Seeeeg

gud vad seg jag är , ha inte gjort ett skit typ orkar inte hitta på något heller utan det blir lyssna på musik å läsa , eller kolla på film. men man måste ju få ha sådana dagar med , men ibland skulle man ju villa hitta på något men har ingen lust vill hellre leva mig in i filmerna idag X )
Haha, vilket liv jag har asså, det kommer bli ändring på det sen ! Det lovar jag er! Men ha en bra lördag iaf !

BON JOVI

Guuud vad dålig jag är på att uppdatera men jag har inte orkat !;) men iaf har haft en helt okej vecka faktiskt :P Glömde berätta att förra lördag var jag på The tourist med Emma :D Sen i går så förklara jag en scen för elini min klass hon är för skön hon gjorde verkligen min dag igår, jag hade verkligen en dålig dag igår :P
Ni som ha sett filmen fattar men så här lät det iaf!
Jag- När han ringde till reception, när han blev beskjuten så svara dem på italienska bon "något" (kan inte språket) å då skriker Johnny Depp Bon Jovi ....forts..
Elin- Men varför skrike han Bon Jovi för när han heter Johnny Depp!?
Asså jag å Madde brast ut i skratt å det var inte bara för det utan också för att vi var skit trötta och flummiga x ) Haha, men Elin gjorde verkligen min dag igår man måste bara älska henne ! :)
Ja å idag hade man sovmorgon så himla skönt, men sen på matten hade man en praktikant som man tyckte synd om för ingen på matten verkligen fatta inget alls om vad han snacka om , emma, lovisa, andra emma å jag verkligen flumma bort lektionen ;) eller mest emma, lovisa å jag då inte den andra emma hon räkna lite mer iaf ;)
random bild x )

Slappa nurå !

Ja ni jag han klart vid 10 ungefär med arbetet snacka om duktig man är ;)(Y) Sen har man försökt komma på någon film att se på men det går inge bra så nu ligger jag i sängen och läser och lyssnar på musik kanske blir en film senare i morrn blir det skola för migränen har nog gått över tills i morrn och det är även viktiga lektioner och dem vill man inte missa!! Ne nu ska jag återgå till att slappa dagen lång ;)
arbetet var om den här lilla sötisen <3

Nice day

Gud vad dålig man är på att uppdatera säger jag bara ! Få ta och skärpa mig lite ! Det är onsdag idag och jag är hemma med migrän.. Men måst sitta vid datorn å fixa klart med ett arbete så det blir ingen sovtid för mig :P
Men men man kan ju inte slappa alltid man måste ju göra klart saker, jag missar ändå inga viktiga lektioner så jag har tur ändå kan man säga!
Nehe nu ska jag skynda mig med arbetet så kanske jag kan få sova eller titta på en film senare ;)

follow me

var ner på stan förut med mammasen å pappsen :P Vi åt och fixa lite smått handla mest mat :P har inte gjort ett skit sen, har ingen aning om vad jag ska göra heller, jag vill inte ha tråkigt jag är riktigt tjurig fö tillfället för att jag har tråkigt...
Fick inte min mobil igår heller.. så det kan var det som tynger ned mig ;) men kanske får den på måndag den hade tydligen skickats i onsdags eller torsdags ! Men jag vill ha den nu har ju väntat sen i jul !
Aja vi får se vad som hände ;)
Har funderat på en sak i tag nu vet inte om jag ska fortsätta vara blond eller ta någon annan färg !? Vad tycker ni !?
Ja det var väl allt antar jag kanske sover en stund är lite trött även om jag sov länge måste vara något fel på mig det känns som det är söndag å jag hatar verkligen söndagar men inte i morrn för vi är lediga på måndag:D Men bye bye
vet att jag ser muppad ut på bilden x )

GLAAAD TJEJ !

HEEEEEJSAAAAN!!
Har inte hunnit med att bloggat på sistone :P Men veckorna går otroligt snabbt:P Har fått reda på att jag fick VG+ på miljörapporten för att jag glömde skriva om en sak men han älska tydligen mina åsikter om miljön och så :) det är alltid något! Sen fick jag reda på att jag fick MVG på djurvårdsprovet eller vad man nu ska kalla ämnet det ingår i NAM-kursen:P
Har pluggat varje dag nu hade prov  i energi idag hade redovisning i tisdags gick också skit bra;) har hunnit med att titta på tv också, jag är helt otrolig även om jag kommer hem sent så har jag hunnit med skit mycket jag är så stolt över mig själv ;)
Just nu pluggar jag lite matte inte för att vi har prov, men måste göra uppgifterna :) Har förresten fått reda på att min mobil har kommit så snart får jag hem den , gud vad jag har längtat :D
Nehe nu ska jag fortsätta att vara duktig å plugga matte så man blir lite smartare:P
Bjuder på denna för är så j*vla glaad ! ;)

Erika x2

Idag har man då varit duktig och tränat på gymmet då ;) Var riktigt skönt faktiskt :P Åkte ner med mamsen :P haha
Nä man kom hem bytte jag om å sen drog jag över till Erika :) Vi prata ganska mycket vi ska ju kanske flytta till Norrköping , men vet inte än våra föräldrar har börjat titta på lägenheter iaf ! Sen kolla vi lite på tv också. Även om vi inte gör mycket är det bara roligt att ses för vi är ju trots allt bästa vänner man kan inte ha en bättre vän än henne x )<3
Har även fixat lite med powerpointen till mitt grupparbete i skolan, ska redovisa i morrn tror jag :P hoppas det går bra:) Får åka själv i morrn för Emma å Agnes har inte fysik , men det har jag så dom börjar 10.30.. Men men finns inget att göra åt det.

Born to follow

Då var det lördag och jag ha hunnit städa i mitt rum x ) Nu under dagen ska jag nog ta det lite lugnt tydligen på kvällen så blir det att träffa Klara :D Det ska bli kul, man undrar ju vad vi hittar på :P
Kollar lite grann runt på saker man vill ha, men ska inte köpa saker nu måste spara pengar :P Men man kan ju inte låta bli att drömma när man ser vissa saker man så gärna vill ha, Jag blir tokig på mig själv att jag plågar mig så vill bara köpa å köpa nu x ) Haha , ne nu får jag skärpa mig !
Har förresten eller jag tror jag har bestämt mig för vilken hundras jag vill ha ;) Var inne ett tag på Eurasier, men vet inte om jag vill ha den ändå:P Men just nu så vill jag ha en schäfer å är ganska så bestämd på den saken så det blir ju troligtvis en schäfer då x ) Vill ju också ha en dobermann men mamma tillåter inte det så:P Men men jag gillar ju verkligen schäfrar så det spelar ingen roll :P
gillar den här bilden, bestämde mig för att ha fläta idag x )

Hundbilder

Titta igenom lite bilder här nyss :P Har ju inte direkt fotat riktigt ordentligt på ett tag nu, men hitta bilder på mina kompisars hundar som jag hade tagit X) inge super bra men alltid något, är ju inge poffsfotograf :P
Men jag känner för att lägga ut lite bilder på dem ;)
Ja här var några bilder jag tog på Yatzie å Algot :) Agnes å Emmas hundar ;)<3

FREEEEEEEDAG!

Äntligen så är det fredag :) Har haft en okej dag, först va det redovisningar man fick sitta och lyssna på för man själv ska inte redovisa förs nästa vecka ;) Sen va det matte å vi håller ju på med matte B nu :P sen efter det hade jag omprov på matte för att jag hade missat massa genomgångar när jag va i Egypten så det gick inge vidare sen nä man skulle skiva matte provet då när man kom hem, men idag kändes det skita bra :D (Y)
Ja jag tog 16.31 tåget hem så blev en sen dag fast det är fredag... Men men det är ju helg nu så ska njuta utav ledigheten just nu över helgen ;) Förresten gick det skit bra att plugga med Madde igår var kul också, det är tack vare henne jag fatta mer nu ;) eller som hon säger att jag lär henne istället för att det är hon som ska lära mig x )<3
Nehe nu ska jag softa lite grann och sova en stund kanske är så j*vla trött x)

Inte okej

Idag har det varit nästan en helt okej dag men ändå inte..
Det börjar med att det snöar som bara den, och när man är på tåget så åker man en bit sen blir det stop och man få stå i några minuter, sen åker man några meter till då blir det stop igen.. Men då står man typ i 45 min ... Så vi var lite sena. Det var något signalfel tydligen.
När man väl kommer till Norrköping sen å ska ta spårvagnen till skolan. Så kommer ingen spårvagn eller buss. Då va jag å mina kompisar redan skapligt irriterade.. När väl kom någon så var det antingen inte våran eller fullsatt om det var våran så vi inte kunde gå på för mina kompisar hade hundarna med sig:( Sen kart över 8 så kommer äntligen en spårvagn som vi kan åka med:D Men vi var så när att ta nästa tåg hem igen ska ni veta!
Så åkte vi en bit med spårvagnen men sen en station innan man ska gå av så måste alla gå av , så vi fick gå några km till skolan också i ovädret. Kom försent men min snälla lärare förstod som tur var.
Det roliga är att vi åkte kl 06.32 tåget i morse men kom till skolan typ vid 9 så lång tid ska det inte ta!!
Aja skoladagen gick ju fort sluta 14 så tog 14.31 tåget hem å nu sitter man här å pluggar har fixat lite med grupparbetets powerpoint och nu ska jag räkna lite matte så jag inte plugga allt imorrn kväll med madde;) Ne nu måste jag plugga bli en lång dag i morrn slutar 16.00 men ha skit lång hål också.. Men men ;)
Såhär ser man ut efter en halvjobbig dag ;)

Skola igen :P

Nu ha man då gott 2 dagar i skolan och det känns redan som en evighet... Men men det är mycket att se fram emot den här våren så det ska nog funka :) Sluta 4 idag så kom hem vid 5 eftersom man tog 16.31 tåget hem.
På fredag är det matte prov, så på torsdag ska jag till Madde å plugga det ska bli skoj :) Min speciella matte coach ;) haha <3 Sen på fredagskvällen ska jag kanske träffa klara :) Sen i helgen måste jag träffa Emma , vi kanske ska gå på bio :) hoppas det :)
Nehe nu ska jag njuta lite utav lite ledighet från pluggandet ett tag så bye bye :)

Simtävling

Har haft en bra dag idag kan man väl säga ;) Va i badhuset från kl 9 till 2 typ :P Det var ju simtävling så var där som tränare men man saknar lite tävlandet, men men, man ska sluta när man är som bäst ;)
Det gick väldigt bra för simmana idag iaf vad jag tycker :)
Var hos mormor sen också för att hjälpa henne med att kunna spela in på hennes nya box till tvn :P Det gick bra hoppas bara att hon klarar av det nu x )
Ja och sen har man glott på tv och har ångest för att jag ska till skolan i morrn... Men aja det är baa att kämpa :P Så ha en bra söndags kväll :)

JAG VILL SE!

Sitter å funderar på vilken film man ska se just nu ;) Finns däremot massor med filmer jag vill se, å hoppas på att det blir av också !
Som tex ;
The A- team
The tourist
Love and other drugs

red riding hood

Ja det här är några utav många filmer jag vill se å jag hoppas att jag ser någon utav dom snart x)

Fixat

Nu är allt fixat å klart !


Den 16/4 ska jag å Klara på Håkan Hellström! Så himla kul det ska bli längtar redan skit mycket :) Det blir något att se fram emot, jag får det som födelsedagspresent, men det blir ju en tidig på sätt och vis eftersom jag fyller den 11/4 :)
Men aja nu ska jag njuta utav allt roligt som kommer ske i år :) Jag känner verkligen på mig att detta å komme bli super :)
Klara :D<3

Friday

Kom nyss hem från stan, var med mamma på besiktningen på bilen å det gick bra :) Åkte sedan till Djurmagasinet för att kolla praktikplats det gick också bra :) Vi åkte sen ner på stan en snabbis , å kolla på lite grejer men det gick snabbt ;)
Sitter just nu å gör ingenting, ska plugga lite grann tänkte jag , för på måndag ska man ju till skolan igen :/.. Men det är ju snart lov, så får trösta mig med det ;) Ikväll får vi se vad som händer, kanske träffar någon, men vi får se ;) hehe Bye bye
gud vad jag vill åka utomlands !!! :D

Matte med Madde <3

Då var man då tillbaka från Madde :)<3
Först gick det väl sådär med matten men sen gick det bättre, vi kom på det tillslut, Madde hade ju liksom inte räknat på 3 år eller vad det nu var x ) Men hjälpte det gjorde hon !:D
Vi prata även om massa annat som man gör när man träffas :) Men vi ska nog ta en "plugg kväll" någon mer gång, eller bara ses igen :)
När man kom hem sen så åt man å nu sitter jag och tar det lite lugnt, ska nog se en film. Eller bara läsa eller vila, är lite trött efter att ha räknat matte ;) haha, nee nu ska jag se om jag kan hitta en film, ha en bra torsdagskväll :)

Stallet å hem ;)

Har nyss varit ute i stallet och kollat på min syster som hoppade på Dante ;) Det gick bra, men blev ingen rosett denna gång men kanske nästa ;)
Ska som sagt träffa madde idag, vi får se när det blir och sen vet jag inte vad jag hittar på ikväll blir väl en film eller något skulle vilja gå på bio ! Är lite sugen men vet inte om det är någon bra som gå just nu :P
Har inte direkt frågat någon än om Håkan Hellström , men har ingen brådis just nu men man måste ju vara ute i tid ! :)
Nehe nu ska jag hjälpa mamma med maten, det blir våfflor :) "MUMS" :D
Gud vad jag längtar efter att få åka utomlands :D

Håkan Hellström

Det blev inte att träffa Madde idag men det blir det i morrn istället , så jag är glad ändå ;)
Just nu sitter man i köket å lyssnar på musik, sitter å funderar lite kom på att jag vill gå på Håkan Hellström i vår men har ingen att gå med :/.. men jag hittar säkert någon som vill gå med mig hoppas jag :D
Som sagt ikväll blir det nog lite tv tittande och kolla lite Asian drama :D Nehe nu ska jag kollar runt lite efter folk som kan gå med mig på Håkan Hellström för vill verkligen det !
<3

Träning med Elin :D

har nyss vart i duveholmshallen å tränat lite :) så himla skönt att träna på morgonen :) tycker iaf jag x )
Jag träna med elin så vi hade det roligt å snacka under tiden också :) det var ett tag sen vi hitta på något så det får vi strax göra om :). Vi tog sedan bussen hem å nu är man hemma , sitter å väntar på ett sms från madde ska träffa henne sen! det ska bli kul ;)
Just nu gör jag inget speciellt alls bara tar det lugnt å får ångest över att skolan börjar snart igen men , får förasöka att tänka posetivt! Ska försöka att kunna fråga mamma å pappa om mna kanske kan få hyra film ikväll det vore kul :) hehe..
Ha en bra onsdags kväll allihopa ! :D

the day

dagen har då varit helt okej :) Först så åker man ner å sitter å väntar på att jessica ska bli klar hos frissan sen går man å tar hål i örat , hon skulle också ta ett så jag kunde inte ta 2 stycken men det blir någon annan dag x ) nu har jag iaf 4 hål i örat ;) Sen åker vi iväg å äter på barken å pratar lite om allt möjligt :)
Ja och efter det åkte vi hem , å jag satte mig direkt för att plugga lite matte :) gud vad duktig jag är, ska senare ta en promenad med emma :) kanske ser någon film ikväll också det hoppas jag iaf :) haha ne nu ska jag hitta på något så länge så bye bye !

The killers

Som sagt så älskar jag den här låten ;) <3



stan med mamma+syster

hejsan på er!
Jag hade som sagt en underbar dag i går med min Emma :D <3 Vi träffade även Erika, Alice och Monika :)
Hade kul iaf , men idag så ska man ner på stan i gen fast med mamma å syster, ska nämligen ta några till hål i örat få se om det verkligen sker i dag men det hoppas jag på :) För jag har velat det ett tag men har inte direkt tagit tag i det, så tänkte göra det idag :)
Aja vi får se vad som händer vi ska iaf käka eller fika på stan, Jessica ska kanske ska klippa sig också vem vet jag kanske också gör det eller så beställer jag bara tid ;)
Nehe ja vi får se vad jag hittar på efter det men måste iaf räkna lite matte idag.. Hoppas jag orkar ;) haha ne men måste man så måste man! Kanske ska träna lite senare vi får se , skulle vara skönt att träna lite ::D men bye bye :)

Love to Star Wars <3

Jag emma , min syster och min mamma kom in när det snart var slut, men iaf vi såg nyss första filmen utav Star Wars! Jag älskar dom filmerna och kan se dom om och om igen :) skulle ha sett alla idag men blev bara en, dels för att emma skulle dra hem och att min pappa behövde sömn eftersom han ska upp tidigt i morrn !
Men aja om man inte gillar Star Wars så är det något fel måste bara säga det ;) hoppas att dom flesta håller med mig bara :D

Fika med Emma


RSS 2.0