lite uppdatering

ja då är man igång när det gäller lov då och fullbokad typ :P
Idag så träffa jag elin och vi åt lunch och prata hur länge som helst! Imorrn blir det massa plugg,städa och äta hos mormor! på onsdag blir att äta ute med mormor och träffa emma:D på torsdag blir det att träffa andra elin :P å på fredag blir det först plugg sen blir det att träffa madde!
På lördag blir det att ha en lite filmkväll med elin och sofia så det ska bli kul först ska vi ut och äta å sen blir det lite filmer :D Ja å resten av dagarna som blir kvar blir ju då plugg och vila x)
nehe nu ska njuta lite utav min ledighet å va uppe lite sent än vad man annars brukar vara :)

lov- in my heart!

Tjenare på er !
Då har man gått en snabb vecka i skolan känns det som och nu är det looov!!!! Är överlycklig för det behöver jag verkligen!
Man har ju lite skolgrejer som ska göras men det ska jag inte gör denna helg men någon dag kan man ju ta fram skolsaker..
Men det är så himla skönt att veta att man kan ta det lugnt! :D
Vad som händer i veckan vet jag inte rikigt men jag ska träffa emma på onsdag, det var ett tag sen och det ska bli kul ! sen ska jag försöka träffa madde också!! Sen får vi se vad som mer händer denna vecka x)
kan bjuda på denna sommarbild ;)

Härligt

Då är det äntligen fredag! Å ikväll så sover elin hos mig för imorrn åker vi till göteborg! :D
Det ska bli skit kul! Just nu är vi lite lama och tittar på tv men det blir väl lite mer snack å mer tv sen ;) vi har iaf vart och handlat godis :D ja det är väl det som är det roliga som har hänt hitills men den här helgen kommer bli riktigt bra !
ne nu ska jag vara lite social! så bye bye

Bättre

Har varit sjuk hela veckan hitills men imorrn ska jag gå för då ska elin hänga med mig hem för på lördag ska vi åka till göteborg! Så det ska bli skoj, men kommer nog få ta med mig lir läxor eftersom jag har missat så mycket nu...
Ja vad har man gjort då när man vart hemma jo tv,data sova å myst med vovven! Aja nu ska jag njuta lite av värmen från brasan!

sjuk....

det är verkligen inge kul att vara sjuk... Har troligtvis åkt på influensan eller något...  så orkar inte berätta vad min helg har gått ut på så vi får se vad som händer i veckan men nu ska jag fortsätta att ligga i sängen och glo på tv:P

typiskt

bion var jätte bra jag älskade filmen!!! och blev förälskad i nya skådespelare x) vi var bara 5 stycken som kolla men det var fett värt att se den !
Imorse när jag vakna så blev det ingen rolig upptäckt det är nämligen så att min hals är helt förstörd och jag låter som ett tröskverk... Så typiskt att det blir så när man är ledig! men iaf åt på barken med mormor idag och det var jätte trevligt :) sen lite senare på dagen gick jag med lindsy till djurmagazinet och träffa emma och köpte även ett ben till lindsy ! :D Ska träffa henne imorrn med men det blir när hon slutar så ska lindy få träffa yatzy om hon nu stavas så blev lite osäker :P
Ja och sen nu senare på kvällen så red jag och vi hoppa och det var första gången på 2år men det gick väldigt bra så tummen upp för mig ! Men nu ska jag fortsätta att titta på The vampire diaries har nämligen blrat titta om för några dagar sen så måste ju fortsätta x)

biotime ikväll!

Idag åkte man då till norrköping för en lektion som sluta 09.50 men sluta lite tidigare ändå, sen åt jag och emelie på stan för vårat tåg fick 11.30 så då passa vi på att äta på max :P
Nör man kom hem så gick jag ut med min söta lilla bäbis :D det var en trevlig promenad har sedan jobbat lite på labbrapporten, har inte mycket kvar nu så det är bra (Y)
Har även läst på min bok som jag läser på svenskan den är så himla bra det händer nya saker hela tiden och det handlar ju om något jag själv tycker är intressant, det är The lincoln laywer och jag funderar ju på att bli advokat så det är verkligt intressant och spännande att läsa boken X) haha
Men nu är det så här att jag har långledigt nu för nu är jag ledig tills på måndag fatta vad skönt ! jag bara njuter av tanken på att få sova länge.. Å ikväll blir det lite kvalitets tid med min lilla pappa vi ska nämligen gå på bio ikväll och se the three musketeers så det ska bli kul, det har då min pappa offrat sig för att att gå med mig x) ne han vill själv se den så det passa ju bra bara det att han ska ju jobba imorrn det ska ju då inte jag !

rally tydligen..

då har man äntligen fått helgen man har längtat efter eller jag har mest längtat efter att få sova ...;)
Min fredag har sett ut som vanlig kommer hem åker iväg till kultruskolan och spelar gitarr sen åker man hem.. Haha inte mycket till liv det, men skicka in en läxa också sen var jag tvungen att åka iväg å handla.. Och det är ju Rally SM i k-holm nu som jag hade glömt bort, så när jag åker på min lilla moppe så börjar jag undra varför det är så mycket bilar ute nu sen blir jag omkörd utav rallybilar x) haha vet inte hur många jag såg men många så nu har jag nått en rolig grej när man åker moppe!
Ja och nu kollar jag lite på idol medans jag gör lite annat :P haha ne nu ska jag titta lite till !

Natti natti

ska snart sova blir en lång dag imorrn ! Ska ha fysik prov i morrn så önska mig lycka till ! :D

Plugg

Plugg plugg plugg det är bara massa plugg, gjorde nyss någon grej med fonder..:P Nu ska jag plugga lite fysik innan jag duschar och sen sätter mig och kollar på NCIS som jag måste se :D hihi
Hade matteprov idag och det gick väl bra hoppas jag, man får tro på det bästa! Men nu måste jag verkligen plugga så bye bye!

Sjukt kul !

Vet att jag inte har bloggat på ett tag men har varit sjuk ända tills igår då jag gick till skolan det var riktigt kul faktiskt igår :P Mimmi kalla mig ko när jag fick ont, då sa hon att vi borde kanske ringa veterinären så då undrar man ju om jag skulle ligga på dödsbädden så vet jag ju att om mimmi är med så kommer ingen läkare utan en veterinär :P Hon kalla elin för fisk också ! :P haha men man måste bara älska mimmi ändå för vi hade så sjukt roligt igår! Vi var lite sega på svenskan med för det var något som skulle vara kul men vi fatta det lite senare än alla andra och börja skratta som bara den men det var mest roligt för att vi var så efter!
Sen på fysiken så var jag och elin något extra måste jag ju säga för helt plötsligt så skulle vi räkna ut densiteten på en båt i en upg men då säger mimmi att vi måste räkna ut det på vad båten är gjord av , då föreslår ju hon såklart trä men elin å jag vill inte ha trä och vi bara slang ur oss något och det blev plast och då blev det värsta diskussionen om ingen båt är gjord av plast, då är ju så klart att söta elin säger att alla dem stora fartygen är ju gjorda av plast... hahah stackarn ibkand har man sina stunder men då kommer ju vår lärare in och säger att det är gjort av plåt,metall och glasfibrer mm kommer inte riktigt ihåg vad han sa men kul var det !!!
Ja idag är det lördag och förtillfället är man ensam hemma med bäbisen, men senare ska mamma å jag ner på stan en liten stund och senare på eftermiddagen ska vi till min kära moster och fira henne ska få träffa kusinerna också tror jag :P Ska även klämma in plugg under dagen har ju matte å fysikprov nästa vecka... men men man kan ju inte alltid få leva livet inte ! Men ni får ha en bra lördag hörrni!
får bli en gammal bild x)

RSS 2.0