AJ AJ ;)

Det var hopptävling idag, och jag hade verkligen läntat efter att få hopptävla! Det var en stressig dag med att fixa hästar till folk och ja massor med saker:P Sen när jag skulle göra min första start på Reva så var jag riktigt nervös för har inte hopptävlat sen jag var jätte liten :P Så det kände ju såklart Reva av och jag ramla av när hon vägra vid ett hinder.. Men jag mår bra lite ont bara och kan typ inte böja mig men publiken och Helena var super snäll vad skulle jag göra om jag inte hade henne som ridärare :) så jag satte upp på reva och körde igenom banan sen blev det vila tills jag tog min revanch på Charmör som gick super :D Så nästa stallmöte blir det att bjuda på tårta för min del :P hehe men det var en härlig dag även om jag inte kunde hjälpa till emd tunga saker på eftermiddagen men är riktigt nöjd ändå med min presteringar under dagen :D
 
 
 

överlevde

Idag började andra ridlägret, med alla småbarn ocg jagg visste att det jag gav mig inpå inte skulle bli lätt men jag överlevde första dagen ;) Bara två till !
 
jag fick vara lekledare på morgonen och vi lekte i 2 timmar inte konstigt att jag fick slut på lekar, tror jag börjar bli lite gammal kan inga lekar som barnen håller på med idag :P Men det var kul iaf ;)
Det har varit extremt varmt idag, och fullt upp hela dagen med alla barnen , men vi var klara kl 3 så dp fick man åka hem och slappna av. Fick en suuuper fin bränna eller inte har en sån här snygg bränna efter linne oc träninstopp, så jag hoppas på sol på torsdag och fredag så jag kan sola bort den fula brännan ;)
 
Kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov fast det är det ju inte för mig , det kommer nog ta ett tag innan min hjärna fattar det :P Var på smultronstället i lördags med sofia och elin för att fira studenten, det var ist'ället för att ge presenter till varandra:) då kom vi underfund med att vi ska åka till öland på en liten semester tillsammans alltså en liten roadrip tillsammans, vi ska bara bestämma när, sen kommer jag börja planera massor. Man mpste ju göra något i sommar man kan ju inte bara sitta och slappa heöa tiden ;)
 
 

Studenten

det var verkligen ett tag sen men har inte haft orken att blogga på den senaste tiden :P
 
Hade fullt upp med studenten det var super kul hela dagen-helgen var pefekt och önskar att den aldrig tog slut :) men det gjorde den tyvärr och jag är arbetslös och kommer aldrig mer komma tillbaka till skolan , vad livet är konstigt och härligt på samma gång :D
 
Iaf i fredags då jag tog studenten så dåå åkte jag iväg med 7 tåget till norrköping, hade champangefrukost halv 8 tog foton med klassen och porträtt :) sedan var det en liten cermoni i kyrkan, sen vid 11 tillbaka tilll skolan. hade lite time med mentorerna fick våra betyg, skrev i mössor åt en baguette:)  vid 13.30 sprang vi ut och det var suuuuper kul :D sen var det flakåk i en timma och 40 min!:D Sen var det raka vägen hem och kl 18 så kom alla gäster hem till mig! Släkten och eli.r, linnea, elin.a, sofia :D  jag hade super kul hela kvällen :D dansa å hade det super!
 
I lördags åkte jag till Elina. A studentmotagning och var där till kl 20 då jag sedan åkte hem och bytte om och sedan till Viktor och Madde :) där jakob var med några kompisar så där var vi till kvart över 12 då jakob hans kompisar och jag gick till safiren, och det var med dem jag spenderade min tid med på safiren ;)
 
Ja det var väl allt lite kort har tyvärr blivit sjuk nu också så hoppas jag hinner bli bättre nu till midsommar :) men förtillfället är det soffan och criminal minds som gäller ;)
 
bästa madde och jag :D<3
 

Snart så :)

Guud vad tiden har gått och jag som skulle vara duktig och skriva men det var jag icke:P
 
Men iaf nu är det inte alls många dagar kvar tills jag tar studenten :D PÅ fredag smäller det och jag slutar skolan !!:D Så himla skönt som jag har längtat!! I måndags hade vi lärarmiddag och det var super roligt och trevligt kommer faktiskt att sakna några lärare även de som inte var mina favoriter :) igår s åkte jag till norrköping så hade vi lite grillning och drack lite vin/champange :D
 
Ikväll eller snart blir det att ta bussen till ellinor och grilla där med några från A och min klass :D Sen blir det Harrys ikväll så det ska bli super kul :D SÅ ikväll blir det PARTY ;) ne nu ska jag fortsätta fixa mig ! bye bye
 
 
 

RSS 2.0