:D

Jaha då har snart hela lovet gått då , får bara en sovmorgon till :/ måste typ plugga hela tiden kommer att ha massa prov nu när det blir skola igen... Aja det blir skönt när man har det gjort iaf:D

Hade en toppen dag med Agnes i torsdags på kvällen gick vi på bio och såg Percy Jacksons kamp mot åskviggen.
Den var super bra eller det var vad jag tycker iaf :P den var så frän att jag kan gå och se om den igen :P

Jaha just nu sitter man i sängen och lyssnar på musik men senare blir det väl att kolla på melodifestivalen vo får se om jag orkar titta på det , annars gör jag väl ngt annat :PTypisk dag för Thelin

jaha då är det onsdag och jag gör inget speciellt förutom är att man har blivit helt kär i serien You're beautiful :D(L)
Haha och låtarna i den måste man bara älska:P
Jaha dagen går väl ut på läxor , tv och ta hand om min syster hon har gått och blivit sjuk :/ Kanske inte det roligaste på ett lov, men i morrn blir det skoj med sötnosen Agnes:D<33
Ledsen att jag skriver ett så tråkigt inlägg men det fins inte så mkt mer att berätta tro jag :P


a.n.jell i serien:D hahaLOV

Just nu är det lov,läxor,serier,vänner och mer som gäller x) dålog uppdatering.. inte bra men det är lov så jag är lite seg just nu x) haha


Love is the way of life!


Gammal bild x)
Nationella

Nationella gick bra idag iaf :D haha skrev typ om mitt 800 m lopp i frisim :P  Dagen var helt okej kan jag säga :P Uppsats i tre timmar ungefär :P ingen idrott för att jag har varit sjuk så länge så vi gjorde annat , hade franskaförgör gick väl sådär , slutade 14.20 och då gick jag till badhuset och träffade fredrik han hade redan tränat, jag och emma träna en timme och sedan tog vi bussen hem :P och nu pluggar jag teknik har prov i morrn:D önska mig lycka till :DGlader

dålig uppdatering jag vet!:/


men har inte hunnit med nu när skolan har börjat och allt har så himla mkt läxor som måste göras:P
Men iaf i måndags var det ju min första skoldag och det var väl inte skola precis, vi börja med att se madam under jorden, och sedan skulle man då ha hemkunskap och mina kompisar som är min hemkunskapsgrupp var sjuka typ så jag var ju helt mobbad som fick gå själv till södet... Men vi hade ingen hemkunskap som tur var men då visste jag ju inte vart jag skulle ya vägen, men till sist så kom lydia,amanda och claudia.

Gårdagen gick ut på att det var frilufsdag men tur som har så är man ju med i manusgruppen så man skrev manus hela dagen igår jag skrev med lydia å ida, super roligt:Doch våran musikal kommer att bli så superduper bra !!

Okej dagen då, man är ju sur när man vaknar för det är långa dagar på onsdagar:/ fast idag var det en ganska toppendag faktiskt! På svenskan fick vi reda på i vilka grupper och sak man skulle skriva om i "rotarytidningen" till rotarykonserten vi ska med en kändis;D och jag kom med Lydia, Klara och Ida och vi ska får interjuva kändisen! Asså jag och Lydia blev helt super lyckliga :D Haha<3
Sen har väl dagen flytit på som vanligt lydia och jag har iaf haft en rätt så bra dag :P men i morrn blir det nationella uppsats hm i 3 timmar hur ska jag orka...Men har ju godis å dricka:D sen blir det träning också i morrn för första gången på länge:P det kmr gå super sen på fredag blir det prov i teknik efter skolan.. fast jag vill ju ha det gjort eftersom jag vill inte ha för mkt på lovet! Ja det var väl allt även om det var ett riktigt tråkigt inlägg X )Alla hjärtans dag !

Glad alla hjärtansdag på er allihopa !:D <3
Dagens låt är That's what friends are for och den påminner mig just nu om hur bra vänner man har !

Älskar er !<3

http://open.spotify.com/track/05GrN0tZTKI7sMHlgEKh5r
melodifestivalen+OS!!

Okej dagen har då spenderats med familjen man åkte ner på stan en kort stund , och det var typ 2 veckor sen man var nere på stan . Så det var rätt skönt att få vare ute igen även om man gickk ut och gick i torsdags X).
Men iaf man tittade då på melodifestivalen med familjen i kväll synd att man inte kunde se den med erika eller emma fast emma tittade ju inte så mkt förra gången X), men idag gick det inte för dom är sjuka... Det är så sjukt att när jag blir sjuk  så blir mina bästakompisar sjuka :( stackars dom ligger med halsont.
´
Jaha nu sitter man då och glor på OS för det måste man ju göra och det är ju rätt intressant ibland och vi får se vad som händer ! Men måste bara säga att jag är helt nöjd med dom som gock vidare till globen ikväll bara älskar både eric och andreas dom var helt klart bäst ikväll :P
Aja då ska jag väl fortsätta med mitt Os-tittande så bye bye!;)


HELG.. Vad annars !

Erika is back in action!;)

haha ja man kan säga att jag är helt frisk nu men inte riktigt men jag kommer gå till skolan nästa vecka ;D vi får se om jag fortsätter med berättelsen det beror på vad folk tycker!
Aja dom senaste veckorna har varit skit tråkiga, men nu är det typ slut med det !
ja vi får se vad som händer i helgen troligtvis massor med plugg eftersom man ligger efter X).

Sakerna jag beställde när jag precis blivit sjuk tror jag X)!förvånad flicka!

Jaha här kommer ett nytt kapitell hoppas ni gillart jag gör det iaf :P det var allt för mig kommer väl ett vanligt inlägg senare !


Dörren öppnades och där stod en lång blondin , hon var den kända fotomodellen Alexandra Harper. Hon ser så himla bra ut och jag kunde nästan förstå att Ricky hade något på gång med henne.

Alexandra ser ju ut som en gudinna och om jag nu var så dum att jag trodde jag skulle kunna konkurrera med henne så hade jag fel.

Alexandra titta på mig med en förvånad blick och tillslut insåg jag att hon pratade med mig och undrade vad jag gjorde här !

- Nå vad gör du här vill du Ricky något ?

- Ojdå jag måste ha gått fel du får ursäkta mig.

- Det är ingen fara det kan hända alla!

Jag vände om och började gå när jag väl var utanför gården och var ute på gatan igen hörde jag hur Ricky ropade på mig. Jag ville inte lyssna han har sin fina modell nu han behöver inte mig längre.

Ricky hörde att Alexandra pratade med någon vid dörren , när han väl kom fram till dörren hade personen redan börjat gå!

- Vem var det ?

- det var någon blond tjej som sa att hon hade gått fel!

Ricky kollade ut genom fönstret och såg att det var Blaire som gick där. Ricky sprang ut och ropade på henne men hon verkade inte bry sig alls.

Han började sakta gå efter henne och ropa samtidigt men då började hon springa.

Jag vände mig om och såg att Ricky började gå och försöka komma ikapp mig och han ropade samtidigt men jag ignorerade honom och började springa istället. Jag sprang så fort jag kunde men det räckte inte Ricky började komma ikapp.

Jag sprang in i någon park har ingen aning om vilken för har inte blivit så bekant med staden än!

När jag hade kommit in i parken trodde jag att jag hade skakat av mig honom. Jag vände mig om medans jag sprang och såg ingen Ricky men tänkte inte på att titta framåt så jag snubbla på en rot.

Jag föll men inte ner på marken utan ner i någons famn.

När jag tittade upp var det i Rickys famn jag var, han log åt mig.

- Varför sprang du iväg sådär?

Jag svarade inte ville inte han skulle inte förstå hur jag kände för honom egentligen.

Jag tog mig ur hans famn och när jag skulle gå så tog han tag i min arm och drog mig intill honom, han viskade lite tyst du är så söt när du blir arg ! Jag tittade in i hans vackra blåa ögon och innan jag ens han uppfatta vad han hade sagt så kysste han mig.
Melodifestivalen

hejsan allihopa nu är det då ett vanligt inlägg för det måste man ju få skriva ibland ! Är fortfarande inte frisk men smittar inte så jag ska få skjuts till erika senare för vi ska glo på melodifestivalen :D(L) haha lite dumt att man får skjuts men orkar inte gå eftersom man inte har varit ute på hela veckan. men det ska bli kul att få träffa lite folk X )Ja vi får väl se hur det går där borta sen , haha hon kommer väl att garva åt mig för man ser ju inte ut som man brukar men men ska dra nu så bye !:D

Puss på min älskling :D<3
kapitel 4 saknad

Det har nu gått två veckor och jag har då fått stått ut med det mesta. Ricky har verkligen plågad mig dom här två veckorna. Jag har fått rensa toaletten fått massera hans fötter och ännu värre saker som jag inte ens vill tänka på. Det ända han gör när jag blir arg och klagar och försöker komma på en ny lösning så skrattar han bara åt mig. Vad var det jag skulle gör nu då ? Jo just ja jag skulle ju städa hans rum, snacka om att vara lat.

Jag gick upp för trappen och in på hans rum. Jag har aldrig sett ett sådant stökigt rum han måste skämta med mig. Jag har fåt för mig att jag städa rummet i förrgår.

- Ricky städa inte jag ditt rum, redan i förrgår ?

- Jo men nu är det stökigt igen !

Du din lilla lata sak eller du är inte ens en sak du är en ondskefull varelse som plågar tjejer som mig.

- Men du kan väl skaffa hemhjälp!

- Haha , det har jag redan gjort!

- Har du men då behöver du ju inte mig.

- Jo för det är du som är min hemhjälp! Skrattade han med ett elakt flin.

Jag hatar verkligen honom vad är det med honom egentligen. Det får jag nog aldrig veta och jag tror inte att jag vill heller.

En eftermiddag efter skolan blev jag förfrågad att hänga med på bio med mina ny kompisar. Självklart kunde man inte eftersom man har sysslor att göra, men vad skulle jag svara dem då ? Det blev det vanliga har massa läxor ligger efter ganska mycket i skolan. Fast det var en ganska stor lögn men är van att ljuga vid det här laget.

När jag hade kommit till Rickys hus så var han inte hemma och det satt en lapp på dörren.

Kommer inte vara hemma över helgen har åkt till California med jobbet. Du behöver inte göra något under veckan så du är ledig. Fast när jag kommer tillbaka får vi se hur det blir. Jag hör av mig om hur det blir kollade ditt nummer när du städa mitt rum sist J Hälsningar Ricky!

Jag kunde inte fatta att jag var ledig en hel vecka eller jag kanske slipper att vara hans hemhjälp i huvudtaget ! Jaha men då drar jag väl hem då vad är det för mening med att vara här när jag inget kan göra. När man väl kom in i sitt eget hus var det så himla tomt och det kändes ensamt, kanske borde kolla telefonsvararen. Hade fått ett meddelande och inga goda nyheter var det . Pappas inspelning hade blivit längre än väntat och han visste inte när han skulle komma hem. Det är typiskt nu sitter man då ensam i ett stort hus och har inget att göra.

Det plingar till på mobilen och jag kastar mig till den och det visar sig vara ett sms från kompisarna som ville bara önska lycka till med läxorna.

Typiskt varför sa jag att jag skulle göra läxorna fast det var inte från kompisarna jag ville att smset skulle komma ifrån. Jag tänkte på någon helt annan som jag inte alls borde tänka på. Det kanske hjälper om jag försöker sova. Det hjälpte att sova bort hela lördagen men nu kändes det verkligen att jag saknade Ricky även om han bara begärde massa saker utav mig.

Vad kunde detta betyda gillar jag honom eller är det bara det att han är som en riktig vän för mig som jag aldrig har haft. Nej det är nog ingenting utav dem där sakerna. Fast han skulle väl komma hem idag eller jo det var så. Vi får se om jag ska fortsätta vara hans hemhjälp men det tro jag nog han gillar ju att plåga mig.

Klockan var 8 på kvällen och fortfarande hade jag inte hört något från Ricky, det är säker inget allvarligt han har bara glömt bort att höra av sig. Efter en halvtimme fick jag ett sms av Ricky där det stod att jag inte behövde vara hans hemhjälp längre. Jag blev nästan lite ledsen inget mer ville han inte träffa mig, han ville alltså bara plåga mig och sen bara lämna skräpet när det blev tråkigt att plåga det.

Fast nu får jag ju som jag vill eller hur inget mer slavarbete. Efter ytligare en timme blev jag så förbannad att jag var tvungen att åka hem till honom och kolla hur han mådde. Det var den ända anledningen jag kunde komma på som ändå lät rätt så trovärdig !

Jag tog en taxi till hans ställe och när jag var framme gick jag raka vägen till dörren och plingade på ringklockan.

 


kapitel 3 skuld

Jag struntade i och svara honom utan gick bara in i huset. Nämen gud vad har det tagit till mig jag kan ju inte bara gå in i någons hus så där. Vi känner ju inte ens varandra !

Fast nu har jag ju redan gjort det så jag går väl och hämtar mobilen bara då. Låt se nu vart var det jag la den , jag minns inte riktigt. Jag tror att det var på soffbordet ja det måste varit där för min väska låg ju där i morse eller vid lunchen då !

Jag gick fram till bordet men min mobil låg inte kvar och jag är helt säker på att jag la den där det kan ju inte ha fått ben och gått sin väg precis.

Ricky undrade vad jag gjorde och gick in till tv rummet och satte sig i soffan med en förvånad blick.

- Vad är det du letar efter ?

- Min mobil jag måste ha glömt den här !

- Jaha men jag har inge minne utav att jag såg en mobil ligga på soffbordet när jag kom hem!

Vad arg jag blev nu jag är helt säker på att jag la den där. Jag börja riva upp alla hans grejor från kuddar till stora möbler. Men ingen mobil fanns någon stans, jag skulle precis kolla under hans bärbardator även fast det inte ligger där men ändå. Ingenting var där heller men när jag skulle ställa tillbaka datorn snubbla jag på en sladd och föll. Datorn flög och ner i ett akvarium.

Jag vågade inte titta på Ricky just nu jag kände på mig att han inte log glatt åt mig. Hur kan jag vara så dum att jag snubblar och tappar hans dator. När jag väl låg på golvet kände jag något som vibrerade jag kollade i fickan. Mycket riktigt där låg min mobil helt oskadd.

Nu tvingades jag titta upp mot Ricky som inte alls såg så himla mordisk ut i blicken. Han skratta lite nervöst åt mig.

- Jag lovar att jag ska betala för skadorna jag gör vad som helst !

- Säkert vad som helst?

- Ja vad som helst jag lovar.

Fast nu ångrar jag att jag sa vad som helst för vad kan en man i 25 års åldern vilja att en 17 åring ung tjej ska göra. Jag blev nästan lite rädd jag skulle ha nöjt mig med att bara betala för kostnaderna.

Det var alldeles tyst han funderade verkligen ut vad jag skulle göra för något. Efter tjugo minuter så hade han kommit på något. Det syntes för hans ögon sken upp på ett mystiskt sätt! Han var fortfarande tyst och jag kom på mig själv att sitta och glo på honom.

- Du skulle kunna betala av din skuld genom att vara en slags betjänt åt mig varje dag tills jag tycker att det räcker!

- Vem tror du att jag är egentligen !

- En helt vanlig tjej antar jag eller har jag fel så rätta mig !

Skit jag borde nog inte ha sagt sådär jag försöker ju smälta in och om pappa får reda på det här ja då får jag nog aldrig gå ut någon mer gång.

Jag gick med på hans förslag fast jag egentligen kunde ha klarat mig ur den här knipan. Fast hellre ett liv än ett fängelse hos pappa.

Det konstiga var att jag kände igen Ricky på något vis, det var som att jag hade sett honom förut alltså innan kvällen på baren!

Fast det är säkert inget viktigt vart skulle jag kunnat sett han förut.

Ricky ville att jag skulle laga mat åt honom och jag fick inte gå hem förs klockan 8. Hela 3 timmar dit jag kommer inte orka jag kan inte ens laga mat. Jaha nu måste jag i alla fall laga mat men vad kan jag göra för att det ska kunna bli ätbart. Låt se här jag kan göra soppa kanske , nää det blir bara bränt. jag beställer mat istället. Vad ska jag beställa då hm det får bli pizza för det är det ända numret jag kan hitta här i köket. Nu har man då beställt en kebabpizza undra om han gillar det. Fast det är väl självklart det gillar ju alla eller jag gillar det och då måste han gilla det med.

Hon gick in till vardagsrummet där Ricky satt och glodde på tv. Han vände sig om och kollade på mig med ett helt underbart leende. Nämen gud jag får inte tänka sådär han är en helt vanlig kille som jag har förstört för.

- Så hur blir det med maten nu då ?

- jo det blir pizza om det går bra orkar inte laga mat är rätt trött.

Ricky svara inte på det utan fortsatte att kolla på sitt program och under hela kvällen sen ignorerade han mig.

Kapitel 2 mobilen

Den främmande mannen hade brunt hår och vackra fina blåa ögon. Jag blev nästan bländad utav hans vackra utseende. Han log åt mig och jag följde med honom in på baren. När vi hade satt oss var jag helt borta vad skulle jag beställa för något? Det konstiga var att jag minns inte vad jag sa utan det ända jag tänkte på var honom. Efter några timmar började jag känna mig lite konstig och funderade på hur jag skulle ta mig hem .

- Jag ska nog dra mig hemåt nu sa jag till honom .

- Jaha ,okej tack för sällskapet då ! Svarade han med ett leende.

Jag började gå sakta men åt vilket håll skulle jag ? Jag hade precis kommit ut i baren då den bekanta rösten ropa på mig.

- Blaire vill du ha skjuts hem ? Frågade mannen som hade bjudit mig på drinkar.

- Ja varför inte ! Svarade jag lite flummigt.

Han tog tag i min hand och gick bort med mig till han bil. När vi väl var framme vid bilen ramla jag ihop. Jag var helt borta lite i medvetet var jag för jag hörde att han sa att jag fick hänga med hem till honom. Jag borde inte följa med honom men han verkade så snäll och jag har ju ändå ingen aning om vart jag bor. Efter en liten stund vakna jag till utav att det var någon som bar mig in i ett rum. Han la mig ner i sängen och la över ett täcke och släckte lyset och gick ut från rummet.

Han verkade riktigt snäll tänkte jag och sedan blev allt svart.

Klockan var ungefär ett på dagen och jag vaknade med en förskräcklig huvudvärk. Jag gick upp och försökte ta mig till toaletten. När jag väl gick från toaletten insåg jag att jag inte var hemma. Vart var jag någon stans?

- Nämen ser man på vem som har vaknat! Sa en bekant röst.

- Eh vart är jag och vem är du ? Svarade jag osäkert.

- Jag är Ricky och du är i mitt hus! Svarade han glatt

Ojdå, det var inte det här jag hade räknat med vänta lite vad är det för dag i dag ? Hm det är lördag vilken tur . Låt se nu ska nog ta mig hem tror jag.

- Jag går nog hem nu jag vill ju inte vara någon börda!

- Det är lugnt jag kan skjutsa dig, för jag tror att du vet vart du bor ungefär i alla fall.

Det var snällt utav honom att skjutsa hem mig. När jag klev in i huset var det knäpptyst. Hur ska jag klara mig i en månad helt själv i ett så här stort hus.

Jaha vad ska man hitta på den här helgen får väl sätta mig framför tv. Gud vilken huvudvärk man har då! Jag kan heller inte sluta tänka på Ricky. Undra om han tänker på mig nu ? Hm det får jag nog aldrig veta lär nog aldrig träffa honom mer.

Sakta men säkert gick jag ut till hallen och hämta min väska för att sedan gå upp på mitt rum.

Vart är min mobil nu då ? Jag hade den ju här igår jag kan väl inte ha tappat den . Plötsligt så ringer det i telefonen . Det var pappa som undrade varför jag inte svarade på mobilen.

- pappa jo det är så att min mobil dog igår kväll och jag hittar inte laddaren i det här huset ! Svara jag honom nervöst.

- Jaha men då vet jag men försök att hitta laddaren, men måste filma nu så hejdå gumman !

Ja hejdå pappa du bryr dig ju jätte mycket. Undrar ju inte ens om jag kom hem igår.

Jag grävde lite i väskan igen för den ligger säkert där . Men ingenting låg där förutom en lapp jag inte hade sett förut.

Tydligen var det Rickys adress på lappen undra varför jag har hans adress ? Ja jag minns ju faktiskt ingenting från igår, allt är så grumligt. Men aja min mobil kan ju vara kvar hos honom. Undra om hans nummer står på lappen . Ne det är typiskt inget nummer på lappen hur ska jag ta mig dit nu då?

Ja jag kan ju inte tänka på hungrig mage så jag får väl gå ut och äta och försöka ta mig till hans ställe.

Tur att det finn taxi i den här stan annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Nu är man då här igen utan för hans hus.

Vågar man ringa på han är säker inte hemma. Jag ska nog åka hem igen och hoppas att han fattar att det är min mobil som är hos honom.

Men å andra sidan jag klarar mig inte utan mobilen så jag får väl försöka .

Ja då så nu ringer jag på , Nää det är nog ingen hemma det är nog bäst att jag går.

Dörren öppnas och där står Ricky med ett glatt leende.

- Nämen hej är det så svårt att vara ensam utan mig ?! Sa Ricky med ett skratt.

 


Ett nytt liv

Såg en rätt så söt tjej framför mig i spegeln. Hon hade långt blont hår och var lagom smal lite brun var hon också. Hon såg helt okej ut för sin första skoldag på en helt ny skola . Hon skulle egentligen gått kvar i sin gamla skola men hennes pappa skulle gifta om sig. Det var inte så att jag inte gillade Pamela utan det att pappa brydde sig inte lika mycket om mig längre. Han bryr sig mer om Pamela sen dem träffades. 

Jaha då var det då bara 20 minuter tills skjutsen till skolan gick. Jag ser helt okej ut det gör jag men undra vad allt annat folk gör? Blaire var väldigt nervös och det hjälpte inte direkt att hon åkte med en limousin till skolan. Hon ville inte sticka ut bland dem andra utan bara smälta in i mängden. Fast det är nästan omöjligt när man har en pappa som är en känd filmproducent. Det var som ungdomarna inte riktigt visste om dem skulle hata henne eller om dem skulle vara trevliga. Till slut kom hon in på rektorns kontor det tog seriöst en evighet. Blaire tog emot sina saker och en nyckel till hennes skåp. Hon gick sedan till skåpet och låste in sina grejor. Låt se nu vilket klassrum skulle hon till, Jo sal nummer 304 . Jag försenad och det blev alldels tyst när jag klev in i klassrummet.

-          Elever det här är er nya klasskamrat Blaire Karhu! Du kan ju berätta lite om dig själv . sa Läraren Mr Thompson

-          Ja jag heter Blaire och älskar filmer och musik och vill bli skådis! Sa jag lite nervöst vad mer fanns det att berätta.

Jag hörde hur det viskades i klassrummet om mig. Jag undrar vad det är dem säger för något? Jag fick sitta bredvid en brunhårig tjej som nog ungefär var lika lång som jag . Hon såg ut att vara rätt populär men inte dem där divorna som finns i alla klasser. Hon log åt mig när hon märkte att jag granskade henne .

-          Jag heter Melissa sa hon glatt.

-          Ja och jag heter Blaire fast det vet du ju redan! Sa jag lite osäkert.

-          Hur kommer det sig att du börja här då? frågade hon lite snällt.

-          Komplicerat men min pappa ska gifta om sig! svarade jag och det blev tyst sedan.

En hel skoldag hade gått och jag väntade på skjuts hem men ingen skjuts kom. Vad konstigt min skjuts brukar aldrig vara sen, det hade nu gått en timme och fortfarande ingen skjuts eller något meddelande från någon. Jaha får väl gå hem då men från vilket håll kom jag ifrån då? Hm jag tror det var från vänster. Jag testar det i alla fall vad kan gå fel i New York. När jag hade gått i en timme insåg jag tillsist att jag hade gått vilse. Får väl ta och ringa pappa men det är ingen som svarar, vart är han? Jaha det är så typiskt vad ska jag nu göra! Jag tittade mig omkring och såg ett litet fik lite längre bort så jag gick dit.  När jag väl kom fram visa det sig att det var en bar och inget fik så jag vände om . Tills det jag hörde en röst.

-          Hej du vill du ta en drink? Frågade den främmande mannen.

-          Nej jag tror inte det är en så bra idé! Svarade jag snabbt och började gå .

Vem vet vad han vill det pep till lite i fickan och jag plocka upp mobilen och stanna och läste mejlet. Det var från pappa han och Pamela hade åkt iväg på en filminspelning. Jag var alldeles ensam hemma nu. Skjutsen måste ha glömt bort mig eller rättare sagt pappa glömde bort att jag behövde skjuts hem. Jag blev så förbannad att jag vände mig om till den främmande mannen och tackade ja till drinken .
berättelse

hejsan allihopa nu är det så att erika tycker att jag ska skrive en berättelse för att sysselsätta mig när jag är sjuk så jag har börjat på en men den kommer nog inte bli så bra men jag lägger ut den på bloggen ändå i kapitel :P vi får se om jag fortsätter det beror på vad folk tycker :PFriends are the best !

Tråkigare kan man ju inte ha ! Jo det är såhär att jag är fortfarande sjuk så jag orkar inte skriva så mkt , har varit på akuten två gånger nu och dom vet fortfarande inte vad det är så vi får se vad som händer ska dit i helgen om jag inte mår bättre ! :/
Jaa jag vill inte skriva om mitt tråkiga liv när jag är sjuk så jag skriver väl om annat eller ska försöka!:D

Är så himla glad att man har så söta bästvänner som bryr sig om mig , det betyder så himla mkt! Det värmer inombords och ni vet vilka ni är ! Älskar er ni är dom bästakompisarna man kan ha ! <3

Okej förra helgen beställde man då en väska å ett par skor å dom fick man då i veckan så himla snygga, väskan var inte stor men den var inte till att ha idrottskläder i precis, å skorna var rätt höga men jag tänkte inte ha dom på dansen , så vi får se när dom åker på x ).
Man har ändå rätt skoj när man är sjuk pappsen hyrde en film åt mig idag och det var the ugly truth den är så himla bra älskar den filmen så rekomenderar den , man blir verkligen glad utav den ! :D Särskilt när man är lite nere ! Hm ska nog försöka att ta det lite lungt nu vill ju inte anstränga mig för mycket men ses!

RSS 2.0