sjuke erika

gud vad tråkigt jag har det är hemma från skolan idag har fått någon släng utav magsjuka så vill inte äta något alls ... Mår skit dåligt:( så jag tillbringar min dag framför datorn och tvn och så klat matteboken :) som tur är min syster hemma så hon kan ta hand om Lindsy blir lite jobbigt när man inte må så bra :/ men aja ska nog sova lit nu och kanske se någon disney film sen det brukar pigga upp en ibland ;)
Ha en bra måndag hörrni:D
så här känner jag mig just nu :(

LEDIG!

Kan bara säga att jag är så glad , det blev en 2 dagarsvecka för mig ;) idag är jag nämligen ledig för vihade bara 2 lektioner å på den ena fick vi jobba hemma och den andra så var våran kurs slut x ).
Sen är jag ledig imorrn för att jag ska till tandläkarn, ska ju det oftare nu eftersom jag ska få tandställning. Men jag ska åka sen till skolan till kvart i 3 och göra ett prov som jag missa när jag var sjuk, Jag har tur att jag hinner ta någon buss så jag komemr i tid till provet X ) men ändå sovmorgon å ett prov är inte så mycket ;) Det står jag ut med, och sen är det ju helg så ;)
Ne nu ska jag antingen titta på en film eller fortsätta att plugga ! :D
Gud vad jag saknar mitt långa hår :( men får spara och klippa det lite oftare så att det inte måste klippas så mycket nästa gång ;)

studiedag

jaha då var man ledig idag då , men jagska tyvärr plugga.. :P men men det måste också göras;) Igår va jag enasm hela dagen, mamma,pappa och jessica var nämligen i norrköping. Dem kom hem med en vårjacka till mig från Monki :D Jag verkligen älskar den !
Igår lyckades jag ta en underbar promenad med Lindsy i det fina vädret, vi gick lite utav knorran ;)
Jaha , ne nu ska jag plugga å kanske se någon fillm om jag hinner måste ju går ut och gå med Lindsy och så med x )

Sunshine

hejsan det var ett tag sen men har inte orkat eller haft tid med att blogga..:P men iaf har en lång helg är nämligen ledig på måndag så det äs skönt :D
Förresten i dag fyller söta Madde år så Grattis på henne :D <3
Idag har jag gått ut med Lindsy och spenderat tid med henne, och så har jag städat kaninburarna och hängt med och handlat.Nu ikväll blir det att titta på körslaget och se hur det går för K-holm och senare kanske se någon film, måste även plugga lite grann i helgen det blir Matte, fysik och etologi x )
Men imorrn så kanske jag ska träffa Emelie det ska bli skoj om det nu blir av :) men aja ni får ha en bra lördagskväll hörrni :D
En bild på sötisen ;)

fredag var det då !

ledsen över att jag inte har uppdaterat på ett tag men har inte orkat och har inte haft tid. Det är iaf fredag nu och det är sååå skönt. Har legat hemma å varit sjuk sen i onsdags så hoppas jag blir bättre tills på måndag:) Men man har inte fått lega å sovit i sängen inte utan man har fåt hängt med mamma å pappa beroend epå vem det va som var hemme med Lindsy så fick jag hänga med på kota promenader för dom trodde att jag skulle bli bättre med frisk luft. men jag mår ju bättre å är feberfri så det funkar kanske !?
ja nu har vi haft Lindsy i en vecka och det är så himla underbart att hon finns hos oss hon är så rolig och busar som bara den ibland så att man själv blir helt slut x )
Den här helgen kan jag säga er så blir det plugg, plugg och återigen plugg har 2 prov på onsdag både fysik å engelska och måste göra bra ifrån mig , men har tröttnat på att plugga har ingen ork längre vill bara göra annat men , försöker uppmuntra mig med att det snart är lov igen , och tänka positivt men det är svårt... Aja ska försöka att uppdatera lite oftare men ha en bra fredagskväll hörrni :D






Bjuder på denna fuling x )

jessica blir 13!!

hejsan på er, i morse kunde man inte ha på sig sina egna tofflor fö dom skulle Lindsy leka med så det blev bara jobbigt när man skulle gå ,vill ju inte snubbla på henne X ). Men det är ingen vanlig dag i dag för det är jessicas födelsedag å hon blir 13 år. Så hon vakna med presenter.
Mormor ,moster,morbror skulle kanske titta förbi en stund för att fira henne och kolla på lindsy ! men aja nu ska jag sitta å ta det lugnt i köket medans Lindsy sover :D



GRATTIS SYSTER ! <3 :D


Lindsy :D

nu har vi hämtat hem våran lilla Lindsy :D Just nu så sitter jag i köket å hon ligger å sover vid mina fötter. Var en liten annolunda hemfärd från Karlskoga, gnyde lite men det är ju för att hon lämnar sitt vanliga hem.
Men nu är hon helt slut så det ä nog riktigt skönt att få sova:P Ikväll blir det att titta på melodifestivalen med oss, då får hon ligga i soffan och mysa;)
ne nu ska jag hitta på något så bye bye ha en bra lördagskväll hörrni :D
Här är sötisen lindsy :)<3

Tillbaka till skolan igen...

okej har haft 3 otroliga dagar i skolan nurå, kan inte säga om jag menar positivt eller negativt, för det är lite både och, det jobbiga är att man pendlar med buss nu.
Idag på idrotten så gick man på promenad med hundar, roligt faktiskt och man sluta tidigare. Emelie å jag hann tillochmed fika , sen tog vi spårvagnen till rese, sen mötte vi emma så jag åkte med henne och emelie på bussen, väldigt intressant information jag vet x ).
Ja nu är det bara 2 dagar kvar sen ä det HEEELG längtar redan.... :D aja ne nu ska jag plugga har prov i morrn, så kan ju vara bra om man kan lite iaf ;)

RSS 2.0