Bright star

hejasn på er har precis kommit hem fån valpkursen :D gick otroligt bra :D Ja å vad ska jag göra nurå, jo jag ska plugga fysik,gå ut med lindsy senare skicka lite bilder på lindsy till kenneln. Sen kanske jag städar å kanske ser någon film/serie ! Hehe, kan ju inte plugga hela dagen men ska iaf försöka plugga några timmar idag och imorrn så man är red inför proven på onsdag ska ju göra 2 st , men det går nog bra :D
Förresten så kan jag berätta något som inte alls har med detta att göra men jag har fastnat för en ny skådespelare som jag såg i filme Bright star! Han heter Benjamin John Whishaw men kallas då för Ben :D fastna lite för honom men ingen slår Johnny depp än! ;)
Nehe nu ska jag plugga hårt så att jag är lite duktig så önska mig lycka till ;)



Ben Whishaw


I'm so happy

tjeeeeena på er!
Måste bara säga att det är så skönt med helg!!!
Hade redovisning på flodhästen idag och det gick asbra fick MVG, allt var tydligen perfekt enligt Mats :D
Sen fikc vi reda på hur det hade gåt i nationella i matte A å jag blev förvånad när jag såg vadv jag hade fått jag fick VG å jag har aldrig fått det på ett matte prov förut!! Så jag är så j*vla glad och stolt över mig själv!! Jag kanske får det i slutbetyg nu man vet ju aldrig så jag hoppas ! :D
imorrn blir det att åka på valpkurs å sen resten utav helgen blir att plugga fysik har ju prov på onsdag å fattar inte så mycket så får göra det bästa utav situationen :d nehe nu ska jag titta på en film och slappa lite:D

I want to express my own style..

har haft en underbar nattbio med emelie å hennes syster :D sen idag så lyckade jag åka med lindsy till norrköping dit å hem utan att hon spydde. Hade ju nämligen med mig henne till skolan idag vi hade frilufsdag och jag hade valt hundaktivitet :) Det var kul!!
Men nu är jag super trött sen igår så ska nog gå lägga mig snart så jag kommer ikapp min sömn :) har prov på bergsarter i morrn så önska mig lycka till för lär behöva det x)

Monday

Hejsan på er!
Idag var man då ledig för att jag skulle till tandläkarn å laga 2 tänder mne dem kunde bara ta den ena . Så nästa gång ska jag laga den som lagningen har försvunnit på ! Men nog om det i morrn ikväll är det nämligen världspremiär för Pirates of caribbean 4 så jag å emelie å hennes syster ska gå på den!:D Det ska bli kul, fast kommer bli skapligt trött för den börjar 23.59 :P Men men vi har ju frilufsdag på onsdag så jag ska ju inte lyssna på massa lektioner ;) ne nu ska jag titta lite på tv innan åskan kommer hit till k-holm;)
bjuder på denna söting ;)

Live is life !

Guuud vad dålig man är på att uppdatera men det är så fint väder ute så man orkar inte sitta inne eller ute med datorn ;) fast det är ju vad jag gör nu trots det fina vädret :) Men iaf nu är man tillbaka iskolan från praktikenså nu är det massor med plugg tills sommarn... Det är därför jag sitter med datorn måste ha lite mer fakta om flodhästen hittar inte ursprungsarten det står bara att dem är släkt med svindjuren och valen som typ härstamma från någon fyrbent vattendjur !?
Ne men nog om det, idag har jag vart å ätit med mamma å pappa på barken sen var vi på djurmagazinet å köpte lite till lindsy :) Så nu lär hon bli nöjd iaf !
Sen har jag också vart ute på en riktigt skön promenad med henne, å så träffa jag mormor för hon kom över och prata lite grann. Ska kanske ut å springa lite senare ikväll fick en sådan motivation för det men har ju som sagt ite sprungit på år typ ;) Ska även boka tåg å vandrarhem ikväll, för jag å några klasskompisar ska åka till götebog i sommar så vi ska boka det ikväll så får vi lite billigare;) Ja det är vad som händer idag!
Imorrn bär det av till Kalskoga för då åker pappa, jag och Lindsy dit på valpträff + att vi får någon utbildning/kurs utav kennelägaren! Det ska bli skoj men får tyvärr ta med mig mina läxo så ska äkna matte och fysik, men ska göra lite matte ikväll också, sen ska jag nog läsa faktan på flodhästen å försöka skriva vad jag ska säga så jag kan fixa med powerPointen i veckan :D Men ne nu måste jag sluta men ni får ha en riktigt härlig helg och njut utav den för det kommer jag att göra !!! :D
Ni får en gammal bild på henne för har inte hunnit att lägga in några nya ;)

RSS 2.0