godis-dag !

tjena på er : D ja igår så var man i stockholm med tamagutchi å ankan ellr farmor utter som emma säger ;)

Ja först så hitta man typ inget, eller ja gjorde inte det å det sluta med att jag kom hem med mest typ :P haha , typiskt mig att inte hitta ngt först å sen så bara kommer det ;)
Jag köpte då en skjorta,tunika,kort t-shirt,bh,tjock tröja,linne och en bok jag tror det var allt:) men jag ska ju shoppa nästa vecka med lite grann men då har jag pappsen med mig för på tisdag drar jag till Göteborg : D Wohoo :D

Ja jag kan säga att årdagen var underbar och jag var tacksam för att pappa hade reserverar en plats åt mig på tåget för emma å agnes fick stå i en garderob tydligen fick jag höra, medans jag satt bekvämt och sov för det mesta x )


Ne nu ska jag kanske försöka ta mig till affären å köpa lite godis inte för att jag är supersugen men det är ju lördag ;) (y)






lalalala

hallå hallå :D det var ngr dagar sen ;) Idag så kommer jag spendera min dag med sötnosen erika å sen på kvällen så ska vi till statsparken och kolla på den här talangjakten eller vad det nu är för emmas kille danne å hans band ska tydligen köra så vi måste ju då rösta på dom ! Vi ska dit med några andra också ;)

Ja och jag har ingen aning om vad jag å erika hittar på för det kan vara lite allt nöjligt x ) men sk snart till henne tror jag eller så kommer hon till mig vet inte exakt men..

Ne nu ska jag återgå till lite städande ;)



I'm beliver

Tjenamors på er ! Igår hade jag en super dag med Tamagutchi,vi börja dagen med att kolla på filmen En shopaholics bekännelser så himla bra, mna får sig ett gott skratt iaf : D
Så den måste man se om man inte har sett den och om man vill ha ett gott skratt också ;)

Sedan så blev det att emma sminkade mig och fixade mitt hår ;) lite anorlunda måste jag säga ;)
Sen lockade jag emmas hår och det tog 2 timmar att locka hela hennes hår och hon har lite hår om man gemför med moi ;) Snacka om att man var lite seg efter att ha stått i 2 timmar ;) men roligt var det : D

Fick även låna en bok utav emma också som True blood serien är baserad på, och den heter Död tills mörkret faller den är så himla bra och jag har redan läst ut den, haha kunde släppa taget om den igår så jag läste ut den istället , jag är dålig på att läsa en bok lite längre en någon dag eller några för om jag verkligen har fastnat för den så vill jag bara läsa mer. Jag är hopplös ;)

Ja och idag så spenderas dagen på rummet ,antingen datorn ,tvn eller så städar jag rummet :/ vi fixar typ lite smått i huset för tillfället.. Men vi får se om jag har lust att städa :D





night and day

Jaha , nu är det ju inte längre torsdag, men jag har iaf tagit det lungt hela dagen har inte orkat ngt :P mamma å jag gick till mormor senare på kvällen för sven kom hit!

Sen senare när vi var hemma , sven var fortfarande här så frågade emma om jag ville gå ut och gå så jag sa ja :D
Vi hann kommat till sjukhusparken då vi stöttr på emelie och natalie så vi sncka med dom ett tag, sen så kom emma å emelies killar så vi drog ner till doncan med dom lite senare..

Och efter ngn timme eller så minns inte riktigt ringe pappa och sa att han skulle sova så jag var tvungen att bege mig hemmåt så emma och jag började gå hemmåt och nu sitter jag här hemma och har precis kommit hem :D



koviiik ; )

Heelloo ! : D idag så åkte familjen till kovik för att bada, när vi kom dit var det mycket folk men vi hitta en plats ändå : ). Men det vara bara jag , mamma och syrran som bada och vi gjorde det bara en gång det var iskallt.. Eller ja det beror på hur man ser det, för om man rörde på sig i vattnet så gick det att bada ;)
Men ja sen när man kom hem så var man ju ganska trött så man la sig i sängen och råkade somna x )

Haha, sen har jag hjälpt pappa med burarna vi har en färdig, så den andra blir klar i morrn : D
Just nu så funderar jag på vilken film jag ska se, vill hitta någon bra som verkligen får en att sitta och leva sig in i filmen, även om jag nästan gör det varenda film, men det är alltid något extra med vissa och det vill jag uppleva just nu : D haha , ni kanske tycker det verkar konstigt men om man tittar mycket på film så vet man vilken känsla man få utav vissa filmer x )



New day

hejsaaan ! Idag har det varit en riktigt trevlig dag måste man ju få säga x )

Vakna ganska sent idag, men ändå så åkte mamma å jag ner på stan och köpte lite saker bla badbyxor till pappa för det var rea på team-sportia.
Jag köpte en kalender eller vad det nu heter tills man börjar skolan ;) så att jag håller årdning på allt sen!

ja och nu är man hemma och funderar på om jag ska se en film eller gå ut och kolla hur det går för pappa med uteburarna , för dom vi köpte förra året var inte så bra så vi bygger 2 st nu.. Eftersom våra söta kaniner inte gillar varandra, min kanin attakerade ju min syrras kanin sist dom var ute tillsammans.. Och det vill vi inte uppleva igen x )



Here I come ;)

hejsaaaan ! idag är det en helt underbar dag tror jag x ). Men iaf när jag vakna för en stund sen så kändes det som att det skulle bli en ganska så långtråkig dag!
Men nu har jag fått höra att efter lunch så drar vi iväg till pappas hemstad som är Norrköping , å där ska vi äta glass och så ska vi till farmor å farfars grav.. och ngt mer som vi inte har fått veta en ;)

Ja och det är väl det som händer idag ;) hm kanske kan ta med system.. Vi får helt enkelt se vad jag väljer ;)

Jag i mina snygga glasögon x)

en utan glasögonen x)


nästan maraton

hallå hallå ;) idag har det varit en helt fantastisk dag med underbara erika :D Vi hade shrek maraton :D men vi såg bara 1 å 2 för vi orkade inte mer ;) haha vi är så himla knäppa ;).
Sen snacka vi ett tag om allt möjligt och försökte verkligen med våran fantasi att komma på något att göra.. Så började jag snacka om soms på något vis , hehe så då fick erika ideen om att vi skulle göra gubbar  och inreda och sen sluta. Haha men vi hann inte med så mkt för jag var tvungen att dra hem å äta och sen nu snart så ska hon få främmande :/ så vi kunde inte va längre om man nu säger så.

Men det är lungt för vi får nya tillfällen :D eller det måste vi och vi kommer få ;)

Det komiska nurå som inte har med det här att göra är att jag har haft lite ont i huvudet några dagar nu typ på eftermiddagrna, och jag har alltid tyckt att det var lite konstigt men, nu så är man smart å sätter på sig sina glasögon ;) inte för att jag har dålig syn men har dom när jag läser,tv,dator mm. Men eftersom jag ser ganska bra jag har bara brytningsfel så jag använder dom mest i skolan , så jag har ju inte haft dom på ett tag å kolla på ett film maraton idag kanske inte var så smart när jag måste konsentrera mig på texten x) haha typiskt mig att vara så osmart. kanske borde skärpa till mig lite ;).

 en bild från kovik x)



bright day :D

tjena på er allihopa , idag är vädret sådär , men det kan var bra ibland för annars skulle man ju inte bli glad när det blir sol igen ;)

Idag så kommer jag spendera min dag med Erika :D och ja man undrar ju vad vi kan hitta på ;)
Sitter även och funderar på vad man ska göra nästa vecka ska försöka hitta på ngt med några underbara vänner ;D tex Emma :D <3

men nu tar man en dag i taget :) så just nu sitter jag å väntar på att erika ska vakna :) haha å jag som tyckte att jag sov länge idag , men nee jag har tappat stinget ;)






A good friend!

Det är en sak som är rätt komisk min allra bästavän heter Erika Sara Staaf och, vi har känt varandra rätt så länge, men då var vi bara kompisar på dagis, och sedan gick vi i samma klass från 6:års-6:An men då kom vi inte riktigt överrens eller liksom hade det där som man måste ha ;) haha..

Men i 8:an tror jag det var så hitta vi varandra igen fast vi gick inte längre i samma klass men vi hitta varandra och började vara mer och hitta på alla möjliga saker å ett starkare band växte fram och nu tillslut så är vi allrabästavänner man kan säga att det var meningen att vi skulle finna varndra tillslut för jag tror att annars skulle något saknas!
Vi kanske är helt olika men vi är ändå lika vi är knäppa,konstiga har dålig humor och ja vi heter likadant haha , ne men det är inte därför vi är så bra kompisar!
Men jag är glad för att hon finns för mig och jag säger det jag kommer alltid finnas där för henne när hin behöver mig för tillsammans blir vi oslagbara ingen kan stoppas oss, och jag kan säga att hon får mig alltid på bättre humör och får mig alltid att skratta och det är det jag behöver när jag är nere inte ngn som bara sitter å tröstar jag behöver få höra annat ja och så är hon min söta underbara Erika Sara Staaf:D Det här berättar jag bara för att jag vill ha det sagt att om ni har en sådan kompis så ska ni ta hand om varandra och ta vara på tiden ni har tillsammans och njuta och alltid finnas där för den för det är värt  att ha en sådan kompis !:D<3

TACK FÖR ATT DU FINNS !:D<3





brand new day

Tjenamoss, idag har dagen tillbringats med klara juh som ni vet , men jag sket i att hänga med till moster å morbror för dom hade bara suttit och snackat å jag had bara suttit där å tråkat x ).

Men jag har haft det riktigt roligt idag vi snackade en stund när hon kom och sedan gick vi till coop å köpte godis å jag har massor kvar ;)Hihi jag är glad  :D.
vi har även kollat på film det var en film om Jane austen :D jag gillar den starkt men den slutar inte som jag vill, jag vill ändra den om jag fick och kunde ;) men den är bra ändå x).
Sen satt vi å prata igen.. haha det finns ju inte så mycket att göra en sådan här dag när det regnar å är mulet :(
men sådana här dagar måste uppskattas också ibland fast då vill jag hellre vara sjuk tror jag för det finns ju inget att göra när det regnar ;)

Just det har blivit förälskad i låtarna Hey, soulsister och Brand new day kanske lite sen med att börja gilla dom , men det är aldrig fel att vara lite annorlunda och gilla dom lite senare än andra ;)

 


ingen bad-dag :/

Hallå, igår var vi vid Kovik och jag kan säga att det hände väldigt mycket för familjen Thelin igår ;) tex att vi glömde min systers bikini så familjen staaf fick åka å köpa en på vägen till kovik eftersom vi redan var där ;) sen glömde vi ju andra grejer med hemma men dom var inte så viktiga!

Det var varmt igår men det blåste ändå lite kallt och det var inte så varmt i vattnet heller men det gick bra ändå x ). Jag badade några gånger men det var inte så länge ;)

Jaha och idag så blir det att tillbringa tiden med Klara :D och jag vet inte vad vi hittar på men något roligt blir det nog :) och sen senare på kvällen så kanske jag följer med ut till moster å morbror å äta :)

 en liten rolig bild jag tog i tisdags inte så bra men ändå x )


stranden då !

Hallå hallå ! Idag blir det en dag på stranden på Djulö med Elin andersson :D kanske spelar lite minigolf också vet inte riktigt har för mig att hon ville göra det :D

Ja och i morrn blir det troligtvis klara vet inte än för familjen kanske skulle till Kovik och jag är ganska sugen på att hänga med :( så jag vet inte hur jag ska göra .. Men det löser sig nog hoppas jag !
Förtillfället kan jag berätta att jag har blivit tokig i låten Love Generation den är så himla bra enligt min åsikt då, det är ju inte så att jag tror alla andra tycker det bara för att jag gillar den x ).

haha, jag skulle vilja ge filmförslag känner jag men jag har inga på huvudet just nu ;) så jag antar att det får vänta.. Men så fort jag vet en bra så tar jag upp den ;)



Long time ago

Har haft en underbar dag med Agnes :D vi åkte ner till Djulö å bada och prata massa, sedan bar det av hem till mig och vi gjorde massa roligt vi prata och flumma oss kan man säga ;)

Haha, vi är klockrena kan man säga ;) men men det behövdes eftersom det var verkligen en evighet sen vi sågs sist ! och vi behövde prata ut!
Ja och i morrn blir det nog Elin andersson och det blir väl djulö där med och på fredag blir det Klara och där vet jag inte riktigt vad som sker men det får vi se:)

Snyggingarna ;) <3



Summer i like it !

Tjenamors ! Igår var det riktigt varmt å skönt när vi var vid kovik ;) Det var bara min familj plus att Erika å emmas föräldrar var där med :D Men jag klarade mig, jag hade det skönt i solen och att få bada i havet så himla skönt det var! Dett var verkligen uppfriskande !

När vi kom hem så börja det regna men det gjorde inte så mkt ;) men iaf fick mitt linne från Nelly igår !:D Så man kan säga att jag är glad nu väntar jag bara på min bikini :P

Jaha dagen kommer tillbringas med underbara Agnes som jag inte har träffat på evigheter och det är synd men nu blir det iaf av;) haha ne nu ska jag dra så bye ;)

Mitt snygga linne ;)


suprice!

tjenixen ! Det blev ingen Kovik direkt men bad blev det! För när man väl var påväg till kovik så tog ju jag upp mobilen och såg att erika å emma hade ringt och sen så hade jag fått ett sms om att det spöregna och åska där.. :( så vi vände men vi stannade i Broby och erika å emma å deras familj stanna dom med för dom hann komma ikapp oss även om vi inte hade hunnit till kovik när dom åkte där ifrån !

Men iaf det var rätt roligt där med kanske inte det bästa stället men vi fick göra det bästa vi kunde:P ja så nu vet jag inte om vi kanske skulle åka dit i morrn igen alltså till kovik då men vi får se om jag hänger med kanske skulle göra något annat vi får se helt enkelt !

Just det igår innan jag stack till staaf och kollade på finalen så beställde jag ett linne från Nelly och en bikini från HM. Jag är så himla glad! Hehe jag gillar att köpa saker förstår ni eller få ;).





happy ever after

tjenis ! Måste säga att det var riktigt trevligt igår kväll! Vi fick Pasta ala italia och kött också ;) Men maten var riktigt god och effterätten med x ). Men det var så mysigt å allt vi börja ju med att vi tjejer samlades hos staaf och vi satt å prata lite grann bla om att nästa år så ska jag och erika åka utomlands själva, vårat mål är New York men det beror ju på om vi har pengar, och om vi har inte pengar till det så drar vi till ngt annat varmt ställe i europa vi funderar på  Cypern då !? haha men man vet aldrig men vi ska iaf först å främst sikta mot New York. Så nu blir det att spara som bara den ;) haha, jag längtar ngt lite det gör iaf så man blir glad och ser mer framåt :D

Men iaf under gårdagens kväll så sjöng vi sing star och så kollade vi på film, haha en disney vi såg Skönheten å Odjuret den är så himla fin och jag älskar den verkligen.Sen prata man ju och lyssna på musik just det vi hoppa även studsmatta !!

Erika stannade ju kvar eftersom hon skulle sova här :D och vi satt och kolla på en film vi med , men vi kollade på Två tigerbröder, så himla fin och tigrarna är så himla söta att man får lite tårar när det händer dåliga saker :( men det var också helt underbar !

Ja och idag så vaknade jag å erika vid 12 ungefär så vi åt frukost och sen stack hin hem till sig och hämta lite grejer sen åkte vi ner till Djulö å bade ;) Så himla varmt det är man plågas verkligen men jag ska egentligen inte klaga för jag älsakar varma ställen vill hellre bo i ett varmt land ;)
Ja och nu sitter jag hemma och slappar lite för är lie trött men ska senare ikväll dra till staaf med familjen så ska vi glo på fotboll :D Å i morrn blir det Kovik !!:D:D:D:D:D



Årlig middag :D

Idag är det en helt underbar dag ! Dels för att jag för en gångsskull fick sova ut, idag var det inte min tokiga granne som börja snickra eller vad han nu gör varje morron tidigt , så att jag inte får tillräckligt med sömn !;)

Idag är det så att vi fixar lite här hemma för ikväll så blir det den årliga middagen med Familjerna Thelin,Staaf och Ronvall. Då papporna lagar mat till oss, det ska bli kul och se vad dom hittar på den här gången och i år så är vi hos oss:). Jag satt ju då och åt frukost när dom kom in med allt dom har handlat så jag har ju sett lite vad dom har köpt men det hjälpte inte precis, kan ändå inte lista ut vad det är, så det ska bli spännande :) hehe..

Ja så i kväll får jag träffa Elin,Emma, å erika :) <3
Det ska bli skoj man undrar ju vad vi hittar på plus att erika stannar kvar för hon ska sova hos mig så det ska blir roligt :D<3 
Jag ska försöka att fota så mkt jag kan men det är inte säkert för kanske har fullt upp med annat x) haha ne nu ska jag fortsätta att fixa till mig för kl 16.00 så drar vi över till staaf medand alla pappor samlas i mitt hus och börjar laga mat och så ;)

Söt emma <3


Söta elin<3

Söta erika<3

Ja och jag då :P




Tips

Har ni några tips !?



Skulle gärna vilja ha hjälp med en sak på bloggen, jag undrar om det är ngt ni tycker jag ska göra bättre eller ja det kan vara vad som helst vill bara ha lite tips om vad ni vill att jag ska skriva om , vill ju inte bara skriva om min tråkiga vardag så  jag lyssnar gärna på tips om vad jag kan göra bättre :D(Y)




Djulö

Ja jag kan säga att igårkväll lite senare på kvällen så åkte jag med kajsa ner till djulö och satt och pratade lite på en brygga, det var riktigt mysigt faktiskt men Kajsa skulle ju förstås vara taskig mot en anka !:/..

Haha men det var roligt iaf ! :D

När jag kom hem lite senare så gick jag ute på en promenad med Emma det var ett tag sen och det var skönt att vi fick prata av oss lite , plus att vi fick träffas eftersom det var en hel evighet sen vi sågs sist! Så det var tur att det gick den här gången!

ja och just nu så har jag precis hunnit städat mitt rum så det är fint tills helgen, och nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och gå eller om jag ska göra något annat vi får helt enkelt se vad som händer..





onsdag

idag har det då inte hänt så himla mkt var hos mormor en stund och gjorde henne sällskap :)
Det var väl helt okej, jag fika och så spelade jag kort med mormor och min syster som fuskade hela tiden x ).
 
sen så har jag mest tagit det lungt kollade precis på en jätte bra film !!! Som heter Ghosts of girlfriends past med huvudrollerna Matthew McConaughey och Jennifer Garner.
Dena var jätte bra och jag älskar den men det är ju dels för att Matthew är en utav min favortiskådespelare :DSå jag verkligen älskade den här filmen och den är så värd att se enligt mig iaf, den är rolig på sitt sett och väldigt intressant! så tummen upp på den (Y).

Det blir väl fotboll ikväll med familjen sen eller ngt skulle iaf göra ngt tillsammans, och då antar jag att det blir fotboll om jag känner pappa rätt X).



Life is life

En helt ny vecka nurå !!

Och jag har ingen aning om vad som kommer att ske ;) men idag ska jag iaf ner till Djulö och fira Elin Andersson som fyller 16 år med några andra kompisar, så grattis elin :D

Ja jag hoppas att det blir riktigt varmt så det blir mycket bad , hehe.. Ikväll blir det att jobba lite grann, ska nämligen klippa mormors och våran gräsmatta men vad gör man inte för lite pengar x ).
ja det är väl så dagen ser ut ;) får se om det händer något mer x)




sommar å sol :D

ÄÄÄÄÄlllssskaaaarrr verkligen vädret x )

Vi har det himla varmt här måste jag ju säga igår åkte vi till Kovik med familjen Staaf och badade i "havet", så vi kände ju inte hur varmt det var för det fläcktade väldigt svalt hela tiden (Y). Jag hade ju inte räknat med att bränna mig , men men det gjorde jag och det får jag leva med !

haha, ne mne det var skit roligt igår jag och erika hade det roligt iaf vi äger på att typ köra någon slags vollyboll i vattnet, måste säga att jag slängde mig väldigt snyggt ! "Hehe"...

Erika å jag gick även en promenad ner till djulö i går när vi kom hem och fotade lite grann det var skojigt, å sen gick vi hem också även om vi svettades som djur och hade våra klagomål på allt ! Haha...

Gissa vad jag gjorde idag då ! Jo jag var med erika å vi bada på djulö! Wohoo för det för att jag fick bada!

Juste måste bara säga att jag kom in på djurvård,himmelstalund i Norrköping så nu är jag super glad fick reda på det i torsdags men glömde att berätta det antar jag ;) Så den 23/8 börjar jag i Norrköping !:)


 min syster å hennes kompis när dom badar !

Pappa som ligger och solar X )

Havet :D


Några foton från promenaden !:D



JULI

Idag är det då 1 juli och vi måste få reda på om vi kommer in på det gymnasiet vi har valt :P eller jag hoppas mest på att det kommer idag ! ;)
Vädret verkar inte sådär super varmt och fint precis men det regnar inte så ska inte klaga för mycket, men det skulle ju tydligen bli finare tills helgen och det måste det för på lördag så åker familjen och jag till Kovik och badar och då måste det vara mycket sol för då ska jag ligga på en badmadrass i vattnet och sola ;) Det finns vissa som fattar vad jag menar X ).

ja vad som gäller dagen har jag ingen aning om kanske tar en sväng och fotar lite grann eller så kanske man ska städa lite i rummet inte för att det är så värst stökigt men det lär väl bli det x) .

Kollade på Göta kanal 3 igår, den var sådär den var inte den bästa om man säger så för dom andra har ju alltid handlat om tävling mellan båtarna på kanalen, men här handla det mer om att betala igen sin skuld.. Men jag var bara tvungen att se den för det är ju en typisk svensk film, så jag kände att jag var tvungen.
Så jag har ingen direkt film att tipsa som jag har sett hitills men man kan ju alltid se en härlig komedi som Yesman den får en alltid på gott humör när man är nere eller bara vill ha ett gott skratt, det vet jag att den gör för mig iaf ! :D



RSS 2.0