Underbart

Hade en underbar dag i går med emma i norrköping, det roliga var att jag var jätte duktigt i början och hade bara köpt vad jag verkligen behövde, sen mot slutet av dagen gick det lite sämre , men det var ändå saker jag behövde och kommer ha nytta utav, vissa saker kanske jag bara ville ha x)
Haha, så typiskt mig att vara duktig i början och sen inte :P Men det var kul att få umgås med emma igen det var så länge sen och jag saknar henne verkligen.. Men det får vi se till att ändra på!
Idag så ha jag vart nere på stan och växlat pengar tills kreta och sen har jag även köpt en till bok fast på engelska då som jag bland annat ska ha med mig till kreta.Sen så har jag inte gjort så mycket mer var med och handla lite grann !
Men i morrn då blir det att ta kl 09.06 tåget härifrån till göteborg med Emelie :D Å sen träffar vi alla andra tjejer i göteborg :D Det blir Liseberg hela dagen ;) Det ska bli kul, sist jag träffa tjejerna var på midsommar så det var ju ett tag sen;)

BOKAT!

ha haft en underbar dag hitills !! Elin kom hit kl 11 å då så satt vi å snacka om allt å alla x) sen åkte vi ner på stan och åt/fika vad man nu ska säga jag tog en macka ;)
Sen åkte vi hem till mig igen å snacka på som vanligt ;) sen så va hon tvungen att åka hem.
Sen måste jag bara säga det att jag har bokat nu språkresa till Australien nästa sommar :D Så vi får se hur det blir :) Jag hoppas att det blir super !
Imorrn blir det norrköping med emma :D det ska bli kul för det var länge sen vi sågs :D

Lite smått

hejsan på er! Hade det jätte skönt i östersjön i söndags ;) det blev en typisk thelin dag X)
igår så städa vi förrådet, man hitta mycket som man trodde hade försvunnit ;) men så hitta man saker man kunde använda också :D
Idag då, jo jag skulle träffat erika, men så blev det inte.. men jag ska snart hänga med pappa å hämta en hundbur till lindsy utav hennes uppfödare, så det blir en liten tripp:D Sen ska jag nog hjälpa till att gölra inbjudningar till kräftskivan ;) men i morrn då bllir det att träffa elin så då blir det ingen hemma dag x)

En tanke...

hejsan, vi ska snart åka iväg med familjen:D
Så få berätta mer ikväll!
Men jag vill skänka en tanke till Norge.....
hur kan man bara göra så....

what are words..

hejsan på er, det blev inge norröping i går för mimmi låg med feber och halsont... :( Men jag åkte med till Karlskoga istället på valpträff :D riktigt kul! Fick även information om utställning så kanske åker på utställning den 20 augusti i norrköping :D Det var en riktigt härlig dag och längtar nästan till nästa gång vi ses :D
Idag så sov jag som en stock märkte inte ens att det åska, men vakna vid 11 ungefär och sen efter 12 något så kom emelie hit och vi kollade på det den super duper braiga filmen Superhjältarna:D Så himla bra och dom är så söta å roliga i filmen ;)
Sen vid 15 så drog hon för hon var tvungen att åka å jobba igen :P men fick iaf träffa henne idag ;) ja och nu sitter jag i köket och läser lite, ska vara hemma å ta hand om min 13 åriga syster , kanske mer för att ta hand om lilla lindsy då:P för mamma å pappa ska bort till moster å morbror snart så det blir en hemmakväll med syster ,hund och kaninerna :)
Var nyss hos mormor och träffa kusinen Jakob :D men nu har han åkt iväg och nu ska jag och jessic aåka å handla så ses ;)

kanske bestämt då...

det blev ingen emelie idag för det körde ihop sig lite, men vi ska ses på fredag istället :D Imorn blir det att åka till norrköping å träffa mimmi, hon bor i sörping men vi möts halvvägs x)
Vi ska gå omkring på stan å kanske tar en fika tror jag :P
Förresten jag har nog bestämt mig nu vart jag ska åka på språkresa nästa sommar ! Jag har bestämt mig för Australien :D Tackar mina vänne för det som har sagt kloka saker om hur jag ska välja och även min kära pappa som verkligen fick mig att ta beslutet även mamma då:) så vi ska boka i veckan ja och sen ja då kan jag inte ångra mig längre x)
Men en sak vet jag att det kommer verkligen bli en upplevelse så jag kommer inte att ångra mig men det är ju alltid lite nervöst när man åker och inte känner någon alls men jag ser det som en utmaning;)

hello

hejsan på er vakna sent idag det var så himla skönt att bara ligga kvar i sängen och sova, men men man måste gå upp tillslut :P
åkte å handla med pappa sen så fick jag min lunch till sist :P har även vart ute med lindsy för henne måste man ju rasta också:P
Ska snart träffa emelie men vi har lite beslutångest om vad vi ska hitta på det är ju svårt att komma på x)

svårt val..

hej har då haft en underbar eftermiddag/kväll med klara, vi tog en här lig promenad , konstigt nog blev det soligt å lite varmt när vi gick. Sen kolla vi på film hemma hos mig vi såg percy jackson & the olympians the lightning thief , en jätte bra film enligt mig :P
Just det jag har ett problem nästa sommar ska jag åka på språkresa å jag tänkte boka den här veckan eller troligtvis i morrn om jag hinner bestämma mig :P Jag vet inte om jag ska åka till USA eller till Australien det finns ju andra platser man kan åka till också, men det är dom här som lockar mig men jag har ingen aning om vilken jag ska ta :S hm hoppas jag lyckas bestämma mig bara ;)

I want to break free

jaha då har man bara en tand kvar att dra ut då x) det gick riktigt snabbt den här gången :P Fast det var ju tur det:P
när jag kom hem sen så blev det att sova en stund eftersom man blir aldeless snurrig när man har dragit ut en tand. Just nu sitter jag och kollar runt lite har jätte tråkigt för vädret är ju inte det bästa det regnar typ hela tiden ... plus att bedövningen har inte slutat än men det kan ju vara positivt också eftersom annars skulle det ju göra ont... Men då blir det att ta ipren;)
vänta på att klara ska messa mig så att vi kan träffas, det var ju ett tag sen och man saknar henne...Men det ska bli kul så jag hoppas att hon hör av sig snart, kanske lite senare när jag har hunnit vakna till liv igen :D
här är dom kläder jag köpte när jag var i ingelsta med elin :)

Härligt

idag har det varit en suverän dag, har sagt hejdå till elin via sms .. :( kommer att sakna henne !! Men iaf idag åkte vi till arkesund och bada! Lindsy bada som bara den hon blev helt tokig hon sprang hela tiden :P Men oligt var det att se henne bada å vara så glad, jag fota mest omkring i området! Vi har varit där många gånger förut men premiär för lindsy :D
Sen åkte vi runt lite i skärgården och titta omkring och avsluta med glass :D
Det var väl det som hände idag, imorrn blir det att träffa efterlängtade klara som jag inte sett på år å dar, ska även dra ut en tand till kl 10 i morrn bitti men efter den så är det bara en kvar men den drar jag ut om några veckor för dom har semster och sen åker ju jag till kreta x)
Aja ne nu ska jag kolla på tv lite grann och slappa är jätte trött !

In the morning

godmorgon på er, vakna för en liten stund sen vi ska snart åka så det bllir inge långt inlägg ;) men iaf idag gå ju dagen ut på att bada men jag kanske fotar lite också x)
Vet inte riktigt vart vi ska men det blir säkert jätte bra loindsy ska ju också med så det blir någonstans där hundar kan bada! :D
Berätta mer i kväll så ha en bra dag hörrni ;)

France

hejsan på er, idag har jag vart ute med lindsy och mest tagit det lugnt har inte vart det bästa vädret idag men det har heller inte regnat :P i morrn ska vi åka å bada tror jag så vi ska tydligen gå upp tidigt men man jkan ju vara uppe sent för det ;)
Kollar på en serie för tillfället problemet är bara att den är på franska så fattar inte så mycket men endel fattar jag x)
Nehe nu ska jag fortsätta att titta :D

Bones

hejsan på er! det var några dagar sen :P men iaf i onsdags så drog jag ut en tand till, så ser ut som en luffare/boxare nu x) sen så åkte jag ner på stan vid lunch och träffa elin :D vi åt och sen gick vi till bion för att hämta ut biljetterna sen såg vi sista harry potter :) så himla bra måste jag bara säga jag älskar verkligen filmen och alla dom andra men den här var verkligen bäst !!
Ja och igår blev det att vara hemma och ta det lugnt träna lite med lindsy, hin har kommit i en trots nu kan man säga x) och imorse så regna det ju så har suttit och kollat på bones lite grann och det är jobbigt nu när man har sett sista avsnittet för säsongen... Men det kommer ju flera :D Får se vad jag hittar på här nest måste kolla upp lite grann med några om dom är lediga nästa vecka :D
Ne nu ska jag softa eftersom det är så dåligt väder och då behöver man inte ha dåligt samvete om man är inne, och jag har ju redan vart ute 2 gånger idag x)
Den här manifika hästen red min syster på nybygget, han har stått på trolldal förut å jag bara älskar honom :D

Äntligen

idag har vädret hitills vart lite mulet och soligt ;) så inte super varmt ! å just ja i går när jag var på ingelsta köpte jag ett par jeansshorts på hm och ett linne på gina ;) riktigt snyggt :)
Men idag så vakna jag 10.30 eller jag blev väck för jag skulle klippa gräset hos mormor ;) det gick bra men jag gick in i någon slingrande växt som verkligen hade växt för har aldrig gått in i den förrut så fick lite sår för den slingra sig fast på armen, och satan vad det sved.. men nu är det bra :D
Sen åkte Mamma , jessica, linsy och jag ner till djulö för först å främst bada lindsy. Men sen äntligen så lyckades jag ta mitt första dopp, har inte haft tiden förrut att baa åka ner å bada men nu blev det verkligen av och det var riktigt skönt :D så det kommer göras om oftare nu;) Men jag åker ju till Kreta om 3 veckor så då får jag ju bada mycket.
Ja och idag så blir det äntligen av med att träffa emelie hon sluta för en stund sen sitt jobb, så hon ska nog komma till mig först å sen går vi ut och fota lite grann :D
Måsta bara säga att igår var det sista gången jag träffa elin innan hon åker får se om det blir något spontanbesök fast det måste bli en kortis för hon har fullt upp! Men jag kommer sakna henne så mycket vi kommer inte att ses på 3 veckor sen :/ eftersom jag åker när hon kommer hem!
Blev några busbilder på lindsy :D

Queen

då var det måndag då och jag fick sova rätt så länge iaf x) idag så ska jag softa tills kl 17 då jag å elin åker till Ingelsta :D för att shoppa lite grann och för att träffas yttligare än gång innan hon åker till USA!
Men vad har man gjort hitills jo jag har gått ut med lindsy och sen inte mycket mer, hahah.
Har fått en ny musikdrog å det är Queen, jag lyssnar på dem hela tiden just nu det var för att pappa å jag såg en dokumentär om dom för några dagar sen och jag har alltid tyckt att dom har vart bra, men nu lyssnar jag bara hela tiden på dom x) haha
Fängslades liksom av dom på dokumentären och så var det ju intressant att få förstå hur dom hade det under åren och under den tiden freddie var sjuk.

En vanlig söndag

idag har jag då inte gjot mycket , det blev ingen direkt utflykt men det gjorde inget antar jag för det börja ju regna idag lite då och då!:P
Men iaf jag har städat kaninburarna och varrt duktig måste jag säga , har även hunnit övningköra och gått ut på en lite pormenad med Lindsy:D
Sen har jag även kollat på Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med mamma för hon hade inte sett den än ;) man laddar ju upp nu tills sista som jag ska se på onsdag med elin :D
Ska även försöka klämma in massa annat som ska ske i veckan ;) men det slutar väl med att jag bara ligger hemma och sover... x)
Haha ne nu ska jag vara lite social med mamma och syster ;)

saturday

det blev ingen emelie idag heller för det passa inte med tid och vart vi skulle vara x) men vi ska ses nästa vecka :P haha imorrn skulle jag ha åkt till söderköping men mimmi har inte hört av sig än !
så troligtvis blir det än dag med familjen :)
Å på måndag kl 17 så åker jag å elin till ingelsta för lite shopping mesta dels för henne :) annars har jag inget mer vettigt att berätta mer än att uppvisningen på nybygget idag var jätte bra dom är värda mycket beröm :D
nehe nu ska njuta utav att sitta ute och snacka med familjen :D

lindsy -dag ;)

det blev ändrade planer idag, blev inte att träffa emelie men blir nog imorrn istället men ska först åka till nybygget och titta på jessica när hon har uppvisning från vad dom har gjort denna vecka, skönt att hon kommer hem igen men ändå inte x)
men idag spendera jag min dag med lindsy och var nere på stan och åt med mamsen ;) sen har jag spenderat yttligare mer tid med min vovve, den sötaste hund man kan önska sig x)
en sak är säker att jag är riktigt trött för mamma kom å väckte mig i morse med lindsy å då blev det en suprise måste jag bara säga för jag röck till typ när hon hoppa upp i sängen när jag sov så djupt ;)
men men , det funkar ju ibland men inte varje dag x)
Min älskling :D<3

torsdag

hejsan på er, idag har jag ätit på stan med mormor,mamma och moster :) det var riktigt roligt vi hade väldigt roliga samtalsämnen måste jaqg säga but that's a secret ;)
När jag kom hem sen busa jag lite med lindsy och sola lite sen, men kunde inte sola så länge för lindsy nöjde sig inte med att jag tog det lugnt uutan börja busa med mig x) haha
Sen har jag vat nere på stan igen å handla ett par sandaler dem var billiga och jag behövde ett par för jag har bara skor som snart inte går att gå i för att dom är så utslitna ;) men nu kan jag ju köpa mer skor eftersom dom här var billiga :)
Resten av kvällen lyssna jag på musik med mamma å pappa och planera lite vad man kan ha för lekar på deras kräftskiva som inte är förs i slutet av sommarlovet x)
Imorrn blir det nog att träffa emelie när hon har slutat jobbet vid 16 så jag har hela dagen på mig att hitta på något annat skoj tills dess ;)
Snyggingen emelie :D<3

Filmtips

måste bara tipsa om en film man borde se!
Och det äär filmen Leap Year, en romantisk komedi som utspelar sig i Iland en jätte bra film med skådisarna Amy Adams och Matthew Goode :) Jag tyckte den var bra och rekomenderar den verkligen , den är värd att se!

somebody like you

tjenare på er, kan bara säga att elin å jag hade det toppen i måndagskväll, vi måste ses så mkt som möjligt för hon åker till USA den 17 och kommer hem den 1 men då dagen efter åker jag till kreta .. Men jag ska fixa en överraskning i Kreta till henne som hon får när jag kommer hem , nu blir det ingen överraskning för jag antar att du läser detta elin men ändå;)
igår så tog jag det lugnt och spela lite sims och var hos mormor ;) och idag så gick jag upp tidigt för jag skulle till tandläkaren och laga en lagning i tanden, men fick även dra ut en tand :P nu har jag bara 3 kvar att dra ut till tandställningen.. Ska dit nästa vecka å veckan efter och v 33 så drar jag ut den 4:e sen är jag klar men det känns lite konstigt känner mig som en luffare eller något för att jag har en glugg x)
Klippte mig även idag och slingra i min utväxt det blev riktigt bra men dyrt var det.. Blev klippt och slingrad utav en paktikant så det tog typ 3 och en halv timme, det brukar ta lång tid men inte så länge... Men hon var noggrann så det blev ju bra !
Imorrn blir det att åka ner på stan å äta mat med mamma, mormor, moster kan ju hända att det blir någon mer men det är dem jag vet som dyker upp x)
Jaha ne nu ska jag ta det lugnt har lite verk nu när iprenen har släppt så ska titta på film , men vet inte vilken!?;)
vet att jag ser muppig ut på bilden men så här blev mitt hår iaf ;)

hello, hello

tja på er,
vad har man gjort idag då jo inget alls frrutom att ha ätit hos mormor och vart med lindsy men ska ju som sagt träffa elin senare :P jaha just nu så fixar jag med bilderna fån midsommar som jag ska skicka till elin i klassen :P
sen blir det väl att spela lite sims för att fördriva tiden lite grann ;) sen har jag ju inget vettigare för mig x)
En blötfia ;)

salut

nu har det då gått 3 veckor utav sommarlovet, och jag har nu jobbat mina tre veckor på sörmlandsidrotten och har nu många veckor att se fram emot ;)
idag åkte min syster till nybugget på ridläger och kommer inte hem förs på lördag, det är riktigt sköbt å både mamma å pappa jobbar så det är bara lindsy, kaninerna och jag hemma om dagarna;)
jaha vad ska göra nu under min ledighet då, jag har inte mycket planerat men det kommer det jag vet är att jag ska träffa elin imorrn :D och att jag ska till göteborg med tjejerna den 30/7 och att jag åker till kreta den 2/8 och sen att vi ska ha en Thelin,Staaf och Ronvall middag den 12/8 då vi ungar lagar maten och vi har kommit på väldens bästa tema säger jag bara X)
det kommer såklat hända mer saker än detta men det få vi ta då ;)

RSS 2.0