SPRUTA....

Jaha då var det dags igen !

Ja dom senaste dagarna har det hänt ganska mycket! Jo jag fick ha luciaträningen själv , Men det gick bra som tur var. I tisdags så tog jag sprutan mot svinis ;) Jag är ju då spruträdd så det var ju inte det bästa minne jag har nu dårå. Men det gick bra har bara ont i armen och har feber :P

Men iallafall jag till skolan idag och var med på svenskan och fixa så att jag får ledigt för i morrn, Ska på "besöks dag " på himmelstalund. Men eftersom jag mådde så dåligt för sprutan så gick jag hem. Jag har då vilat och gjort läxor hela dagen kan man säga !

Ja vi får väl se vad som händer i morrn vet iallafall att just nu så har jag riktift ont i armen och borde sluta plåga mig själv genom att skriva mer x ).Puss å hej // Thelin


Movies in my life

Hejsan allihopa :D

Idag vakna jag klockan 12 typ, hehe , sov typ 13 timmar i natta :P. Men det gör inget det var ganska skönt . Igår såg jag en jätte bra film med mammsen . Vi såg Transformers och jag kan säga tta jag älskar den , Mne jag älskar ju alla filmer jag ser X ).

Okej dagen då, Jo jag har mest slappat ,läst och kollat på tv. Det blir så när man mår lite dåligt trodde jag hade feber i morse, men  det hade jag inte. Som tur var. Men nu ska jag fortsätta med mitt ska troligtvis se en film och det hoppas jag :DÄlskar filmer !!<3

Puss å hej // Thelin


New moon

Hejsan allihopa !

Ja nu var det ett tag sedan jag blogga , men nu är jag tillbaka igen .
Jag har ju varit i ullared som ni vet med min käre vän Agnes. Jag hitta massor med saker där men jag orkar inte skriva upp alt men jag köpte massor med kläder kan jag säga ;).
Det var riktigt roligr där och jag kna säga att Agnes och jag hade roligt iallafall och det är ju huvudsaken.

Men i torsdags då när jag var hemma igen så fick jag stanna hemma från skolan. Hade feber när jag kom hem från ullared så det blev sängen för mig.
Men det var ganska skönt att få vara hemma och vila , jag var riktigr hängig kan jag säga.

På fredagen så var jag frisk eller fortfarande förkyld så jag gick till skolan fast mest för att jag skulle gå på bi på kvällen med sötnosen elin. Vi såg New moon :D. Asså jag har väntat i ett år typ och den var värd att se längtar redan tills tredje filmen går i sommar!
Jag gjorde inte så mycket igår sen , förrutom att snacka om filmen sen, stackars familj säger jag bara x ).

Idag då , Jo jag vakna som vanligt och jag åkte med familjen och åt. Vi handla lite och så och när jag kom hem så kolla jag på en film, Eller snarare kolla på massor med olika filmer, Kolla aldrig riktigt färdigt på någon .
Jaha nu ska jag väl kolla på en film... haha ne kanske inte men något ska jag iallafall hitta på , Men det var allt för mig !Trevlig helg :D

Puss å hej // Thelin


SUPER AGNES "DUTTURUDUUUU"<3

Hejsan allihopa !

Ja idag har dagen gått som smort och det är jag glad för:D
Eftersom i morrn så bär det av till Ullared :D Ja just nu sitter jag hos agnes och vi är aströtta kan man säga.

Men dagen då: Jo, jag var jättepigg i morse men det ändrades tydligen på en gång och träningen gick väl sådär, men jag måste komma igång med träningen igen vi får se hur det går med det ;) Luciaträningen och min lilla grupps träning gick asbra , men nu ska jag nog sitta och fundera på vad jag ska shoppa i morrn och på onsdag det kommer bli så himla skoj :D
ERIKA ÄLSKAR ATT SHOPPA !!!!


PS: ERIKA ÄLSKAR SIN AGNES<33333 ds.puss å hej // Thelin


slappa

gårdagen var helt underbar kan jag bara säga jag älskar gymnasiet jag kollade på och kvällen den blev bra den med ;)

Men dagen då ;
Jo jag har bara slappat framför tv och myst med pumbsen:P
Sen så har jag förbrett för ullared på tisdag och onsdag ska sova hos Ankan i morrn för det:D
Det är väl allt som har hänt kommer mer information om ullared när jag har varit där ;)

ÄLSKAR SHOPPING MED ANKAN ;)<3Puss å hej // Thelin


Fredag den 13:de

Otur eller tur om du fick välja vilken skulle man då ta ?ja idag är det fredagen den 13:de som all vet och jag kan bara säga att jag hatar den här dagen om man få säga så ;) Det är nämligen så att första lektionen vi hade var idrott idag och det gick skit dålig om man får säga det själv. Jag har nämligen problem med mina hälsenor och just i dag på idrottslektionen när jag springer så ramlar jag eller typ blir fäld med , men det blev lättare för mig att ramla för jag springer typ på tårna pågrund utav mina hälsenor. Det sluta med att jag typ stuka foten och fick gå till skolsyster som råkar då vara min mamma.Vi ska nog åka upp någon dag och kolla upp mina hälsenor.

Ja det där hände bara för att det är fredagen den 13:de säkert för jag är inte så värst klumpig av mig iallafall inte på idrotten :P Så jag har fått haltat hela dagen och det är inte roligt endel folk glor ju så himla mycket hade lust att bara skrika åt dom att sluta glo , det är ju inte mitt fel att jag inte kan gå perfekt med foten just nu!
Inte nog med det så retas min kära fader med mig hela tiden typ bara för att jag inte kan gå fort, ibland kan man undra om pappor bara kan retas eller om dom kan göra annat det vore roligt att se dom göra något annan någon gång : )

Jaha i morrn bär det av till Norrköping med pappsen och Amanda vi ska kolla på gymnasiet Himmelstalund !
Det ska bli skoj och på kvällen så blir det Familjen Thelin hos Familjen Ronvalls ;)
Då blir det partaj kan man säga x )

Ja det var väl allt för idag, ska nog fortsätta att ta det lungt innan det händer flera tråkiga saker med mig måste ju akta mig för farorna ;)

Borde man sitta inlåst fredagen den 13:de?

Dom ända svar jag kan ge er på mina frågor är ;

Nr:1 jag väljer nog tur fast otur ngn gång kan man ju alltid få !

Nr:2 Jag ska iallafall sitta inlåst ;) ..NOT eller kanske man vet aldrig !


Puss å hej // Thelin


Simple day

Okej vad ska man säga om dagen då?

Jo jag den börja med att jag vakna med halsont och huvudvärk och så har jag en förkylning, så jag fick skippa badet på idrotten och träningen ikväll. Men jag gick till skolan ändå vill ju inte missa något viktigt :P
men iallafall hela dagen har jag gått med huvudvärk och har det fortfarande så himla jobbigt, kan inte tänka klart ju ! Men jag klarade dagen ändå , ja hemma har jag inte gjort så mycket , vi får se vad som händer.
Det bästa är ju att det är fredag i morrn och sen är det HELG!!
ja nu har jag nog inget mer att berätta ;)


Livet är som en dröm, man vet varken vad som är verkligt eller inte  längre.. Mer kan jag inte säga


Puss å Hej // Thelin


Man in the mirror

hejsan allihopa jag har ju då lovat emma att jag ska skriva lite oftare så jag ska försöka ;)

Men dagen har varit ganska rolig idag faktisk , ska bara nämna att jag red i går och det gick skitbra , red Lupin och hon är tydligen en gammal hopphäst så hon älskade att vi hoppade igår, hon och jag verkligen flög över alla hindren :D

Okej dagen då , Ja vart ska jag börja jag och amanda hade egen lektion idag i badhuset för några 7:or det gick också bra fast vi ska få ha en vanlig lektion igen i vår också för det är svårt att visa sin ledarkunskap när man är i badhuset. Men det gick ju bra ändå, har haft matte prov idag också hade det sista lektionen det gick väl sådär sista frågan var jätte konstig typ, men jag är ju inget mattegeni men jag är inte dålig på matte heller.

ja nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och ska träna på franskan så jag får bra på förhöret i morrn, ska nog kolla på film nu också det är alltid lika roligt är ju trots allt filmfanatiker x) , Det var länge sen jag tog upp veckans favoritlåt för mig , men den här veckan är det nog "Man in the mirror" - med Michael Jackson det är väl den som har spelats rätt mycket den här veckan xD

Men ja det var väl allt för idag får se hur morgondagen blir och om jag hinner blogga då men det hoppas jag : )

Puss å hej // Thelin

Monday

Ja nu känner jag att det är dags att blogga eller jag blev tvingad av tamagutchi =emma. Ja idag har det inte hänt så mkt har varit ho syon och snackat om gymnasium .Gick ganska bra , men vi får se vad jag väljer . Hade lucia träning idag också det gick skitbra letar bara efter ngn som kan spela på lucia , hr en som kanske kan men vi får se . Det blev ett kort inlägg idagb för jag vill sova så att jag orkar med skoldagen i morrn ;)

Puss å hej // Thelin

Ny design :D

Nu har Emma  (http://www.nogg.se/hetalia) gjort en ny design för mig :D
så nu kanske jag kommer igång med bloggandet igen <3


RSS 2.0