VALBORG !!!

äntligen så är det helg å gissa vad JO det är valborg !!;)

Haha kvällen kommer att tillbringas med Tamagutchi <3 Fast jag ska spela gitarr först klockan halv fem typ och slutar lite innan 5 med :). Har handlat godis å annat idag när jag sluta , eller mamma gjorde det för jag orka inte betala ;) haha, det komiska var att vi kom hem typ samtidigt fast jag åkte moppe, Kolla färdigt på filmen som vi börja med förra fredagen :) riktigt bra film fast jag har ju redan sett den så jag visste ju hur det skulle gå !

Aja nu ska jag softa lite till innan jag måste cykla iväg till kulturskolan med gitarren på ryggen, men kan ju alltid undra varför man har gitarrlektion eller vad man nu kallar det på valborg !?

Ha en trevlig kväll allihopa  jag vet iallafall att jag kommer att ha det ;) puss på er !:D<3

 En snygg bild på mina fina ögon x )









The last resort

Jaha här sitter jag då och pluggar å sjunger samtidigt å ska snart träna på gitarren tror jag !
Jag sov ju förrut och jag sov typ till klockan 2-3 riktigt skönt måste jag säga men vaknade en stund och messa med emma , skulle kolla lite hur vi gör i morrnkväll för då blir det Pokemon å tamagutchi night ! Å då blir  det Crazy Crazy Nights!!!

Hehe
, ne men nu måste jag träna lite mer på glosorna swen blir det sova igen x ) haha å i morrn blir det skola heldag ! wohoo ;) bye !




Prov !!

Hejsan på er!


Ja idag är man hemme med, eller jag åkte till skolan och gjorde provet så jag har det gjort:) Men åkte hem efter det för att jag har fortfarande värk i huvudet å öronen, Så jag ska väl ta och sova en stund nu för nu behöver jag inte göra några läxor precis eller jo jag har glosor tills i morrn men det är inte så svårt!

Provet gick bra tycker jag men det var nog för att man fick ha enteckningarna med på provet så ! A men det kändes bra iaf! Ne nu ska jag nog sova eller något så godnatt så länge ;)


En söt bild på Pumbisen ;)<3



sjuklingen :(

Sjuklingen här då... Har huvudvärk som bara den så fick vara hemma idag, borde inte sitta vid datorn pågrund utav huvudvärken men ville göra ett snabbt inlägg;) Har gjort en ny header men det int om den blev så bra direkt men ska nog fixa en ny senare, jag tyckte att den förra visa snö och jag vill inte direkt se snö just nu x )
Haha ne men nu ska jag nog sova eller ngt! Just det har prov i morrn så önska mig lycka till ;)


Bild från gårdagen ;)




That's what friends are for !

Nu är man då hemma från en helt underbar KVÄLL/NATT/MORGON med min bästavän erika :D<3 Haha, vi låg typ i sänge igår i mörker å lyssna på musik å snackade det var riktigt skönt , jag somnade visst några gångger x) haha, körde även en namnlek men fastna på bokstaven e ... Men men vi hade roligt iallfall !!
Imorse hann vi titta på Bolt och sen pkte jag hem bara för jag ska olugga hela dagen typ...:( Ska ha hemkunskapsprov i morrn.. Och sen måste jag göra färdigt Non.. Aja funderar på att sova en stund är så himla trött och det skulle var skönt att sova en timme typ x) så jag säger väl godnatt för en stund :)

Men tack för en super mysig natt bästavän älskar diig !!<3


 Bjuder på bilden x) <33




Happy night with my friend !!

Snart drar man till erika å stannar kvar där för ikväll blir det skoj å mys med bästavän :)<3 Får nog också träffa min andra bästavän Tamagutchi eftersom hon bor nämligen där med x)<3

Aja ngr bilder får ni här ;)




    

Snyggingarna själva ;) <333




:D

Hejsan allihopa idag är det ännu finare väder å jag är happy, hade jätte roligt igår hos staaf :D<3

Idag går dagen ut på att skriva färdigt alla frågorna på nervsystemet, å sen ikväll blir det erika , ska sova där :D Då slipper man alla småbarn som kommer hit för att fira min syster x ) haha , nemen nu måste jag fortsätta att jobba !:D



Foton

Har typ tagit 70-80 bilder med erika ikväll men orkar inte ladda upp alla dom så det blev tre stycken där alla är med på ngn typ iaf min bästa tjejer :D älskar er !!<3333
Å nu ska trötter gå å lägga sig så godnatt!

En lite rolig bild på moi!


En snygg bild på min söta erika å jag !<3


Min söta lilla emma lyckades komma med på ngn bild :D<3





Happy day

Glader choklader !;)

Jag kan inte bli gladare nu när det är fint väder här :P Haha, idag kan man väl säga att det har varit en helt typisk erika dag tror jag ;).

Åkte moppe till skolan men åkte först till trolldal å hämta upp kajsa sen så mötte vi upp klara på vägen å körde till skolan ! hade typ hål från engelskan så jag,kajsa,julle å lydia gick å käcka på doncan :P Sen skrev kajsa ut sina bilder så vi fick springa från stan till n22 på skolan, så vi skulle hinna, eller vi hann inte kom fem min för sent typ, men Hasse blev inte arg som tur var! Vi hade ändå ensemble med att alla musikklasser på tallås och vi skulle ändå bara se en film!Vi såg inte färdigt den, men har redan sett den, men det är en bra film måste jag säga !

Efter det sluta man då å körde hem å nu sitter jag här å väntar på att klockan ska bli 16.10 för då cyklar man till kulturskolan å ska spela gitarr, sen i kväll blir det massa skoj med familjen Staaf ! Yey.

 Jag ser mer famåt nu en förrut ;)



i'm a fighter...

... and I don't care anymore!


Inte blir man gladare idag heller när man tittar ut genom fönstret !

Idag börja morgonen med nationella i matte, det gick väl sådär jag tyckte det var ganska krångligt :P men det är vad jag tycker! Fick tillbaka mitt so prov idag och gissa vad !! Jag fick MVG !! Wohoo !
Så det gjorde så att man blev lite gladare :P Gick ner på stan med Kajsa å Sofia.f  efter skolan , vi fika å snacka ett tag sen köpte jag en sak till mammsen ;) sen åkte jag hem.


Att helt bero på så här, så är jag så himla irretrad på en sak det finns några som vet vad, och jag kan inte förklara heller... Men jag har lust att bara skrika ut all min ilska å allt.. Jag förstår mig inte på vissa ibland men det är ju ganska självklart för det ska man ju inte göra, men jag hoppas att jag inte har gjort något fel för jag tycker inte jag har det ! Åh jag orkar inte gå å må dåligt för det här längre så nu tar jag å skiter i det här rätt sagt å jag hoppas att det går att vara lite gladare i fortsättningen ;)


Det var bara så skönt att få ut sig lite ut avv allt man har inom sig ;)
 Snart bär det av till aulan på möte om Tjeckien :D

en snygg bild på moi ;)



Vädret ...

Vad är det här för skitväder man har här egentligen !?

Jag blir så himla sur när jag får se det fula vädret... Men det finns ju alltid annat som får mig på bra humör ;)
Idag har man då haft sitt prov i religion/hinduism det gick bra eller det kändes bra hoppas jag får MVG så jag får behålla mitt betyg ;). Idag har det varit en jobbig skoldag som man gärna vill slippa sluta liksom 14.55 idag , men fick skjuts i morse så jag fick även skjuts hem, skippade moppen i det här vädret idag. Nu ligger man hemma i sänge å slöar typ med hög musik! Det värsta är att man har helt plötsligt fått världens huvudvärk så ska väl ta mig ner till köket å ta ipren. Men annars är allt bra ska nog titta lite om jag kan beställa något från internet så jag blir lite gladare !
Just det i morrn har man då ännu ett nationellt prov i matte fast det är sista skrivar delen:P Haha, ne nu har jag inte mer att berätta förutom att jag verkligen vill ha min sommar nu !!

;)



Plugg, plugg !!

Hejsan allihopa , idag är det då tisdag och efter skolan åkte man ner på stan å köpte lite grejer tills på fredag, men det får ni se hur det ser ut då ;)

Men iaf i söndags var familjen till Norrköping å shoppa lite grann, men jag köpte avslutningskläder typ kanske köper ngt mer vet inte:P Men det blev en blommig klänning , vit blommig kavaj å en rosa väska till, pappa tyckte att den passa till så jag fick den med ;)
Får se om det blir den ska ju åka å shoppa med mamma å mormor också tror jag , det brukar vara så !

Aja nu måste jag plugga lite so har prov i morgon å jag måste få bra resultat ! Så bye bye :P


En liten fin bild på mina avslutningskläder :P




Photos :P

Bilder sen i lördags, bilderna förklarar typ kvällen x )<3












Haha är mer bilder men orkar inte ladd up hur många som helst, och kunde lika gärna avsluta med den här snygga bilden på moi å erika ;D Men tack för en härlig lördagskväll tjejer ;D<3


Lev livet säger jag ;)

godermorgen på er!:)

Hehe, igår hade man en rätt så soft dag, jag hade nationella och det gick väl bra antar jag.. Sen på kvällen blev det körigt, jo  jag skjutsa Jessica till ridningen , och sen åkte jag hem å hoppa på cykeln å cykla iväg till Kulturskolan å spela gitarr :) När jag kom hem så åkte jag iväg med familjen å hämta upp mamma från tåget :)
Sen åt jag ,sen så tog jag moppen till Kajsa å vi åkte runt lite överallt igår kväll på stan ;) Vi hade skapligt roligt iaf! Så jag säger det, att vi måste göra om det Kajsa ngn gång ;D

Jaha å nu är det lördag å jag städar mitt rum för ikväll blir det nog fullt ös med mina bästa tjejer ;) Vi kommer ha så skoj . För det har vi jämnt, fast det är ju ett tag kvar tills dom kommer, först kommer Tamagutchi och så ska vi fixa lite å vi kommer väl bli lite flummiga som vanligt ;)

Aja nu måste jag fortsätta att städa å så !



Happyface

Har inte varit lite irreterad idag.. När man väl ska gå ut och ta ut moppen så är moppenycklarna borta.. Och jag blir såklart skitstressad å ringer pappsen han svarar inte som vanligt, så jag ringer mammsen och hon kan inget gör för hon åkte till stockholm idag å kommer hem i morrn kväll! Men men jag fick skjuts till skolan utav min underbara mormor!
Men när jag väl kommer till skolan ringer pappa å säger att nycklarna är i moppen och att det är lungt, men ddet komiska är att pappa visste tydligen inte att min garagenyckel satt på den knippan... Så jag kunde ju iaf inte köra..

Men men det var en rätt så soft dag idag ändå, hade tre lektioner och sluta sen, eller det var gymnasiemässa på duve vi gick där å kolla en stund sen åkte vi hem, För man fick jobba hemma med no istället för i skolan.

Jag har ju då glömt att berätta om tisdagskvällen å gårdagen men börjar med tisdagskvällen, jo det var riktigt roligt fick se alla djuren igen ,fick hålla i ett jätte sött marsvin som heter Pärla. Den var så söt! Det mesta gick ut på att viu gick å kolla på djuren och sen åt och sen åkte pappa å jag hem så att vi kom hem i tid.

Igår så var det en helt okej dag, jag gjorde nationella i engelska den man skulle prata på, det gick väl bra antar jag , det kunde inte ha gått bättre eller sämre iaf.
var hos tandläkarn också, det gick bra inga hål ;)
Sen efter det så åkte jag ner på stan å träffa Kajsa,Julle å Sofia,f å vi fikade:D Mums säger jag bara. Vii hade ganska så roligt igår! Hade sen träning för rotary från kl 17-20.30 ganska jobbigt men det gick och var nödvändigt ! Just det fick reda på igår att jag kom in prelimenärt på Naturbruk,djurvård på himmelstalund :D så nu är jag super glad :D

Nej nu ska jag fortsätta att plugga matte å öva lite på gitarren ska ju spela i morrn !;)


grejer jag fick av släkten :)


Alla grejer jag fick typ :P( plus ett presentkort å pengar som inte är med på bilden ,saxen fick jag inte :P)


Liten snygg bild på mig med nya kameran;)



Skola igen då !...

Hejsan allihopa , jag vet att jag är dålig på att uppdatera och bilder fån allt jag har fått kommer men har ju fortfarande några presenter kvar tydligen ;)

Idag var det första skoldagen och det gick väl bra bara att man inte orkar å vill gå hem typ, Åkte moppe idag och det var tur det för det är så himla skönt att åka moppe. Skjutsa klara också idag, sluta ungefär vid 10 över ett. Ganska så soft dag!

Just nu så sitter jag hemma och skriver min engelska bokreccension på boken The lord of the rings- Part on The fellowship of the ring , Jag älskar ju filmerna och boken var väl okej men ganska långtråkig, men filmen är bättre måste jag säga.
Iaf håller på med det och ska nog jobba lite matte sen, och senare ikväll så ska jag å pappsen till Norrköping till Himmelstalund på VIP-kväll, det är för dom som har valt Djurvård och man får mer information och bekanta sig med djuren och så blir man bjuden på Tacos :D
Haha tar nog med mig systemkameran vi får se man vill ju inte gå och bära på den :P man kan ju känna sig lite dum då :P hehe ne nu sk jag nog fortsätta med mitt men om jag tar bilder så laddar jag nog upp dom!


Idag är det ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag ! Hurray hurray <3

Hipp hipp hurra för MIG på min 16 årsdag !

Ja idag är det min födelsedag :D yey , jag blir 16 ås och i morse vaknar man utav fin sång utav familjen när dom sjunger "Ja må hon leva , ja må hon leva " Det är alltid lika roligt att höra det på morgonen när man fyller ;) Haha, Jag fick inte så mkt men det kan ju bero på också att man fick en dyr sak x ).
Men iaf i morse så fick jag en systemkamera,björn borgtrosor,pengar och utav min syster så fick jag ett brev där det stod att hon skulle var snäll i 5 dagar å göra det jag vill ! Haha , så söt hon är !
Jag har ju fortfarande presenter kvar från mormor ,moster å några kompisar, fick ju lite i fredags också, men ni får bilder sen när jag kan använda min snygga systemkamera.!
 
Jaha snart ska jag å pappsen åka å köpa lite grejer till tårtan som mammsen å jag ska baka sen ;) När gästerna sen har gått så ska jag å Tamaguchi hitta på ngt !:P

MOI ;)




:)

Inte har man gjort mycket idag kan jag säga, bara massa läxor å musik å allt möjligt ;)
Det går rätt så segt här kan man säga jag har så himla tråkigt som man kan få ;) Jag får väl ta å hitta på ngt snart eller se på en film eller ngt :P
Ja det finns ju inte så mycket mer att berätta ;).
Jaa det var allt ;)



Morgontrött

Morsning korsning ;)!

Har vaknat från en helt underbar sömn, haha eller kanske inte ;) men jag hade iallafall as roligt igår med tjejerna , synd bara att inte lydia kunde komma :( Men aja det blev skoj ändå! Det var fullt ös på oss igår jag å Kajsa blev helt Crazy crazy ;). Vi spela guitar hero å sjöng singstar, sen körde vi också den dans jag hade dansat på Kjells fest ;)

Det kanske blir att träffa några tjejer ikväll med om det går ;) Haha fast just därför sitter man å kämpar på med matte å alla andra läxor ;) Aja ska nog fortsätta med det nu;)












Ja där fick ni lite bilder från i går lite gott å blandat x )<3






Träningsdags

Nu är det då fredag och jag startar dagen med att ta en dusch och sen göra lite sitapps och armhävningar ;) haha , hade ju lovat mig själv det för ett tag sedan, att jag skulle göra några stycken varje dag men det har helt enkelt inte blivit så!

Så nu känner man sig stark och fräch ;) haha, ne nu ska jag börja med att städa hela huset med hög donande musik i hela huset, plus att jag måste nog åka köpa godis senar och så ska jag hinna gratta mormor det är mycket jag måste hinna med idag känner jag , och så sitter jag här fortfarande och glor på datorn.
Fyfy erika , måste  man ju säga då ;) Ne men nu ska jag nog börja med städandet så att det är fint när tjejerna kommer ikväll :D


Borde kanske sluta tänka på annat ;)





minnen

Jaha , då har en helt underbar dag gått då :)

Vakna som vanligt i morse, men fick vänta på att erika skulle vakna hon vakna typ vid 13.00 haha , så jag cykla till henne vid 16.00, och i början satt vi bara å snacka sen blev det att glo på den underbara filmen Avatar men med jätte dålig översättning men det gick att kolla ändå ;)
Sen satt vi å prata jätte mkt å det var så skönt att bara sitta å snacka sådär, vi prata typ om allt från framtid, till gamla minnen, haha. Fick se vårat klassfoto när vi var 6 år gamla, så himla små man var då och jag hade en stor glugg typ!Haha det var tider det ;) Tack för en underbar dag sötnosen :D<3

Aja i morrn blir det att städa å köpa lite grejer för kvällen, för ska nämligen ha en liten tjejkväll :D Plus att jag ska fira mormor också hon fyller ju nämligen år i morrn. Så får se om man nu får träffa ngn i släkte det var tydligen några som var sjuka : / . Jaha ne nu ska jag återgå till mitt !

Blev en söt liten bild på pumbisen ;)<3



torsdag eller ?!

då var det då torsdag tror jag !? haha ne men det är torsdag bara det att man blir så snurrig när det är lov ;) Ja idag så blir det sötnosen erika, och har ingen aning om vad vi hittar på heller, vi får se det blir nog ngt roligt iaf x ).
Just nu så väntar man på att hon ska vakna å bli färdig ;) haha , kanske till och med hinner äta hos mormor innan vi hittar på ngt !
Aja jag får väl berätta mer om dagen när den har gått ;)






Ingen fantasi

Jaha , då har ytterligare en dag gått på påsklovet , aja ju fortare dagarna går så blir det ju snart sommarlov ;)

Som sagt dagen har varit slapp och jag har typ bara jobbat matte å kollat lite på anime , hehe borde kanske räknaat matte men ni vet ju hur jag är, jag måste verkligen titta på tv,serie mm om jag vill det , det går inte flytta på ;)

Aja i morrn blir det en rolig dag för då blir det att spendera den med min söta sötnos Erika :D<3 Vi får se vad vi hittar på man vet aldrig, men aja nu ska jag fortsätta att glo på anime på datorn ;).



Michelangelo men så svara då !

Michelangelo är låten som spelas med hög volym i mitt rum just nu ! :P

Ja den går med hög volym medans jag sitter nyvaken typ vid datorn och ska börja med att göra läxa, eller träna på matten tills nationella som vi har veckan efter lovet! Kanske inte det roligaste men hellre har jag det gjort än att flytta på det som man kan göra med alla andra prov typ ;).

Ja min dag går nog ut på att slappa ,läxa,tv,data mm haha det är inte ofta jag får sånna dagar längre .. Men men är man eftertraktad av sina vänner så är man x ). Haha ne men det är ju självklart att jag vill vara med mina vänner !Men ibland så måste jag få ha min lilla slappdag på lovet så jag orkar vara uppe om nätterna på loven x ).
Ne nu ska jag göra matten så jag kan ha lite roligt sen , istället för att strunta i det för tillfället :P


"Har försökt å fånga bilden jag vill ha av dig "

Bjuder på mitt fina garv öpå bilden  x )



Fick ett väldigt fint citat utav min Tamagutchi i går !

du är min pokémon som tillhör sorten Erika, du har fyra utvecklingar...

första stadiet som kallas för lite/baby sen kommer barn, och den utveckling du är på nu är tonåring och snart kommer du utvecklas till enfullbordad vuxen... oh my. jag har en stark pokémon O_O

hon har redan utvecklats två ggr

(y)

Ja vi får se när jag får min sista utveckling jag antar iaf att jag stannar i den nuvarande även fast jag fyller på söndag :P


Tv som gäller !

Emma har nu gått hem och vi har haft skojigt hela dagen , måste jag få säga X ) , Just nu så tittar jag på Buffy the vampire slayer ! Så himla bra serie älskar den verkligen !
Ja vad kan man säga om dagen jo, vi flumma soom vanligt och kolla på anime och andra filmer typ :P
Aja ska fortsätta att glo på tv nu ! Haha!


Muppben

Godmorgon på er !

Idag ser det ut som att min dag kommer att tillbringas med Emma :) Å det blir skoj för det blir det alltid !
Vi får se vad vi hittar på , vi skulle nog ner på stan tror jag , men man vet aldrig vad vi hittar på sen :P
Ja nu är man nyduschad och fräch och fixar sig , med hög musik i hela huset , för det är bara jag som är hemma (y).
Ja man fåår väl hoppas på bättre väder idag bara , för jag blev inte glad igår när jag vakna och såg att det snöa , min önskan är ju att det inte ska vara ngn snö på min födelsedag och den är ju på söndag så då får den nog skynda på lite med smältningen :P Fast det kan ju vara lite snö men det blir bara plus i kanten om det inte finns ngn snö kvar alls ;).

Bild på mitt fina muppben som muppade igår ;)




Bilder !!

 

Lite bilder från dagen x ) <3









Finns fler men orkar inte ladda upp allt ;)


Crazy Crazy Crazy Crazy Girls !!

NU är man då hemma från en helt underbar dag hos Kajsa :D
Med mys, foton, snack,garv å hela skiten x ) Haha snacka om skoj kan jag säga ! Ni skulle se våra snygga foton vi tog just jah, vi fixa min blogg eller kajsa gjorde det så jag fatta hur man skulle göra , så jag kan göra det själv sen ;) Vi gjorde den lite mer vårig :D

Haha det är den bästa dagen hitills måste jag säga å nu sitter man hemma å glor på Sweet Home albama ! :D
Aja nu ska jag fortsätta att glo på filmen :D
Så bye !


Ny design !!

Då sitter man nu hos Kajsa och myser med hennes syster !:D

Kajsa har precis hjälpt mig med att designa bloggen :P Haha , nu är den mer vårig/sommrig än vad den var förrut ;)
Haha, ja vi får se vad vi hittar på här näst ;) uppdaterar nog när jag kommer hem sen:D
Aja bye så länge !

Kajsa , Tilde å jag ( inte gjorda för bild idag x) )



// Thelin


Ändrade planer !

 Hejsan igen , det blir visst lite ändrade planer...

Jag tycker inte om dom alls, men men , det finns inget att säga till om tydligen. Jo jag skulle ju sova hos Kajsa ikväll men det blir visst inte så eftersom vi ska till min moster å morbror så vet vi inte riktigt när vi kommer hem , så  mina päron tycker att det var bäst om jag sov hemma inatt!
Det är väl okej antar jag men jag såg liksom fram emot att sova hos Kajsa, men aja nu är jag färdig med mitt fixande och väntar på att vi ska åka snart, vi får se vad det är för gött vi får fär borta!

Förresten jag har åkt moppe nu också och det var så himla roligt när man har längtat efter det nu ett tag, så det blir nog moppe till skolan snart x ).
Haha, ne nu ska jag nog hitta på ngt roligt medans jag kan ;P

 Lite facelook ;)




P Å S K A F T O N !

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA !!


Det är frasen man ska säga till alla idag ! Haha och min dag ser ut så att jag har softat mycket på förmiddagen sen så får man då ett påskägg utav mammsen å pappsen, haha mums älskar påsken för man får godis, men jag fick en borste och en nagelfil och en sladd som ag kan koppla från min dator till min stereo.:D
Yey på mig och det är inte ens min födelsedag !
Okej senare så ska vi till min moster å morbro och sen så kanske om det fortfarande är OK för mina päron så tar jag moppen till Kajsa och tillbringar natten hos henne ;)<3

Hoppas det blir så för då kommer vi ha så skoj :D
Aja ska nog käka lite mat nu ses!

Kajsa å moi ;)<3




Långfredag

Långfredag då ! just nu vet jag inte riktigt om den känns lång :P Iaf man vaknar ungefär vi halv 9 och då¨frågar ens föräldrar hänger du med till Norrköping å jag svara ju så klart Ja !!

Haha men det roliga var att när hela familjen var där , fast vi åkte bara till INgelsta idag , så lämnade mamma, pappa av mig och syrran sen så åkte dom och köpte en present till mig jag undrar allt vad det kan vara ! Jag längtar bara mer å mer tills nästa söndag !Men iaf jag och syrran gick in på kicks å skulle köpa lite smink hade inte så mkt pengar å får inte löpa allt för mkt heller , när jag snart fyller år å så, men jag köpte ett coverstick å jessica lösnaglar haha snacka om mkt jag köpte, men jag kände att det var inget mer jag behövde för tillfället så det vart inget mer !;)

Nu är man då hemma pch har städat sitt fina rum och nu sitter man å tråkar och funderar vad det finns att göra, i morrn blir det moster å morbror. Det blir väl roligt antar jag eller det är det ju alltid att träffa släkten X).

Snygg bild på moi å Sofia ;)<3




L O V !!!!

Äntligen så har dte blivit lov !!!

Är super glad för det , haha men det måste man ju få vara . 
Dagen såg typ ut så här att man blir lurad tre gånger på morronen typ utav mamma och syrran, inte precis vad man hade väntat sig, men men .

Iaf dagen var väl okej , simmade 1000m idag men det är inte så jobbigt när man simmar i vanliga fall så det fanns inget negativt med det, fick livrädda också eftersom jag var typ klar på en kvart -20 minuter typ, eller jag var färdig först om man säger så x). Det gick också bra, haha efter det fixa man ju sig och sen efter det åt elin , sofia å jag på Sibylla, Mums, åt kebabtallrik haha et var gött!

Det tråkiga var att jag tog spruta sedan och det är ju inte det roligaste men jag överlevde som ni märker, jaha då får vi väl se vad man ska hitta på nu är så himla trött somnade tydligen förrut :P Men Kajsa väckte mig haha, Ja det var väl allt vi får se vad som dyker upp senare !;)



RSS 2.0