Musiklärare

Har jobbat en vecka nurå, eller jag haft en inskolning kan man säga från och med nästa vecka börjar jag jobba på riktigt för då kommer jag har lektionerna själv, ska nämligen vara musiklärare på Nyhem och julita fram till sommarn. Då den nuvarande läraren är föräldraledig. Har haft en underbar vecka kan man säga och tror nog jag kommer få några roliga månader framför mig:)
 
Så i helgen blir det att planera vad alla ska göra på lektionerna, fast på tisdag är det frilufsdag så då blir det annat istället:) Men det ser jag fram emot också :) Annars å är det stallet imorrn då, rider ju lektion och har stallmöte också! Sen är det gröntkort kurs på söndag som jag måste plugga lite till också!
 
 

Vanlig onsdag

var en helt okej kväll i går i stallet, kändes som att jag inte gjorde så mycket utan var mest på banan och hjälpte till, men jossa hade gjort rätt så mycket redan när jag kom ut och det var ungefär bara hö kvar och eftersom jag är höallergiker hoppade jag över den delen och lämna det till en annan. Jag kan packa om jag måste men gjorde det i måndags och blev genom täppt och det börja klia mm. Så jag ska ju helst inte packa.. men jag kommer aldrig riktigt undan från hö för vi har ju kanin också som är min systers så hon står hos henne men jag känner av höet ändå.. Men jag överlever :)
 
Idag ska jag också ut till stallet har bytt med ebba så hon åker istället för mig imorrn. Annar ska man väl ta det lugnt idag kollar kanske på någon film har fått ont i ryggem också vet inte riktigt vad det beror på men hoppas på att det går över snart !
 
 

uppdatering

Igår var man då i stallet och det sluta med att det bara blev jag och jessica som var där och gjorde stallet :) men vi klara oss rätt bra blev klara rätt så tidigt ändå , vilket förvånade oss lite. Vi red sen en liten skrittrunda kan man säga och snacka om att vi hade problem att komma upp på hästen för vi måste hoppa upp från en sten typ för hästens bästa, och snhögarna var inte dom mest stabila men vi kom upp till slut;)
vad händer idag då jo inte så mycket ska ta en promenad sen med Lindsy, och sen på eftermiddagen åker jag ut till stallet:)
 
 
Älskar denna sötnosen så himla mycket, min lilla hoffe :)<3
 
 

Snö

Det bara snöar och snöar... Nu när man inte vill ha snön längre så kommer den , man blir ju bara sur på detta väder ..
Har blivit sjuk också så får ta det lit lugnt förtillfället om dagarna men måste ju ut ändå för hundarna måste rastas , har man djur så måste man ju ta ett ansvar kan ju inte strunta i dom för att jag är sjuk! 

Annars så längtar jag tills våren och sommaren , vill bara söka till högskolan och börja plugga igen , jag vet att det låter dumt men är riktigt sugen på att börja plugga ;) hoppas bara att det blir som jag har tänkt mig :)new

Hade en suverän nyår iaf måste jag säga :)Elin kom hem till mig , då vi gjorde oss i ordning och åt tre rätters på recordtid måste jag säg ;) sen sprang vi till bussen- i högklackat testa det ni ;) Vi åkte in till stan och sen tog vi bussen till sköldinge och gick på en est lisa hade och träffa massa trevliga männsikor :) vi åkte sedan ner allihopa till stan till 12 slaget :) träffade bland annat emma där:) gick sedan på efterfest på norr där man också träffade härligt folk :) Sedan gick elin och jag hem till laggarhult och jag slockna direkt när jag kom hem;) Men hade en härlig kväll och hoppas att alla andra också hade det :)
 
Men om man nu ska sammanfatta år 2013 som man vet alla andra gör så vet jag inte hur jag ska säga att året var för det var för det mesta ett pissår... Har haft massa otur med hundarna, ramlat av hästen, bilen mm . men å andra sidan så träffa jag många nya vänner och några står mig väldigt nära ich det är jag glad för och ni vet vilka ni är, speciellt en person som förstår mig väldigt bra och har blivit ett stort stöd och en utav mina bästa vänner som jag också hoppas på att vi lär vara länge ;)<3
Har ia bestämt mig för att detta år ska bli mycket bättre vem vet det kanske blir mitt år, har en del planer jag ska försöka bli verklighet. Funderar bland annat på att spara ihop till att åka tillbaka till Australien igen för att hälsa på min danske vän Hanna, som åker dit om bara några dagar och vi har inte setts sen vi lämnade Australien så jag hoppas på att denna önskning slår in ;) Annar så ska jag leva livet detta år och bara ha kul :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0