Crazy crazy

Tjena på er !
Idag när man vakna å skulle gå upp när alarmet gick så trodde man då att det var fredag å var skit glad å jag menar det verkligen , men sen efter en stund så kom jag på att det var torsdag å att jag slutar 16.00 å kanske måste ta 18.30 tåget hem, så jag var skapligt arg när man går ner till köket å möter pappa som typ säger Godmorgon är skit glad, man kan ju undra varför han är så glad varenda morgon kan nog vara för att jag ser ut som värsta monstret och ger honom mördarblickar när jag kommer till köket ;) Haha vem vet !?
Idag så var man ute i skogen på förmiddagen å jobba om sin byotop eller hur det nu stavas ;) orkar inte förklara vad det är men det har med Ekologi att göra ;) Asså vi var skapligt trötta dom sista lektionerna kan jag säga måste bara berätta min och Sophies konversation ;) Det var s¨att några brevid oss åt mc.mat och elin äter inte det :P
Så här lät det :
S-Är det inte du som inte äter det?
jag- Nee
S- Är det elin då ?
Jag- Jooo
S- Vaddå ?
Jag- Ja men du vet det där ...
Jag sophie å alla andra brister ut i garv ;) haha ni kanske inte förstår men det var j*vligt roligt måste jag säga, en till rolig sak som hände idag var på Djurkunskapen då våran lärare frågade elin som hade jobbat om Ändtarmen förra gången om vart "bajset" samlades och elin bara svarar Mjälten! Haha asså det var ett klockrent citat ;) Asså gud vad jag garva då ;) Ja dom här grejerna gjorde min dag ;)
jaha vad händer i morrn jo det är fredag å jag ska till skolan å ha kul med alla andra å särskilt med emma,agnes å lovisa på tåget ;) haha, sen på kvällen ska jag till mormor å äta mat å träffa min kusin Viktor och hans tjej Madde ;) det var ett tag sen ;) sen på lördag blir det att träffa Lovisa på dagen å sen på kvällen blir det Familjen Ronvalls å på söndag vet jag inte det blir en suprice;) haha bye!

The dogs ;)

Tjena på er!
Igår så tog jag med mig systemen till skolan , och från spårvagnen till skolan så fota jag lite på Yatzie å Algott :D Det blev mest på Yatzie då :P haha .. Hade även träning med dom små igår :P Det gick jätte bra :) Idag så när man åkte tåg på morgonen så träna man på lite trädsorter även om det gick som det gick på provet men tror nog att jag skrapar i hop mig ett VG iaf men det skulle vara kul med ett MVG men allt kan man ju inte få serverat första gången x).
PÅ lunchen och på eftermiddagen när jag hade slutat gick jag ut med Lovisas söta hund Nobel, för dom var borta hela dagen , Så då fick jag gå ut å gå med honom, Det var riktgit mysigt å han är så himla söt å gullig man bara älskar honom ;)haha man kan inte hata honom har jag kommit på x)<3
Ne nu blir det IDOL för min del :)

Söta Yatzie :D


Söta busungarna Yatzie och Algott :D


Sötungen Algott :D


Å sötungen Yatzie igen :D


Love carries on

Hade en superduper bra dag igår med Klara i N-Town!! Vi fick på Mc när vi kom dit för dom öppna ju inte förs 10 så vi tog en glass eller jag tog en milkshake ;) Sen gick man å glodde i alla affärer, plus att Mixmegapol var där så Andreas Johnsson var där och sjöng 22 låtar för det var den här artistjakten ;) Lite roligt faktiskt, VI tog å drack lite kaffe undertiden , haha och klara blev lite hyper efter det ;)
Men det jag köpte igår var, en jacka,skjorta, kofta, tröja, strumpbyxor, nagellack, böcker det känns som det var mer men ja det var det säkert  men kommer inte håg allt ;) haha, dålig man känner sig när man inte kommer ihåg vad man har köpt ;) hehe...
Jaha idag då så börjar man med att städa sitt rum och sen har jag suttit å pluggat på massa trädsorter vilka det är och vad dom heter på latin för kommer ha prov på det nästa vecka , som tex Björk-Bétula Péndula och Ask- Fráxinus Excelsior ja nu är det ju betyligt mer träädsorter jag ska kunna men det här två stycken utav dom som redan sitter i skallen på mig x )

Lilla Sjuklingen

Har då räknat algebra under hela förmiddagen för har varit sjuk i 2 dagar nu , så igår låg jag mest i sängen å häcka men var tvungen att räkna nu så att man inte hamnar efter!
Men det gick riktigt bra tror att mina mattekompisar börjar med algebran nu !?
Haha men jag är klar med första stycket eller vad man nu ska säga ;)
Asså jag har verkligen blivit en mattenörd sen jag börja gymnasiet.. Brukade aldrig vara så smart och räkna fort och typ räkna hemma varje dag eller man måste räkna hemma för att man ska färdig till nästa lektion men ändå, plus att en morron vakna jag utav att jag löste ett tal, That was scary.. Jag tycker matte är ganska roligt nu , mer än vad jag tyckte förut iaf.. Men seriöst tror att jag har blivit hjärntvättad eller något !?haha..
Men vad gör man när man är sjuk å är hemma?
Jo jag ligger i sängen , har tvn på, datorn på sängen och glor på filmer å allt möjligt man kan göra när man kollar på tv eller använder datorn. Haha, plus att jag sover lite då och då det är inte mycket mer jag gör en att jag kommer på mer och mer låtar jag lyssnade på förr eller har hört någon gång som jag börjar lyssna på nu, tex när emma staaf sa att jag skulle se en video med Mêlée så har jag börjat lyssna på dom igen, har typ glömt bort dom..
Börja lyssna på en låt som pappsen hade på sin spellista som heter Father and son har hört den förrut , och jag kollar på pappas spellista för att jag letar låt som jag kan spela för honom på hans 50 årsfest, men aja vi får se vad det blir :D
men en låt som verkligen är upp-piggnande och avslappnande för mig är The words "I love you" Blir verkligen glad när jag hör den ;)
Vi får se vad som händer ihelgen om jag mår bättre imorrn som jag nog gör för känner mig redan bättre om det inte bara är iprenen som lurar mig kanske ;) ne men då blir det nog klara om hon kan ;D vi får se vad vi hittar på x)
Ne nu måste jag sluta babbla och fortsätta med mitt tv/data tittande och sovagrejen ;) haha
gammal bild :P

I miss you

Har kommit underfund med att jag saknar massa människor i mitt liv just nu :(..
Jag saknar min bästavän som jag inte riktigt vet vad som hände, men jag hoppas att vi ses snart å tar igen all missad tid :)
Finns även en person som betyder väldigt mycket för mig som också har försvunnit vet inte om man har blivit ersatt eller något inte för man ska tro det värsta.. Men jag saknar mina dagar å helger med den människan.
Sen finns det dom som bara har försvunnit ur ens liv typ .. Lite trist man får hoppas att dom hittar tillbaka!
Kan komma på hur många personer som helst som jag saknar men är endel betyder väldigt mycket för mig och jag vet hur jag ska klara mig utan dom ibland :) så jag hoppas att vi ses snart !
lite frän bild på bästavän and moi :D<3

Hyperdag ;)

Asså vilken dag man har haft måste jag säga x ) haha.. Först när man går på tåget när emma å jag ska gå på så ville hennes hyperhund yatzie på med fart och nästan fällde mig !haha..
Sen när vi kom till hållplatsen där spårvagnarna går ifrån så la emma ifrån sig en påse med hundgrejer, när vi sedan åkte iväg så såg vi att den stod kvar där så vi gick av vid nästa stop och gick dit och tog påsen å tog nästa spårvagn!Haha, å jag hann iaf även om vi hade lämnat yatzie vid hunddagiset och var klara 08.15 så kom jag i tid :) Snacka om tur :D
Har haft jobbiga 2 datorkunskapslektioner så himla tråkiga, och det hjälper ju inte precis att man mår dåligt med en förkylning men det var bara att sitta och jobba på, för annars blev man ju aldrig klar...
Hämta min moppe idag från verkstan , inget större fel..Inte för jag vet varför vi lämna in den men något var det ;) haha..
Kan bara säga att nu längtar jag extremt mycket till Egypten å massa andra saker som kommer hända framöver :D Hoppas bara att alla andra saker jag vill göra blir av :D

dagen då

idag har man då kört traktor å truck, skit roligt iaf traktorn för idag körde vi med gasen, så det var kul att köra fort fort ;)
Höll typ på att dö på matten , var så himla trött så jag typ garva åt allting ;) hehe, men som tur var sluta vi sen , så då tog emma,lovisa å jag spårvagnen :D
sen när man väl är hemma i K-holm så skyndar man sig hem hämtar gitarren åker till kulturskolan och spelar :D å sedan hem och nu ligger jag å slöar och är skittröt orkar typ inget X)

Sports , I need it

Idag har man haft en riktigt soft dag med matte, engelska å idrott. På idrotten kokm några kamsports gubbar och visade oss i självförsvar. Hehe , tyckte det var riktigt fränt asså, man kanske ska prova men vet inte riktigt om det är min grej och om det skulle passa mig , men man vet aldrig prpva kan man alltid göra X ). Jag är en sådan person som måste hålla på med någon sport eller något, kan inte bara vara hemma å lata mig .. Eftersom simningen kanppt har någon a-grupp kvar och träningstiderna inte passar mig, så var jag tvungen att sluta.. Så har ni några förslag på sporter eller något så skriv gärna :D
Jaha just nu sitter man och kollar på Idol, älskar det programmet verkligen, haha det är så roligt, gör liten läxa också samtidigt och kanske får en liten kladdkaka också ;) hehe ne nu ska jag fortsätta att titta :D

Monday again ...

tjenixen på er :D
Då var det då måndag och skolan har börjat igen ;) Hände ju en olycka igår i linköping då ett tåg körde in i en traktor eller vad det nu var, så det blev krångel med tågen.. Så det tåg som skulle gott vid 7 i morse gick vid 8 härifrån Katrineholm till Norrköping, inte för det gjorde mig något för jag skulle ändå ta 8 tåget ;) så jag tog 7tåget kan man säga x)
Idag harr vi haft matte och röjning, fy för röjning med klinga även om man får vila lite när man går å samlar upp allt ris å lägga det i en hög, så tyckte jag inte alls om det .. Jobbigt var det men det var sista passet för denna termin så, jag får väl vara glad för det, fast nu kommer vi ha teori... Kanske inte super glad men det går;)
Fick stressa till stationen idag för att hinna med tåget hem, jag måste sett rätt så rolig ut när jag sprang och stressa som en liten fjant ;) haha men hann det gjorde jag å det var tur för sen bar det direkt av till badhuset, så jag träna mina småbarn. Å nu är man då hemma och har det bra :D Nu har jag bara lite läxor att göra matte å 70 engelskaglosor tills på onsdag men gör nog lite imorrn tror jag ;) Imorrn slutar man 11.40 så kanske käkar med mamsen i morrn på stan :D
Men aja nu ska jag försöka sova eller så blir det läxor ;)

The joker..

Hellu!
typ direkt på morgonen så åkte man då ner på stan med mammsen ;) jag köpte, ett linne,jeans leggings typ en tröja och anteckningsböcker ;) å så kolla vi på lite annat också , haha.. När man kom hem så städa man då sitt rum så det ser lite bättre ut, hehe. Snart ska man träffa söta lilla Klara , det var ett tag sen man såg henne men det ska bli kul :D hihi!!
Får se vad vi hittar på, men aja ikväll blir det att klippa lilla smulan som har gått å blivit långhårig sen kanske man busar lite med pumbisen :) haha.. Plus att jag måste göra lite läxor också, ska jobba matte,engelska, å en naturbruk-arbetsliv uppgift också. Men det går nog säkert jätte bra :D (Y)

happy daaaaay !

tjeena på er !
Äntligen fredag :D haha, har kört basmaskiner(fyrhjuling,gräsklippare) å traktor idag :) skit roligt måste jag säga, när man körde trakor å hade hög musik å såg proffsig ut. Fick as mycket beröm utav Matti :D
Aja jag å Emma typ skyndade oss till spårvagnen idag eller hon stressade mig hela tiden så jag vet hur Gotten känner sig nu x ). Sen gick vi av vid new yorker typ å gick in på telia och hämta hennes mobil, sedan gick vi därifrån till station i spöregnet... Inga kommentarer där :P haha..
Sen mötte vi lovisa å nobelle på station :D Var lite halvt trötta på tåget men det var roligt ändå, haha sen när man var hemma i lilla Katrineholm så åkte man å spela gitarr, roligt roligt :D Å nu så sitter man å tråkar typ får väl hitta på något snart antar jag ;)
saknar denna sötnos till bästavän :(<33333

Bam bam bam...

Tjenaaaaa mitt beeeeena ;)
Idag har jag haft djurkunskap,datakunskap x2 haha, sluta 14.10 skulle hängt med tjejerna och fikat men gjorde inte det utan åkte hem istället var så j*vla trött, somna tom på tåget, haha... När jag kom hem så börja jag räkna matte gjorde klart det kapitlet, det här var iaf lätt det var inte det förra tur att Elin kommer imorrn så kan hon hjälpa moi och med det andra kapitlet som vi får i morrn ;)
Sedan hänge jag med pappa å handla lite mat å så , plus vi köpte en ny vattenflaska till min lilla älskling :D hon är så söt satt å vänta på mig typ när vi kom hem med flaskan :D<3
Just det jag gick över till mormor och tog n posten å vattna blommorna , så jag har varit duktig nu blir hon glad, fast hon har det ju bra hon är ju på mallis (Mallorca). Så hon har det ju riktigt lyxigt får se om hon har köpt något till oss när hon kommer hem hon brukar göra det ;).
Nehe nu ska jag ta och softa lite grann medans jag kan i morrn är det skola igen :P fast det är ändå rätt softa lektioner hehe..
blev en bild på den här söta bebisen :D

Kolmården :D

Tjolahopp ! :D
Idag gick man då upp halv 8 för man skulle ge sig av till Kolmården för pappas fack IF metall hade typ hyrt eller vad man nu ska kalla det ;). Så vi fick massa gratis grejer utav dom eller kanske inte sådana saker jag vill ha men .. Haha man fick se djur iaf :D VI åkte safari när vi kom dit och vi hamna först i kön så vi bestämde liksom farten. Det roliga var att alla giraffer gick framför våran bil och vissa stanna mitt framför oss och bara kolla på os ;) dom var så fräna . Det var också roligt när man åkte förbi lejonen och dom bara låg där och liksom glodde på en när man åkte förbi ;) Det bästa är ju Delfinshowen som jag alltid ser :D Jag älskar verkligen delfiner kan inte beskriva hur mycket jag älskar dom :)
Aja det var roligt iaf sen gick vi till tropikariet å jag klappa en orm!! Kan ni fatta att jag har rört en orm , haha eller jag var inte som min syster å pappa , min syster ville också klappa spindeln å skoopinionen tror jag ;)
Ja men nu är man hemma och allt är lungt, just nu pluggar man lite matte å lite röjning har prov i morrn tror jag x).
Här är min bästa kompis då :D<3
Min andra fräna vän ;) <3
en frän fågel måste jag säga :D<3
Så mäktiga dom här djuren är alltså ! Älskar bara att titta på dom ! <3
Den här polaren blir man bara helt kär i :D <3
Ja det var några bilder jag tog orkar inte lägga ut alla men det här är några utav mina fräna kompisar jag träffa på idag :D<3

Smile little more

helloooooo ! ;)
Nu har man då varit hemma i 3 dagar från skolan med lite såhär seg fortfarande tur att det är helg, men tror att förkylningen håller på att bli värre men , får bara bita ihop :)
Idag har jag kollat på film för det mesta å läst lite allt möjligt..
Ja för det finns inte så mycket att göra när man är sjuk så man får försöka göra det bästa utav situationen !
Ja det är väl allt ska nog sätta på en film nu eller något , haha filmtoken nummer 1 kanske man borde kalla mig x )

Alla har mål i livet

hejsan !!
Just nu så ser jag fram emot så mycket som kommer att hända framöver eller jag hoppas att det händer iaf :)
En sak är ju det att i höst/vinter åker vi till Egypten :) å firar min pappas födelsedag där å sen hans 50 års fest ser jag också fram emot. Sen så får vi se om jag å Emma åker till London när hon fyllt 18 :D Sen så ska ju jag å erika försöka spara till våran resa till New York eller något annat ställe :D Plus här kommer en grej till att jag vill åka på språkresa nästa sommar och om nu mamma går med på det så har jag 3 alternativ som jag har sett i tidningen om språkresor jag fick på posten, å dom är Australien, England å Malta kanske var ngn mer det fanns även Japan det skulle vara kul men tror inte att mamma vill det x ).
Aja så nu blir det dags att spara massa pengar så jag kan göra allt det där men bara jag har ett mål och har bestämt mig för att det ska hända så kommer det att göra det också, för det vet jag :D Heter ju inte Thelin för ingenting ;) Så önska mig lycka till :D (Y)

RSS 2.0