Första advent!

horseshiw var awsome igår !! kom hem vid kvart i tre något så är skapligt trött idag :P Sen är man förkyld så inget är på topp just nu men det var så värt att åa till stockholm igår ! köpte tyvärr inget för hann inte och orka inte springa upp å ner mellan pauserna.
Imorrn ska jag börja med praktiken på hunddagiset :D sen blir det luciaträning i badhuset å kanske lite träning efteråt! :P ne nu ska jag njuta itav söndagen!
Just ja det är första advent idag så glad första advent på er ! :D
Bjuder på min fina bild jag ritat!

oh happy daaay!

idag är det ingen vanlig dag för det är Lindsys födelsedag HURRA HURRA HURRA!! :D ooch även grattis till hennes syskon och om det finns någon annan som fyller år idag!
Idag är det då torsdag som alla vet och jag är alltid glad på torsdagar för att jag vet att det är fredag dagen därpå visst är jag smart va x) ne men jag har mer ork att gå till skolan på torsdagar å fredagar än de andra dagarna:P
Men iaf idag så red jag och vi bytte häst idag och jag fick rida Annekke och jag blev förälskad i henne! måste bara säga att hon kommer in på listan utav hästar jag tycker om visst den är inte så stor kanske en eller tre hästar till, men den kommer bli större:P Men jag kände att det klicka till när jag red henne! Så jag ser fram emot nästa vecka!
ne nu ska jag dricka mitt honungsvatten och njuta av torsdagskvällen!

snart så!

oj oj vad tiden går fort nu är det bara två skoldagar kvar utav denna vecka sen är jag hemma i tre veckor på praktik på hunddagiset i stan! :) helt okej och skönt ska det bli att får vara hemma under de här sista veckorna för sen är det ju bara tre dagar kvar ! Men nu längtar jag tills lördag då jag åker till horseshow! som ska bli jätte kul, vi åker dit med stallet så min syster sja också dit men även elin så jag har någon jag kan vara social med ! :P
Just nu längtar jag bara tills lovet kommer för jag har så himla mycket plugg nu, har ju fysik men den är jag nästan klar med ska mest läsa igenom och kanske ändrar lite smått, sen har vi ju; matte,projekt och företagande,svenska, genetik fysik igen för jag måste räkna sen har vi också djursjukvård och inom den ingår farmakologi och intensivvård.. Men men det är bara att försöka se positivt på saker å ting så kanske det lönar sig med allt slit:P ne nu ska jag bara ta det lugnt de sista timmarna utav onsdagen!
bjuder på denna bild från kräftskivan i sommras ! :P

spontat inlägg

hejsan hoppsan!!
det här är ett sådant här inlägg då jag bara vill säga hur lycklig jag är och bara skaer jag vill få ur mig.
Vill bara säga att jag har världens bästa familj,släkt och vänner å allt. Men man brukar oftast komma på något som saknas ändå, visst jag kan tänka så att det saknas något ibland men vad spelar det för roll jag måste ju uppskatta det jag har när det fortfarande finns kvar. Visst jag kan vara riktigt jobbig å elak ibland men det betyder ju inte att jag inte älskar mina familj, släkt och vänner. Så jag kan inte komma på något idag iaf som skulle kunna saknas i mitt liv för jag har er allihopa som finns för mig när jag verkligen behöver det.
Visst jag kan hålla med om att jag är pryltokig och kanske lite bortskämd i bland men det är ju alla på sina egna sätt. Men det finns ingen pryl eller något alls som skulle kunna ersätta er och det är det jag vill ha sagt!
Ett viktigt motto jag blrja använda var Älska livet som det är även om det inte alltid är som du vill.. Börja jag använda för några år sedan då jag förlora en viktig släkting för mig och det får mig att tänka att man inte alltid kan få som vill men världen går inte under för det!
Ne nu är det slutpratat om mitt liv men jag vill tillägga iaf att jag kan inte vara lyckligare för tillfället för er som undrar hur jagg mår! å just nu tänkte jag göra lite läxor och sedan kolla på en film med min kära syster!

hey

Det var några dagar sen .. Fick sluta tidigare idag för att jag skulle till tandläkaren fick även två nya tider i januari då dom sätter på räls uppe å nere.. Så jag kommer ju bli så snygg sen med massa skrot i munnen..
Pluggar lite svenska och tittar på lite serier samtidigt :P Imorrn är det en het vanlig skoladag men när jag kommer hem beger jag mig till bion för att se Breaking Dawn med en utav mina bästa kompisar elin :D Ja ska även se den filmen på fredag i norrköping med tjejerna i klassen. Har även ett svenska prov på fredag som handlar om antiken så vi får se hur det går..
Ja nu ska jag ut med min bäbis en snabbis sen ska jag leva mig in i serierna och pluggandet, och min tandvärk som jag får på köpet utav tandställningen...

lite smått å gott

då var det lördag igen, och jag har hunnit vara i Norrköping med pappa en snabbis han skulle köpa dubbdäck till sin cykel, och jag fick även 2 tröjor utav honom:D När man kom hem satte jag mig i bubbelpolen och bubbla lite och läste samtidigt :) riktigt skönt var det iaf!
Just nu uppdaterar jag min mobil och så ska jag försöka plugga lite matte har nämligen matteprov på måndag... Inte lika kul men får trösta mig med att det bara är två veckor kvar tills jag har praktik i tre veckor! :D å då är jag hemme i Katrineholm i 3 veckor så det ska bli riktigt skönt!
Ne nu måste jag verkligen plugga lägger kanske upp en bild senare på tröjorna jag fick :)

Tjejkväll

Hade ne helt underbar kväll igår med elin och sofia :D det måste göras om för det behövs uppdateras hos varandra x) kvällen börja ju med att vi åt på Kings som var riktigt trevligt!
Sen när vi hade gått hem till mig så titta vi på filme The Roomate en väldigt bra film som jag rekomenderar starkt! Så den är helt klart värd att se :P
Ja men kul hade jag iaf och hoppas att vi försöker ses oftare även om det är svårt med skola å allt dessutom så går ju jag i norrköping så jag kommer ju hem sent... Men aja på något sätt ska vi nog få det att funka! :D
idag blir det plugg å vila ska kanske beställa lite saker också ;D det ser jag verkligen fram emot! haha
Har tyvärr inga bilder på sofia för det var hon som fotade under gårdagen :P
men de här får duga :D

friday I think

Då har snart hela lovet gått då men det är ju fortfarande 3 dagar kvar eftersom jag även är ledig på måndag :D hihi
Idag har jag pluggat och gjort lite allt möjligt, kolla även på lite film som vanligt och såg det nya avsnittet av The vampire diaries så himla bra jag bara älskar den serien!!!!
Imorrn blir det att städa och fixa å dona eftersom elin och sofia kommer hit :D först ska vi ut å äta sen blir det väl film och lite annat ! hehe men roligt kommer det att bli iaf!
Ja det är väl vad morgondagen går ut på vi får se vad som mer dyker upp men vi ses!

RSS 2.0