i vardagarna! :) sen så ska jag tav tag i träning och promenader med bushunden som jag faktiskt redan har börjat med! vi får se hur det går! Jag har ett mål som jag ska försöka att nå och se om jag klarar det för jag vet att jag har en stark vilja men frågan är hur långt jag kan komma!
nog med prat om det i helgen blir det plugg, softa lite grann ska troligen träffa min kära kusin om han lyckas städa hans lägenhet! det är bäst för honom att han gör det för jag skulle fått se den innan jul! ja det är väl det som händer i helgen , uppdaterar väl för hoppningsvis mer om vad som händer senare i helgen ;)
blir en lite suddig men fin biild på min bäbis å mig :D

RSS 2.0