underbar dag :D

tjena på er !
idag hade jag en underbar dag i skolan hade bara 2 lektioner och det var Djurkunskap och datakunskap :D
så vi sluta 12.40 idag iaf dom i klassen som går i grupp B å det gör jag men då kommer jag ha dom lektioner jag inte har den här veckan nästa vecka istället tror jag X ).
Men aja kom hem tidigt iaf så jag har mest tagit det lugnt men känner att jag håller på att bli sjuk:(... så vi får se hur det blir i morrn, hur jag känner mig å så men jag hoppas att jag inte blir sjuk !
Ne nu ska jag snart sova tror jag ska ju upp tidigt i morrn så bye bye :D

Heldag på Kolmården !

heeejsaaan !
idag har jag tillbringat min dag på kolmården med hela skolan förutom dom som går trädgård :P Det var väl rätt så roligt :D gick å kolla på massa djur och såg säl å delfin showen så himla bra älskar ju vattendjur typ eller asså delfiner å sälar,sjöbjörnar mm gillar även tigrar å andra rovdjur haha jag gillar alla djur egentligen men min favorit är nog delfin å tiger tror jag :P Kanske laddar upp några bilder från mobilen senare men tog inte så mkt för var ganska tjurig på att jag inte hade min systemkamera med mig :/ men men tog några med mobilen iaf :D
När vi skulle åka hem så stanna bussarna vid resecentrum  så jag hann med 16 tåget och det var tur det :P för är j*vligt trött måste jag säga, Emma å jag satt å skratta hela resan hem typ vi var verkligen helt borta å skratta åt allt hon går hund förresten, hon gick på min förra skola men vi har typ sällskap på tåget å spårvagnen plus att hennes kompis Agnes åker med oss också.
Så nu sitter jag hemma på mitt rum och gör lite allt möjligt i morrn blir det stan,städa å sen kräftskiva på kvällen plus att jag ska sova ut också :P haha..

trötter

Tjeniiisss på er allihopa ! Idag är det då onsdag och jag glömde uppdatera igår men var skittrött, sluta nämligen 16 fast lite över tydligen så missa tåget hem så mina föräldrar fick hämta mig ;)
Men idag gick allt bra:D hade en toppen dag typ eller ja första lektionen var matte och då hade vi en diagnos och prata lite om vad man skulle välja för matte:P Sen hade vi engelska där var det bara massa prat och sista lektionen var det Idrott och där var det prat och rundvisning :P
Men hade iaf en toppen dag , det roliga är att det är typ bara Jag, Sophie, Elin , Ylva och Madeleine som pratar :P haha men det gör inget det är vi som håller ihop iaf ;)
Slutade 14 idag det var skönt så tog 14.32 tåget hem så var ju hemma skapligt och sen har jag inte gjort så mycket mer är rätt trött på ett sätt ;) Men aja snart kommer jag väl in i det här lite bättre och kommer vara lite piggare åtminstone .

första skoldagen :D

Heeeej på er :D idag har jag haft en underbar dag i skolan :D Kom i en jätte bra klass enligt mig iaf :D Jag umgås med 4 st tjejer som det verkligen klicka till med :) VI är 34 st i min klass och hade bara2 killar :P haha snacka om roligt;) Men i morrn börjar jag 8.20 så måste ta 7 tåget men aja det blir nog bra :D Men slutar 16 hehe... Men aja det bli nog bra blir nog ingen hårdkörning direkt men ändå ! Nee nu måste jag sova för ska upp tidigt i morrn:P
Chiooo!

söndag ..

tjenixen :) nu är allt typ klart för morgondagen då man börjar på gymnasiet i Norrköping :D Så i morrn kl 07.56 så tar jag tåget till Norrköping så sedan spårvagn till skolan :)
Är skapligt nervös nu måste jag säga, men det ska man ju vara men det kommer gå bra hoppas jag och det är vad alla andra säger iaf :D haha så då kommer det att göra :D
Har inte gjort så mkt hittills förutom att lyssnat på musik fixat viktiga saker som man måste fixa :) ja så nu blir det väl film eller något annat roligt man kan göra, men iaf igår när jag var i Norrköping så köpte jag en tröja från BikBok och hårspray,smink stövlar ;) och en film :O väldigt ovanligt det att jag köpte en film tycker jag ;)

Here I come

Hello , vakna rätt tidigt i dag känner jag hade satt alarm på kl 9 x ) så jag får skylla mig själv,  snart drar man då till pappsens hemstad Norrköping för lite shopping :D
Vi får se vad jag köper idag då ;) haha, ne men det blir nog inte så mycket hoppas jag , men när det gäller shopping så är jag inte så bra på att spara pengar men nu är ju pappa med så då kan jag inte bara köpa å köpa..
Facelook ;)

Freeeedag:D

tjenare ! idag har det varit en helt underbar dag :D Klara kom till mig typ lite innan 14  och vi snckade om allt möjligt mest om hur hon har haft i skolan ;) hehe, sen åkte vi ner på stan och så gick vi runt lite , gick sedan till Stil då jag skulle klippa mig å färga å så :D det tar 2 timmar som vanligt så det blir jobbigt att sitta :P men är ganska van vid det här laget ;)
Men gjorde som jag brukar färg i botten och sen många slingor, och då menar jag många för det är som att jag har färgat hela mitt hår x ). Sen toppa jag bara men klippte även snelugg det har jag haft förrut men aldrig varit riktig nöjd men var ganska trött på min bena som jag har haft ett tag nu så ville göra något nytt.
Det är första gången jag är nöjd med min snelugg ;)(Y) Men jag älskar verkligen min frisör vi förstår varandra hon vet precis hur jag vill ha det och vad som passar mig :D så jag har tur att hon är min frisör:D
Klaris å jag fika sen eller jag tog kladd kaka och hon en sallad, sedan åkte man hem å åt god mat och sedan till klaris då kajsa var där och vi gick å hyrde filmen Valentines day! Så himla bra och många bra skådespelare :D Men vissa delar var inte dom bästa men den är värd att se :D
Nehe nu ska jag nog sova så godnatt på er allihopa :D<3
Så ser jag ut nu :P men har haft uppsatt så håret är lite halv risigt ;) plus att luggen är lite sådär just nu men orkar inte bry mig så mkt x )!!

Lyckad dag :D

tjena på er :D har haft en rätt roligt dag har bakat bullar ;) haha ja det är vad dagen har gått ut på . Har även snackat med massa folk som i morrn blir det att träffa Klara när hon har slutat skolan :DHon hänger med mig sen 15.30 till stil då jag ska klippa mig och färga/slinga mitt hår :)
Man måste ju se bra ut när skolan börjar :)
Är lite nervös nu eller väldigt nervös kanske jag borde säga, men då har man en super bra kusin som muntrar upp en och säger att det kommer gå jätte bra , för även han har börjat i norrköping, fast han går ju typ högskola efter gymnasiet så han ska ju bara gå 2 år:P och han började i tisdags så han sa att det var jätte bra och säger att det kkommer gå bra för mig med, och eftersom det är han som säger det så kommer det att göra det också !!: D

Bulldags :D

Hejsan på er :D idag är det torsdag och alla är i skolan eller på jobbet i min familj förutom jag som har lov tills på måndag då jag börjar skolan i Norrköping :D Längtar så men , just nu är det att bara ta en dag i taget ;)
Jaha just nu letar jag efter recept på bullar ska nämligen baka bullar idag :D det ska bli gött ;) Har hittat et tpå internet hitta inget i mammas kokbok, det var lite underligt faktiskt men vi ska ses om jag kör på det jag har hittat :D
Just det jag övningskörde igår med pappa riktigt roligt var det förutom att det var några dumma ungar som körde moppe där, som inte har körkort på det och man får ju inte köra så nu längre det är ju nytt när man ska ta körkort på moppe å så ;) Men aja det gick bra iaf :) haha , jag sitter ju här iaf ;)
Nehe nu ska jag leta efter recept och börja baka :D

Våffeldags :D!

tjenare på er ! Idag är det tisdag å jag ska ta det lungt ska troligtvis ut och springa ikväll med mammsen :D måste röra på mig annars mår jag bara dåligt :/.. Men iaf just nu så ska jag göra våfflor till mig, syster å hennes kompis Ronja :D Det blir sista gången den här veckan jag äter lunch med någon annan typ för som börjar skolan i morrn :P
Men jag vill också börja jag vill inte gå hemma och vänta för då kommer man ju inte göra något , jag har typ gjort allt man kan göra nu den här sommarn ;) haha eller kanske inte men ni förstår vad jag menar ;)
Nehe nu ska jag fixa lite mat så att inte småbarnen börjar tjata på mig , orkar inte med sånt x )
körde med flätat idag tyckte jag så jag hjälper mina lockar lite på traven annars ser jag bara ut som ett troll typ ;)

The voice!!!!

Hejsan allihopa är hemma nu från Stockholm då , eller jag kom hem igår men var så himla trött så jag orka inte uppdatera ;) haha.. Men kan säga att The voice was Awsome !!!!!! Kvällen var lyckad och kan göra om det om å om igen men kanske så skulle man ha haft sjor istället, hade ju högklackat men tog av dom för fick ont, så jag gick barfota hela kvällen typ !haha, inte vad jag hade räknat med att jag skulle gå barfota i huvudstaden ;)
Men älskade artisterna som uppträdde och orkar inte berätta allt i detalj för det skulle ta timmar:P
Men iaf idag så har jag klippt gräsmattan och tjänat pengar och sen så har jag typ sovit var väldigt trött ;)
Trots det så åkte jag iväg på tränarmöte kl 18.00 å lyssna på en föreläsning typ utav någon från simförbundet och sen kl 19.00 börja själva tränarmötet och så snacka vi om hur det blir med grupperna , men jag ska iaf följa med min grupp ut och slå i hop den med elins å emmas gamla och så ska jag få 4 simmare från Ericas och mariannes grupp :P jag kommer få många simmare men ska ha en till tränare som hjälper mig antingen mamma eller någon annan ;) men det är ju bara en gång i veckan så det klarar jag  x ).
Ne nu ska njuta lite till utav att jag har en vecka kvar utav lovet typ så ses ! ;)

Stockholm

Godmorgon på er ! Idag vid 12.17 bär det av med tåget till stockholm med dom underbara brudarna Erika, Alice och Monika :D<3 det ska bli så himla roligt vi ska ju kolla på The voice i kväll! Men vi stannar där så jag kommer inte hem förs i morrn ! Så jag kommer inte uppdatera förs i morrn kväll :D
Men ni får ha en riktigt rolig helg allihopa ! :D

The show must go on

Som ni nu redan vet så är det ju Katrineholmsveckan och igår kväll så hade dom den årliga "motorcykel sträckan " som går genom Laggarhult så pappsen å jag gick upp på taket å ställde oss och titta :D Ganska roligt faktiskt man ser rätt så bra från våra tak ;)haha, jag tog massa kort också men det böev inga bra direkt efetrsom vi var en bit ifrån:P
Grannarna tyckte väl att vi var konstiga eller något :P Idag vet jag inte vad som händer men något ska jag allt göra, får se vad det blir bara är ganska trött, sov iaf ut idag igår gick man ju upp vid 9 fast man kunde ha sovit längre :P

True Blood in my heart !<3

igår så spenderade ju jag dagen med klara :D Vi cykla ner på stan och gick runt lite tills jag såg att att dom hade typ en slags rea på en del serier så jag var ju bara tvungen att köpa 1 säsongen utav True Blood :D<3 Haha, var ju bara tvungen..
Sen åkte vi hem till Klara där vi titta lite på Glee låtar på youtube, väldigt roligt och sen åkte vi ner på stan igen och där träffa vi Erika, Alice och monika:D Så vi hängde med dom, Klara cykla hem sen vid 19 typ tror jag och jag erika åkte hem 20.30.
Ni kan inte gissa vad jag gjorde när jag kom hem :P jo jag tittade på några avsnitt utav True Blood : D!!
Ja det var vad som hände ifår, idag så gick jag upp ganska så tidigt bara för jag trodde jag skulle klippa Ingrids gräsmatta på morgonen, men nee, så jag åkte ner på stan med mammsen en stund. Och sen senare vid 15 klippte jag gräsmattan, hon har en sån här seg gräsklippare så det går inte att beskriva och, man måste tömma den och hon har en enorm gräsmatta x ). Det blev 4 säckar och jag klippte i 2 timmar, kan ni fatta det !?:O jag blev själv förvånad jag var helt slut efter det, man skulle haft våran gräsklippare :P
Skulle följt med Erika å några fler ner till Stadsparken men det blev inte så för jag blev för sen med gräsklippningen så det var synd :( men som tur är så kommer jag träffa dom flesta på lördag igen :D För då bär det av till Stockholm och kolla på The Voice :D

Tisdag

tjenamors på er :) Hitills har jag klippt gräsmattan hos grannen :P eftersom jag fick money här om dan :P
Men just nu så fixar jag mig för jag ska ner på stan med Klara sen och jag vet inte vad vi kommer göra men det kommer bli roligt iaf, det var ju för en vecka sen vi sågs sist så det var ju ett tag sen eller inte men det är alltid lika kul :D
Jag kanske borde fixa mig lite , kan ju inte åka ofixad :P haha ne men vi ses !

Katrineholmsveckan

Måndag då och det är 2 veckor kvar utav mitt sommarlov, som har varit riktigt bra ;) Och jag är helt okej med att det bara är 2 veckor kvar. Vet inte riktigt vad som väntar den här veckan, men ska försöka ta mig ner till stan tror jag eftersom det är Katrineholmsveckan och det får man ju bara inte missa x )
Nu har ju mina mamma å syster kommit hem och jag måste medge att det känns lite konstigt från att bara vara pappa jag så kom dom in i bilden igen, det var så skönt utan Jessica, men det är ändå roligt att hon har kommit hem igen :)
Idag blir det städning för hela slanten även om pappa var snäll och typ städade mitt rum igår utan att jag hade bett om det men nu ska jag rensa lite i mina garderober tänkte jag, om jag nu lyckas hehe.. Brukar alltid behålla massa skit som jag inte använder för att jag tänker att jag använder det kanske någon gång.. Jag är verkligen hopplös :P Så nu ska jag försöka vara lite mer bestämd mot mig själv haha ;)
Jag vill ha värmen igen , fast ändå inte ;)

Fame !

Sitter på rummet å väntar på att mamma å Jessica ska komma hem nu, dom borde komma snart :)
Men dagen har tillbringats med Erika :) har inte träffat henne på jätte länge så det var kul för har saknat henne som bara den :P<3
Vi gjorde som vi brukar vi köpte godis å hyrde filmen Fame och kolla på den såklart, den är så himla bra om jag hade chansen att gå på en sådan skola skulle jag ju såklart ta den :) Men alla kan ju inte ha det så bra och livet är ju inte direkt som det är i filmer även om man skulle vilja det många gånger ;)

Norrköping igen

Har precis kommit hem från Norrköping igen ;) haha var ju där igår med. Men idag så fixa vi ett buss/spårvagn kort som jag ska ha när jag börjar skolan, och så hämta vi Jessicas bokhylla.
Inte direkt mycket men det var ju en rolig åktur ändå, vet inte hur många gånger pappa å jag har varit i Norrköping nu, men jag är ganska van vi brukar åka ofta dit:)
Ja och nu är man hemma och undrar om man ska kolla på film eller städa men tror jag väljer första alternativet ;) Senare ikväll sen så ska pappa å jag till mormor, vi är nämligen bjudna på mat. Det blir Pizza: D haha, kan säga att pappa å jag har inte ätit någon egen hemlagad mat den här veckan, bara hos mormor då ;)
Hehe, men i morrn kommer mamma å Jessica hem så nu kommer man iaf få någon mat, då kommer allt bli som vanligt igen. Det tråkiga är ju att min så kallade semester från syrran är över x ) haha.. Nee det ska bli kul att få träffa henne igen : D.

längtan

Vill att skolan ska börja men ändå inte, för när jag väl har kommit in i vanan så kommer jag vilja ha lov igen, men jag ser fram emot att börja i en annan stad å skola:D Så jag hoppas att jag kommer att trivas bara. Nu är det två veckor kvar utav mitt lov och jag längtar men man ska nog ta och njuta lite utav dagarna som är kvar x ) hehe.
Men iaf idag har jag klippt våran gräsmatta och fått pengar sen åkte jag å pappa till Norrköping , ja och vi gjorde inte så mycket men det var roligt ändå, nehe nu ska jag titta på en film tror jag så bye bye ;)

happy ending

Har haft en ganska okej dag idag faktiskt måste jag säga : D Börja med att man får sova ut och det var riktigt skönt att vakna i sin egna säng haha ;) sen klippte man gräset hos mormor så man tjänade lit money.
Sen har jag handlat mat och skickat ut lappar till min familjs kräftskiva :P haha , ja det är inte mycket men det var ändå en ganska så okej dag :)
Här kommer bilder på det jag köpte i Göteborg :D
Jeansen
Väskan
Skorna
Ja det var allt jag köpte men det var bara det jag var ute efter också ;)

Home sweet home

Eller ska jag säga Bed sweet bed ;)
Nu är man då hemma i kära gamla Katrineholm :D Har haft det helt underbart i göteborg med pappsen å Klara :)
I tisdags så gick vi på Liseberg hela dagen ;) snacka om att vi åkte allt typ, men det var skit mycket folk : /...
Men det var roligt iaf, och när vi kom till hotellet så klara å jag bah woow, för det var värsta lyxen på vårat rum.
Hade till och med en tv ,haha vilket som var tur, för hon satt och kolla typ jätte länge medans jag låg å sov typ å vaknade till lite då och då ;)
Idag så shoppade vi, och jag köpte det jag var ute efter så det blev jeans från hm , en addidas väska från team-sportia och ett par skor från euroskor.
Är nöjd med köpet även om det inte var så mycket men shoppade ju i fredags så det här räckte..
Tåget hem gick 16.42 och vi hade shoppat färdigt typ vid 13.00-13.30 så vi gick runt å leta efter en sittplats sluta att vi satt ute och gick till tågstationen vid 16.00. Kan säga att det var riktigt skönt att komma på tåget och veta att man är påväg hem.
ja och nu är jag helt slut och är ganska trött å har lite smått ont i min nacke för hade tydligen slängt iväg med kudde på golvet nedanför klara ;) haha, vet inte riktigt varför jag hade gjort det :P
Bilder på grejerna kommer i morrn orkar inte ladda upp bilder just nu, men ja allt jag kan säga att jag har längtat efter min säng ;)

Skådisar

Här kommer en lista på dom bästa killskådespelarna enligt mig, eller dom jag gillar för tillfället men jag har oftast samma ;)
Jag tror det är mina top 5 eller ungefär, har fler men orkar inte tänka efter så mkt just nu när jag sitter ute och njuter plus att jag väntar på maten :D det blir tydligen Kyckling. Mums vad gött,ja men här har ni iaf topp 5 utav min favoriter utav skådisar ;)
1.Johnny Depp
2.Hugh Jackman
3.matthew mcconaughey
4.Robert pattinson
5.Orlando bloom

Från och med du

Nu är man då hemma från Norrköping, och har då lyckats köpt ett par skor som jag kan gå i och så har vi fixat special sulor för lilla mig :D
Så nu kommer jag inte få ont i mina fötter längre och det är ju alltid ett plus ; )
Ja just nu så sitter jag å tar det lite lugnt men ska väl snart börja packa antar jag , men jag orkar inte riktigt än och jag vet inte riktigt vad jag vill ha med mig..
Men det ska jag snacka med Klara om sen om det , så jag kanske tittar på en film eller ngt medans jag hungrar ihjäl.
Saker som jag kan säga att jag borde komma hem med från Göteborg är en väska å ett par jeans men man vet aldrig det kanske blir något eller några mer !? Haha man vet aldrig med mig jag är farlig när jag shoppar ;)

Regn regn : D

Hallå hallå : D Idag är det en helt underbar dag solen skiner och jag är super glaad ;) eller kanske inte det regnar här och det har det gjort ett tag inte för att jag inte tycker om det regnar det är faktiskt en utav dom få saker jag gillar, iaf när det är sommar det är så mysigt då : ).
Men då ska vi se hur min dag ser ut jo jag ska till Norrköping å köpa skor tydligen med pappsen ett par som jag kan gå i utan att få ont i mina små stackars fötter ;) Sen ska jag packa å snacka lite med Klara om vad vi ska ha med oss och lite annat också för i morrn bär det av till Göteborg å det blir det Liseberg och shopping av : D
Ja, och just ja jag måste ju tacka min underbara kompis som har fixat med designen och så, är oerhört tacksam för det, kan vara lite lat i bland och inte orkar göra det själv å då är det bra att ha så underbara kompisar : D
En liten ful bild på mig, haha eller hur jag ser ut för dagen ;)

ursäkta röran

Under någon dag/några dagar kommer det vara en enda röra här
anledningen är att http://maurinda.tumblr.com håller på och gör en ny design till mig.
Hoppas ni är förstående och vi hoppas snart att alla experiment är klarta :D

Kläderna

Här kommer bilder på det jag köpte i fredags : D Eftersom en viss person vill se dom , glömde bort att lägga in dom igår på datorn x )










Ja det var allt förutom boken då men den tog jag inget kort på x )


RSS 2.0