FILMTIME

Tjenixen !
Jaha nu är jag tillbaka igen , nu har jag iaf fått alla mina julklappar! Jag har fått massor men orkar inte beratta om allt ;) Men iaf i söndags hade jag filmkväll hos mig och det var skoj! När elin skulle hem följde vi henne hem ! Men det blev massa krångel på vägen:P Bland annart så ramlade jag och erika X ) HAHA , det var rätt roligt frida filmade det som tur var :P. Jag och erika var väl dom ända som hade lite otur x )

Igår var jag riktigt trött, men klarde dagen :P på kvällen åkte pappa och jag och köpte en tv åt mig ;D, Men problemet nu är typ att våra boxar inte funkar :( jag blir tokigt eftersom jag ät tokig i tv och filmer , men istället så har jag tittat på filmer ! Det funkar också för det var väl kanske en vecka eller ngt man bara titta på gamla filmer X ) man vet aldrig med mig tittar ju på filmer hela tiden :P Men iaf idag har jag tittat på disney och har kommit underfund med att jag måste köpa fler disney filmer fast jag redan har så många :P

Ja men det är typiskt mig men nu ska jag fortsätta med att kolla på mina filmer X ) Bye !

Puss å hej // Thelin


Julafton slut

SLUT

Jaha då var denna julafton slut och mina kusiner har åkt hem, och jag sitter i finrummet och tänker på allt möjligt! Är ganska trött , vet inte riktigt vad jag babblar om X ) I morrn bär det av igen till kusinerna för victor fyller år! Haha det är lite komiskt att vi träffas dagen efter igen X ).
Aja nu är jag så himla trött men vi ses !!


Puss å hej // Thelin


JULAFTON!

JULAFTON!!!!!

Så är det redan julavfton, det kan man inte tro . Just nu så fixar jag mig och med huset tills släkten kmr ;)
Ska försöka ta massa foton , vi får se ! Men det kommer nog senare i kväll !:D


GOD  JUL PÅ ER ALLIHOPA!<3



Pöss å kram //thelin ;)

Dan före doppardan ;)!

LÄNGTAR!!!!

Asså nu längtar jag skita mycket x ) tills i morrn när kusinerna å alla på mammas sida kommer typ, inte hela men nästan x ).


 Men dagen då, jo jag mamma och syrran åkte ner på stan för jessica skulle handla julklappar åt mammsen och pappsen :D, sen åkte jag hem och baka saffranskaka , MUMS vad gött ;). Sen satt jag faktiskt och spela sims ^^ det måste man ju få göra någon gång ! tihi. MEn jag var tvungen att typ dammsuga hela huset , så jag fick sluta spela och städa istället x ). Men det funkar ju det med om man ska sysselsätta sig alltså X ).
Ja och nu har jag mest suttit vid datorn och kollat på bilder, Men längtar jätte mkt nu tills i morrn. Det är så mysigt när vi samlas i familjen och umgås typ!
I morrn för att vara sysselsatt tills klockan 3 , så ska jag hänga med mormor till kyrkogården för att hälsa godjul tilla morfar !: (. Aja nu ska man väl fortsätta med sitt ; ) ska försöka att ta massvis med foton i morrn ! Bye bye



Puss å hej // Thelin


Avatar !

Tamagutchi and Pokemon, Friends forever :D!


Jaha, nu sitter jag här och skriver igen ! Jag har inte hunnit blogga dom senaste dagarna. Men igår var det en helt fantastisk dag ! Emma å jag var på stan i går för  jag hjälpte henne med hennes sista julklappar:). Men när vi gick och leta så kom emma underfund med att vi skulle se avatar på kvällen , och det blev så också!
Fast först åkte vi hem till henne och reservera och åt, och titta på resedent evil 3 !
Efter det stack jag till träningen och träna en timme typ! Haha det måste vara roligt att ha sett för det var länge sen jag träna och det gick ganska trögt :P. men iaf efter träningen stack man hem och åt , och sen kom Tamagutchi ( Emma) och tog bussen till stan !
Vi hämta ut biljätterna först och det var typ inga folk där alls, eftersom det var typ en timme tills bion börja x ) , så emma och jag gick å handla godis och dricka till filmen !
Men när vi kom tillbaka sen var det proppfullt x ) men vi trängde oss förbi alla ;) så vi kom in bland dom första typ! Min kusin var också där han satt typ snett framför mig och gcik förbi mig flera gånger men han såg mig inte x ), ska nog påmina honom om det på julafton x )
Filmen var förresten i 3D! Men det var lite jobbigt för det var bara texten som var det , och jag har ju glasögon i vanliga fall iaf när jag läser,tv och datorn. Men på bion hade jag inte det, Och texten var typ det ända som var i
3D. Så jag hade lite huvudvärk.
Men filmen var jätte bra jag älskar den! Fast den var jätte lång så blev jag inte uttråkad x )


Men ja det var väl allt vi får se vad jag hittar på idag , troligtvis så blir det att städa eftersom det snart är jul !


     


Puss å hej // Thelin


Norrköping with the girls!<3

Hejsan svejsan!


Jaha nu är man då hemma och sitter och myser framför brasan! Har haft det jätteroligt med tjejerna idag ! HAr sprungit runt hela nörrköping typ för att köpa alla julklappar! Hoppas att alla blir glada för vad dom får , för det var inte lätt :P
Mitt i allt elkände så skulle jag ha en klänning också och jag hitta inte en ända typ, eller det fanns ju jätte många som var snygga men jag hitta en på hm tillsist det var den ända som var någålunda lik mina förväntnigar typ x ).

Men nu när jag har kommit hem så säger pappa att jag kan få beställa en klänning, så jag gör det ! då blev jag glad kan jag säga . Man är lyckligt lottad ;) Ja och nu har jag nog inte mer att säga en att det inte är långt kvar tills jul ! JAAA! aaa det var väl allt x )


Min fina klänning !<3


Get It Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM



Puss å hej // Thelin


Jullov! :D

Det  var ett tag sen x )


har fortfarande inga bilder sen lucia , men ska väl tvinga emma senare att skicka :P men börja 9 idag då eftersom det var julavslutning ! Det var skit roligt i år med , man ville bara se mer, men det var ju min sista julshow. Man blir lite ledsen när man tänker på det . Men det ska man inte gå och sura för nu :P Efter showen fick vi våra betyg och fika, vi fick våra utav rektorn för tea våran mentor var hemma med sina barn !
Ja och sen sluta vi , fick äntligen jullov ! Jag fick gå hem idag för mammsen och pappsen är å handlar julklappar, men det gick bra för det var så mysigt väder ute.


Ja då är det jullov då och det som händer i kväll är att jag ska spela gitarr, sista gången för terminen och sen drar jag till staaf och glor på one missed call med erika å emma ! det ska bli skoj och imorrn blir det norrköping med klara,elin och sofia vi ska shoppa julklappar eller jag ska det , vet inte om dom ska men ja det var allt ! Tjingeling så länge !



Puss å hej // Thelin


Lucia

Hejsan allihopa , nu är man hemma igen från badhuset.
Jag och elin åkte ner vi 2 ungefär och börja fixa och dona. Senar när klockan börja närma sig halv fyra , så börja jag ta på mig luciakläderna . När klockan närma sig 4 så var jag nervös.
När emma tände ljusen och vi börja senare sjunga så gick det bra . Jag var rätt så konsentrerad eftersom jag hade det man hade ljus på huvudet :P
När vi väll simma ut och jag satt på flotten var det jätte fint elin hade fixat en jätte fin låt, jag är helt kär i den låten! Jag har inga bilder just nu men , det kommer i morrn tror jag vi får se :P
Ja det var väl allt för dagen !

Puss å hej //Thelin


12 dagar

Jaha då var det dags igen med att blogga ; )
Fredagen såg ut så här :
Ja jag cykla med Klara till skolan typ fem över halv 8 , eftersom vi skulle vara i aulan klockan 8 påklädda och klara ;). Det känndes typ lite knäppt att vara typ den ända som cykla ute vid den tiden typ, men det gick ju bra ändå ;)Vi hade 2 luciatåg på morgonen ett för tallås och ett för söder, det gick skit bra. Det tycker iaf jag ;DAsså när man står där uppe känns det som det är en evighet tills det är slut men det gick ju och det gick fort. Men efter lunch forg Felle, jag och Klara ner på stan, och fick höra vad Klara ville ha typ. Sen kom Lydia ner också hon skulle inte med först men hon ångra sig tydligen !:D Sen gick vi till kvarnen för vi 9:or hade luciatåg där , det var rätt roligt på ett sätt att stå där och sjunga , ooch rätt som det var kom en tant med rullator bakom mig och skulle förbi x ) jag fattar inte att hon kom förbi med den men alla har ju sina skickligheter . På kvällen lite senare hade vi två föreställningar till, dom gick bra men min röst börja typ paja så därför pratar jag inte så mycket idag ;). Efter första måste elin och jag blivit lite flummiga , vi skratta typ hela tiden å allt vi såg och sa typ x ) Ja och sista konserten var ju en lättnad kan jag bara säga , men jag var lite borta ett tag jag fatta inte att det var slut när vi hade sjungit färdigt, så trött var jag kan jag säga ! Ja det var allt om gårdagen !



Dagen: Jo när jag vakna upptäckte jag att jag typ inte hade någon röst, så jag har inte pratat så mkt hitills . Men det är bättre nu, som tur är. Men jag har typ handlat mat eller jag hjälpte pappsen, och sen så har jag fixat lite tills i morrn, eftersom det är den årliga luciatåget och tävlingen i badhuset (simningen). Det ska bli skoj hoppas det är många som kommer. Jag ska iaf vara där eller jag måste ju eftersom det är jag som är lucian och då ska jag ta i sjunga fint ;). Hoppas det är mmånga som kommer och tittar bara. Sen så är jag ju där för att hejja på mina små simmare som ska tävla det ska bli skoj kanske kör något själv , vet inte riktigt är ju inte så vältränad precis , eftersom jag har haft fullt upp med skolan. Men det är ju det roliga som gör att jag ställer upp isf , Jaa vi får se om det ä tävling mot dom vuxna ställer jag självklart upp ;) Aja vi får se mer berättar jag i morrn och det kommer nog bilder på allt då , hoppas jag. Jaha vad ska jag göra nu då, ja jag får väl titta på en film eller bara ta det lungt och vila min röst x )




Puss å hej // Thelin


14 dagar

Sankta lucia , ljusklara hägring å så fortsäter det vidare med fin sång !

Ja det är vad jag har gjort idag , kan man säga :P Jo vi hade repetetion på förmiddagden eller från 8 till lite över 10. Sen var det julbord i skolan. Mmm mumsigt kanske inte det godaste med det var det bästa vi fått på hela terminen typ :P Efter det hade vi skridskor och jag slulle låna men det fanns inga skridskor till mig typ , men sen hitta ann ett par men problemet att det inte fanns någon bra hjälm åt mig, så jag fick skippa idrotten. Å det var den ända lektionen vi hade idag :P
För sen vid 2 typ så var det luciatåg i aulan för pensionärer :P Det gick ju riktigt bra kan man säga !

Är bara helt slut nu kan jag säga och just nu sitter jag och typ sover nästan x ) måste rycka upp mig hur ska jag orka med mrogondagen då det är typ 5 luciatåg :P Ja jag hittar nog på något sätt.

Men jag får inte glömma bort att på söndag är det lucia i simmninge i badhuset, och jag ska vara lucia så det är bara att komma och titta det är klockan 16.00 ! Hoppas vi ses x ).




Puss å hej // Thelin


15 dagar

Thanks for a wonderful day Erika !<3



Love is the way of life, i know it becouse it is true!




Puss o hej// Thelin


Skolan

Hejsan allihopa

Just nu sitter jag i bibblan och letar fakta om Canada på engelskan, vi ska nämligen kolla upp lite om deras jultraditioner och så:P Men vi får se hur det går måste dra så att ingen vet att jag sitter och gör annat ;)

Inte långt kvar nu ;)






Puss å hej // Thelin


17 dagar

jaha vad har jag att berätta om dagen då ?

Jo det börja som vanligt med att man går till skolan, vi hade prov i so idag i religion , det gick väl bra enligt mig iallfall. Fick reda på mitt betyg i franska och hur det gick på provet, sen så har jag haft prov i matte . Det var dom sista proven och läxor typ för den här terminen.

Efter skolan stack jag till badhuset och träffa Frida,Elin å kristina. Vi satt en stund och gick sedan in i badhuset och senare kom Agnes å Evelyn. Träningen gick bra eftersom mina kompisar var där, och fredrik var där så jag kunde shaffsa med honom;).Vi hade sista luciaträningen idag också , det gick ganska bra. Efter det hade jag min lilla grupp , det gick riktigt bar dom var så snälla och söta så , men ändå min värsta mardröm på samma gång ! x ).

Ja nu sitter jag här vi datorn i finrummet vid brasan och funderar. Jag har kommit in i någon fas att jag vet inte riktigt vad jag har för stil, men jag har min egna och det är ju huvudsaken;)Jag har så många funderingar men dom orkar jag ju inte rabbla upp x ). Men nu är det bara 17 dagar kvar tills jul kan ni fatta det , det kan inte jag iallafall . Jag som måste köpa julklappar till alla å det kan jag inte göra förs den 19de, vi får se vem jag åker med.Jaha det är väl allt jag har att säga om dagen då !



Puss å hej // Thelin



Fantasy

Dagen

hejsan allihopa idag har det inte hänt så mycket, jag har handlat mat med pappsen och så har jag tittat på film och pluggat till mitt so prov i morrn! Det är så trpkigt kan jag bara säga x ).
men det lönar väl sig att plugga, men  iiallafall just nu så tittar jag och pappsen på en film den heter det femte elementet eller något tror jag;) aja i morrn är det träning i simning och lucia å då får jag träffa elin, evelyn och agnes , det ska bli skoj :)<3 Aja mer informatinon kommer i morrn ;).







ERIKA ÄLSKAR FANTASY FÖR TILLFÄLLET x)<3


Puss å kram //Thelin


lovley day

Jul jul strålande jul

Ja nu har jag fått ännu mer julkänsla kan man säga, men det känns ju inte som det är december precis men . En sak är jag säker på är att att jag vill ha snö iallafall för tillfället och över jul.

Men iallfall idag så åkte jag ner på stan handla inte så mkt , jag handla ett par strumpbyxor x ). Jag handla godis såklart också :D Men när jag kom hem så har jag lyssnat på musik och tråkat tills jag bytte  om för vi skulle till kusinerna och fira Jakob. Det var helt okej faktiskt och jag fick mysa med Daisy det var skojjigt :D
           

                                                       Dagen klädsel ;D<3                                                         






Puss å hej // Thelin


Poison

Tjolahoppsan !

Jaha idag har jag då inte gjort så himla mycket, Hade håltimme från franskan , och jag kan säga att det var skönt ! Men sen så hade vi ensembleuppspel också fast min frupp spela inte. Så jag satte och heja på Amanda och dom andra x)

Senare på kvällen så spela jag gitarr , det gick väl sådär . Ja vad ska man säga mer jag har inte gjort så mycket mer. Just nu sitter jag ner vid den varma brasan och lyssnar på musik. Och jag har blivit drogad av låten poison !<3 Älskar den låten. Ja vi får se vad som händer senare blir väl film eller något x)







I love the feeling of cristmas time ! <3

Puss å hej // Thelin


Christmas feeling

Tjenixen

Jaha nu var det dags igen och sätta sig och skriva :P
Men jag har inte haft tid måste typ plugga till massa prov hela tiden typ, för alla lärare liksom lägger alla prov dom sista veckorna och that sucks x ). Så dagen har gått ut på att plugga franska vill ha mvg :P. Haha vi får se hur det går det är typ skit mycket man måste kunna.
men det går säkert bra.

Asså nu vill jag ha snö, och jullov och julafton eller dom dagar innan iaf är riktigt mysiga .Jag har fått värsta julkänslan jag vill bara sitta och mysa framför våran brasa och lyssna på julmusik: ). Men istället sitter jag vid datorn och nördar  x ). Men det är ju inte långt kvar :P. Men jag kan inte köpa julklappar förs den 19 :P för jag får pengar den 19de, Illa... men mina kompisar måste ju inte ha sina julklappar tidigare , dom får helt enkelt vänta!
ja det är väl allt som har hänt som jag kommer på :P




I want christmas!<3


Hoppas ni har varit snälla år och kommer fortsätta med det x )!


 Puss å hej // Thelin


RSS 2.0