:D

Då har snart första jobbveckan gått efter en veckas lov, fast det är alltid roligt att gå till jobbet jag trivs verkligen :) det finns inget som får mig att vilja sluta göra det jag jobbar med :)
 
hade oturen dock i helgen att skada mig då jag blev sparkad av en häst... Mitt pekfinger ser lite knäppt ut för tillfället, svullet och blått och har svårt att röra det. Men det blir bättre och jag vet att det inte är en spricka så hoppas bara att allt blir som vanligt snart igen. Ska försöka att hålla mig undan i fortsättningen från fortsatta "skador".
 
annars kämpar jag på som vanligt ska ju snart söka in till högskolan, och funderar på att boka resa snart till i sommar :)
 
 
 
 

OS

har haft fullt upp med allt os i veckan, speciellt hockyn och skidor där det faktiskt går rätt så bra :) Hoppas att det fortsätter så också.
var i stallet i måndags och hjälpte till på en aktivitet sen , så red jag sen på kvällen på shakira den lilla sötnosen. blev en liten mysig skrittrunda i samhället ;)
 
har gått två medellånga promenader idag med lindsy vilket var riktigt mysigt, fick även ett litet fikabesök av mormor vilket var trevligt.
annars blir det en lugn fortsatt dag med mer ostittande ;)
 
 

love

Då har även jag sportlov då, fast det lär gå åt att planera..;) i veckam har jag gjort massa kan man väl säga .
I måndags var jag ute i stallet som vanligt gick bra fick rida rita , och hon blev rädd för sig själv när hon snubbla.. hehe sen i tisdags så träffa jag min bästevän sofia , vi tog en fika på sultans och bara prata vi kan ju inte ses lika ofta nu när vi jobbar ;) men det är alltid lika kul att ses.
 
idag hade jag en underbara jobbdag älskar verkligen mitt jobb och vet vad jag vill göra med liv verkligen :) så ska se till att det blir så! annars så har jag haft det rätt så lugnt ska vila upp mig i helgen lite tror jag sova lite är ganska så trött nu när jag har börjat jobba ;)
 

Love my job!

Har haft en helt fantastisk jobbarvecka , plus att det var min första själv :)
var lite smått nervös på måndagmorgonen men jag klarade av det rtt bra tycker jag , kände att jag verkligen gillar vad jag åller på med , får liksom jobba med något jag tycker om och det är musiken! I tisdags hade dom frilufsdag så då fick man testa på det från det andra perspektivet, har ju alltid varit eleven själv förut;) gick bra, vi gick typ runt hela Katrineholm så var ganska trött på slutet av dagen! I onsdags så var det en super härlig dag också, då flöt liksom allt mer på bara. Igår var man ledig är alltid ledig på torsdagar vilket är härligt.

Men åkte till stallet på kvällen och var där med min syster och saga å hennes mamma, blev klara rätt så tidigt ändå tycker jag . Vi red en liten kortis jag red barbacka på en utav mina sötnosar Rita :D
 
Idag var jag då på en annan skola där jag har musik för förskolan till 6an, jag älskar att ha lektion med dom eeverna dom är så härliga och trevliga och hade verkligen kul idag men nu är det helg för min del och imorgon blir det att vara i stallet på dagen:)
 
 
 

RSS 2.0