Happy

Det går så himla fort nu förtiden , veckorna går fortare och fortare ;) har varit lite mer gladare och positivare tack vare en person :) känner mig uppskattad av personen vilket har gjort att även om det har varit jobbigt i skolan så tog jag mig igenom det :)

Idag har jag iaf varit i stallet gick super idag fick vi även hoppa på ridlektionen! :D fick reda reva idag och det gick över förväntan ;) var i stallet från 8-5 typ :p en lång dag men härlig ute i solen ;)

Ne nu ska jag vila lite och längta tills Turkiet :D


hard to be tough

vet inte riktigt vad jag ska säga det är en tuff tid just nu för familjen och vet inte hur lång tid det kommer att ta tills det börjar ljusna för oss. Visst man är glad och tar en dag i taget men jag vet att det där lilla jobbiga finns var där bakom masken och kommer fram mot slutet på kvällen.
Men är tacksam för de suveräna vänner jag har som finns men som kanske inte har någon aning alls men de bara finns :) ni betyder sjukt mycket för mig och jag hoppas ni vet om det <3
 
 
som tur är har jag ju saker att se fram emot som Turkiet som är om 50 dagar :) annars så har mna ju saker som man kan se fram emot som är kortare att vänta på som att åka till stallet ;) haha eller loven och sen läntar man ju såklart och ser fram emot studenten vilket är helt sjukt att det bara är några månader kvar till :)
 
I will allways smile for you !
 

some information

Guuud jag blir ju bara säämre och sämre på det här ;)
 
Men iaf jag har haft fullt upp med skolan och allt ;) inte för att det är någon ursäkt direkt!
Men i lördags så var jag iaf i stallet hela dagen typ, fick springa på halkiga banan med Hankie pankie ;) eftersom han är så ung så då får inte de yngre ryttarna rida honom helt själv. Men när jag red så fick jag rida Charmör den lilla söta gubben och det gicj awsome !:D
 
Sen när vi kom hem vid 3 blev det att fixa och dona för kl 6 kom släkten för att fira min lilla syster som har fyllt 15 år ! Vilket blev en väldigt trevlig kväll vi satte oss och kolla på Melodifestivalen och blev inte heller förvånad över vem som vann även om jag gilla Yohio mest, men jag tyckte även om Ulrik och Robin var ju självklart också bra gillar låten mer och mer för var gång jag lyssnar :)
 
Idag då har man pluggat som bara den har gjort klart min presentation om Chicago och även läst lite i boken i engelskan. och nu blir det antagligen lite film och så sa det låta och sen sova eftersom man måste till skolan imorgon.
 
 

RSS 2.0