från shopping till bio :)

igår var jag i norrkping med elin och shoppa:D det blev en jeansjacka en tygpåse, och en skjorta/blus :) jag är jätte nljd trots att jag hitta de perfekta jeansen men köpte dem inte.. men men man kan inte få allt i världen även om jag så vill x)
det roliga var att jag var lite slarvig och titta inte så ordentligt på tidtabellen så vi missa 14.34 tåget hem å nösta gick 18.34 men vi kom på en lösning, vi gick på bio för att fördriva tiden :) vi såg Avengers och jag hade tänkt se den ändå men hade inte räknat med att gå på den bara så där igår ;) men bra var den iaf jag var helt inne i filmen hela tiden jag äslkar den och alla karaktärerna i dne också :D
ja vad har hänt idag då jo det är inte mycket har städat lite grann och sen bakat annanspaj :) ja det är väl allt och i morrn blir det att fira valborg med de underbara vännerna elin och sofia :D<3

hello

idag har jag haft fullt upp hitills , var hos frissan kl 10 då jag färga håret och klippte mig sen när man kom hem har jag fixat och donat inför ikväll :)
det är nämligen så att vi ska fira mig ikväll :) så det ska bli kul :D jag har fixat med sallad och dukar å mkt mer men just nu ska jag fokusera på hur jag ska se ut :P så önska mig lycka till på den frasen ;)

last day

då har snart sista dagen som 17 åring gått för i morrn blir jag nämligen 18 åååår!!! det känns jätte konstigt att man redan blir 18 år och vuxen på papper :) tiden går så himla fort!
Men som vanligt så har jag praktik denna vecka fast det är lov så jag skulle annars vara ledig och sova och softa men istället måste man plugga och arbeta hårt på praktikplatsen men det har funkat bra hitills :)

sunday it is

nu har jag snart bara en dag kvar på min ledighet...:/ men men det har varit nice ändå! idag har jag övningskört och det gick super :) sen har jag inte gjort så myket mer:P
Imorrn blir det att göra lite läxor, kolla på min syster när hon ska hoppa och fira min kära mormor som fyller år i morrn :) så ska träffa släkten igen :D hihi riktigt roligt faktiskt för denna vecka ses vi rätt så ofta kan man säga än vad vi brukar eftersom det är påsk och att mormor och jag fyller så nära varandra :D nu är det bara 2 dagar kvar kan man säga för jag räknar ju inte med denna dag ! så på onsdag blir jag vuxen på papper x)

PÅSK

kom precis hem från en härlig påskmiddag med släkten :) det var trevlig och roligt!! man prata om allt möjligt sen komjag underund med att jag inte bloggar så mkt så jag ska försöka att bättra mig men hur många gånger har inte jag sagt det;) haha men men man mpste ju försöka !
Har också skaffat instagram så ni kan ju förlja mig där tycker jag, då jag heter erikathelin :) ja det är väl inte så mycket mer men Glad Påsk på er allihopa!!!!

så kan det gå

tjabba på er! jag ska ju egentligen vara i sälen , men det gick inte så bra trivdes inte där så nu är jag hemma eller har varit det i en vecka snart och nu har jag praktik på djurhuset i skolan :) så det är helt okej nu !
Men jag har en jätte rolig sak att berätta iaf, för i september ska nämligen elin och jag på Nickelback !!!! så himla glad för det ! vi fick bra platser också så det är ju ett + :) ja annars så har ju alla påsklov nu förutom jag som har praktik från tisdag till fredag men jag klarar mig ändå och så fyller jag ju år på onsdag :)

RSS 2.0