Årlig middag :D

Idag är det en helt underbar dag ! Dels för att jag för en gångsskull fick sova ut, idag var det inte min tokiga granne som börja snickra eller vad han nu gör varje morron tidigt , så att jag inte får tillräckligt med sömn !;)

Idag är det så att vi fixar lite här hemma för ikväll så blir det den årliga middagen med Familjerna Thelin,Staaf och Ronvall. Då papporna lagar mat till oss, det ska bli kul och se vad dom hittar på den här gången och i år så är vi hos oss:). Jag satt ju då och åt frukost när dom kom in med allt dom har handlat så jag har ju sett lite vad dom har köpt men det hjälpte inte precis, kan ändå inte lista ut vad det är, så det ska bli spännande :) hehe..

Ja så i kväll får jag träffa Elin,Emma, å erika :) <3
Det ska bli skoj man undrar ju vad vi hittar på plus att erika stannar kvar för hon ska sova hos mig så det ska blir roligt :D<3 
Jag ska försöka att fota så mkt jag kan men det är inte säkert för kanske har fullt upp med annat x) haha ne nu ska jag fortsätta att fixa till mig för kl 16.00 så drar vi över till staaf medand alla pappor samlas i mitt hus och börjar laga mat och så ;)

Söt emma <3


Söta elin<3

Söta erika<3

Ja och jag då :P




Kommentarer
Postat av: Kajsa

Kanske ha lite större text och fler bilder! :D<3

2010-07-12 @ 19:14:56
URL: http://kajsaolander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0