Tjeckien i morrn !!

Jaha nu sitter jag på mitt rum och ska packa färdigt allt snart x) mina släktingar har precis gått hem :) så sen ska jag snart sova ska ju upp tidigt i morrn åker ju klockan 6 på morgonen så Jippie eller inte, är inte morgonpigg på helgerna direkt :( men aja jag har ju min mobil,musik å min vän klara å min cola å godis å allt möjligt så jag ska nog klara mig ;) Nehe nu måste jag packa färdigt så jag kan sova ngn gång :P Så nu kommer det inte bli någon uppdatering på en hel vecka :( men vi hörs ;)!!





Ni får en glad bild på mig x)


Strange

Nu har man då haft sin sista lektion för det här året och 9:an... Känns lite sådär, hade inte tänkt på att det var så förs våran engelska lärare sa att det var det och det kändes konstigt att vi i klasse skulle gå skilda vägar efter det här.. Men ja vad kan man göra, det viktigaste just nu är att njuta och ha roligt dom här 2 veckorna som vi har kvar tilsm för sen skiljs vi åt efter 3 långa fantastiska år som har gått fortare en vad man trodde :P

Ja nu sitter jag på mitt rum å tränar lite gitarr och lyssnar på musik, ska spela sista gången på gitarren för den här terminen.Ja och sen ska jag väl börja packa eftersom vi ska till Tjeckien på söndag!Det blir nog skoj :) Ja det var allt!!



Lovely day

Idag har jag hunnit med mycket mmåste jag säga eller ja kanske lite :P Har haft nationella i svenska idag och det gick väl bra antar jag :D Fick även tillbaka prov i non å hade VG på båda proven, så nu är jag glad å stolt över mig själv det måste man ju få vara i bland x).

När jag kom hem så gick jag till Ingrid hon är simtränare och jag ska klippa hennes gräs i sommar och fick börja idag, å jag kan säga att hennes tomt är stor och jag är helt slut ;) eller inte helt men lite trött blit man när det helt plötsligt blir jätte varmt x).

När jag kom hem sen igen åkte Mamma, pappa och jag till Sultans å fika eftersom min mamma fyller 45 år idag :d Så grattis på henne, så på lördag blir det fest med mammas släkt :) Stackars mig.. För jag ska ju åka klockan 6 på morgonen på söndag för då bär det av till Tjeckien så jag kan inte uppdatera då men jag gör det när jag kommer hem :) Ska nog ta med min vanliga kamera istället för system eftersom jag vill ju inte att den ska bli stulen eller ngt!

Jaha ne nu måste jag plugga matta å franska, för i morrn blir det först nationella no sista delen, matteprov och franska prov! Och jag vill ju att det ska gå bra :). I morrn blir det Klara å jag på stan också vi ska köpa lite till Tjeckien :)



 


Regn, Regn

trevligt väder man då har här i katrineholm, det spöregnar och man är på dåligt humör men har ingen direkt orsak till det x )

Det har varit skola som vanligt och det har gått bra och när jag åkte hem så handla jag lite saft å sen bar det av hem!Och nu sitter jag hemma och glor på tv funderar att titta på ngn filme ller något få se hur jag gör :D haha ne nu ska jag fortsätta att glo på tv i regnet här hemma i Katrineholm ;)





I natt är jag din...

...Är låten som spelas just nu i mitt rum x ) älskar att lyssna på Tomas ledin när det börjar bli sommar har så många minnen från när jag var mindre då mina föräldrar satte på den låten bla :D haha så lyssna på honom säger jag bara för det är sommar och han gör en glad !

Det blev inte bara mormor , moster,morbror å familjen utan jag stack till erika sen :) och vi tittade på Alice in wonderland hade redan sett den men jag tycker ju att den är bra så !:D Det sluta med att jag sov över där ;) vi hade det ganska roligt under kvällen vid roade oss iaf :P haha, det var riktigt rolift och mysigt älskar dig bästa vän !<3

Vakna typ vid 11 tror jag och vi fixade lite i hennes rum eller städade undan tättrae sagt å sen åkte jag hem för hon skulle plugga å gör annat med ;) haha och jag kände att det var rätt skönt att få komma hem , hade tur också för det regna precis när jag klev in i huset typ x )
Just nu så ligger jag nerbäddad i sängen och tar det lungt har så fruktansvärt ont i min stackars lilla hals och hosta har man också fått, så jag hoppas att jag inte får tillbaka febern bara för då blir jag ledsen  ...

Ne nu ska jag fortsätta att vila :D så chio!






SOMMAR!

Hejsan allihopa är feberfri nu men har halsont å allt fortfarande men jag kan ändå göra lite saker x ) var på stan på förmiddagen och köpte en bikini och åt en korv med mammsen sen gick vi hem :) Gud vad duktiga vi är !
När jag kom hem så slängde jag på mig bikiniöverdelen och så satte jag i gåång och tvätta min moppe :)
Så nu är den ren och fin! tihi.
Sen duscha jag pumbisen å smulan också deom tyckte det var riktigt skönt att duscha ute med kallt vatten eftersom det är så himlavarmt ;) Sen har vi tagit fram studsmattan så jag har fixat och donat med den.. Har även tagit in tvätten även fast det inte är så himla intressant men men jag gjorde det för att vara snäll! mne ska åka å hämta min moster nu för ska grilla med mormor å moster,morbror och familjen så C Y A!




// Thelin


something

Man har verkligen tråkigt när man ligger hemma med feber... Det finns ju inget att göra och så ligger man bara i sängen och glor på tv eller håller på med datorn.. Men men vad finns det att klaga på haha ne mne det ända som är posetivt är att man får sova ut på mornarna men nu är det ju rätt skönt att i morrn så är det lördag och då missar ju inget i skolan men jag hhoppas att min feber går över då ! Nehe nu ska jag nog ta och vila lite grann så C Y A!



The rose

Dålig man är på att uppdatera då : /... Har faktiskt mina orsaker dels har man inte haft tid sen ha inte mitt internet funkat så bra x ) så jag säger stackars mig, men nu funkar det !

Veckan har varit rätt soft , i måndags klippte jag mig. tisdags var det tandläkaren och igår var det friluffsdag men var inte med för har skit ont i halsen åså, å på kvällen tränade vi för idag, så ska vi spela för dagis men nu undrar ni då vad jag gör hemma vid den här tiden, jo det är nämligen så att jag ligger hemma med feber... Inge roligt jag ville ju vara med idag, det jag kan trösta mig med att det är inte så mkt man missar iaf !;) aja nu ska jag fortsätta att ligga i min säng och typ döö, haha nemen ska kanske sova lite för orkar inte så mkt nu ! C Y A!





Livet är en gåta!

She's like the wind




I feel lonely sometimes ... but it does not look like it!


I want to live forever

Nu är det då fredag och det känns som det är lördag då men det gör inget6 för då kan man bara vara glad för att man vet att man är ledig mer iaf :P

Igår hade jag det jätte roligt iaf kajsa å jag snackade hela degaen typ och hon och jag trääffades vid Ica-nära typ halv fem och hyrde bröloppsfotografen som vi sen skulle titta på när dom andra kom!
Vi blev Jag, Kajsa, Klara , Elin, Sofia f och Ida! Riktigt kul hade vi, ovh filmen var bra det tyckte iaf jag men jag gilllar ju alla filmer typ. Sedan sjöng vi singstar och det var fullt ös måste man ju säga och det är ju självklart att det lät bra eftersom man går ju då i musikklass, nu när man tänker efter är det lite sorglgt för vi slutar snart och då skiljs alla åt och det finns ju vissa man kommer förlora kontakten med helt och några lite grann och vissa kanske inte alls men jag vill försöka hålla kontakten bra med dom flesta iaf ! jag vet att jag kommer sakna massor iaf!
Man kan säga såhär alla dom här 3 åren var värda att kämpa för ;) Jag är så glad att jag valde musikklass å inte ngt annat! Så man säger det att dom som ska börja 7.an eller redan går i 7:an har ngra år att se fram emot !

Ne nu ska jag sluta babbla på om det, idag har jag då hunnit vara nere på stan och fixat pengar tills Tjeckien eftersom jag åker om 2 veckor, gud vad roligt det ska bli !
Jaha nu är man då hemma och funderar på vad man ska hitta på men det vet jag nog snart ska ni få se ! Haha , i morrn blir det att fira min kusin iaf som blir 25 år fast inte i morrn då men vi firar han ändå !:D

Kajsa å jag <33



!!!!

godermorgon på er, igår var det en helt underbar kväll. Konserten med Anna var helt underbra och jätte rolig!

Det var mkt fart kan man säga och det var så himla roligt synd bara att det är över nu och att det var den sk sista konserten kan man säga om man inte räknar med tjeckien å skolavslutningen fast det är ändå inte samma sak!

Ikväll blir det klasskompisarna tror jag vi får se hur det blir !:P haha ne nu ska jag nog göra mig i årdning !:D



KLÄNNING!!!!

YEEEEEY!!!!!


Jag har äntligen fått min klänning är hemma från stan nu och har köpt ett bar svarta skor, fondation i gen men i "flytande form" höhö, och sen lite godis för i morrn !:D
När man kom hem så ropar mamma på mig å säger att min klänning har kommit så jag blir ju då super glad så jag provade den på en gång å det blev skit snyggt å precis som jag hade tänkt mig :D enligt mig iaf!
Ne nu ska jag slutta babbla strunt å hitta på ngt istället!


En liten snygg bild på klännigen :P nmär jag prova den :D




REPETITON

Snacka om att jag är helt slut efter idag.. Har sjungit hela dagen från 08.10-15.30 , jobbigt var det men nödvändigt ! Vissa låtar är riktigt sköna och en del är super bra ;) Haha, men nu när man kom hem så åt man ganska mycket för det var ingen god mat i skolan ;) , snart ska man ner på stan å köpa ett par skor för jag måste ha svarta skor i morrn på konserten fast i morrn är det samma sak under dagen bara rep fast då är det ju med Anna å musikerna så det blir lite mer roligare och mer fart också!

Aja nu ska jag fortsätta med mitt och vänta på pappsen men ha en trevlig kväll allihopa!:D



Love is the way of life!

Nu har då måndagen gått och vi närmar oss ännu mer skolavslutningen men först så kommer ju resan till Tjeckien !:D

Haha ne men idag har det varit okej, fick tillbaka so provet fick VG+ folk säger att det är jätte bra men jag är ändå lite sur för jag vill ha MVG!Men men jag få inte gå å sura hela tiden:P Hade även matlagningsprov idag jag lagade piroger och har aldrig gjort det förrut å det gick väl sådär, men får hoppas på det bästa :D

Åkte moppe till träningen efter skolan och när man kom in i badhuset var det som ett ställe där man inte fick prata typ för alla satt så tysta :P Så jag joinade som med! Tränade till kvart över fem typ, det gick tydligen riktigt bra enlig benni , men det tyckte inte jag:P Men men han är ju tränaren så han bestämmer !
Tränade även min lillagrupp kan säga att jag är helt slut efter det även om man kanske inte sa så mkt idag :P
Skippade tränarmöt pågrund utav vissa orsaker.

Å nu är man hemma och sitter å lyssnar på underbar musik och tänker att nu har jag inga mer lektioner den här veckan för jag ska ha rep i morrn å på onsdag är det rep å på kvällen KONSERT! wohoo. Aja just det beställde en klänning igår som jag tänkte ha på baken/avslutningsfest men jag ska nog ha den på skolavslutningen å den andra jag skulle haft då på balen istället vi får se hur jag gör men jag tänker att jag lägger ut en bild på den iaf!:D


Kathryn Pleat Front Dress SEK 449, TFNC - NELLY.COM

!

Jaha nu är det inte mkt kvar utav söndagen då !:/ Fast det kommer bli en rätt så rolig vecka ändå i morrn är den ända dagen då jag har lektioner för på tisdag är det rep för rotary å samma sak på onsdagen å sen på kvällen blir det konsert med Anna Sahlene! Wohoo!

Min dag har mest gott ut på att slappa och att kolla på massa kläder man vill ha :P Haha ne mne nu ska jag fortsätta med mitt! Ha en trevlig söndagskväll och njut utav er ledighet medans ni kan ;)!



SÖNDAG!!

God morgon allihopa idag vaknar man då lite senare en vanligt, lite lustigt eftersom jag brukar kunna gå upp rätt så tifigt på helgerna ibland bara för att inte slöa bort hela dagen x )

Haha, ne men nu har jag tagit på mig lite kläder å sminkat mig med mitt nya smink, eller det var ju bara en ny fondation och rouge! men ändå är tydligen rätt känslig mot vissa grejer , märkte det i veckan när jag lånade mammas brunkräm! INTE BRA! fick typ utslag i ansiktet såg hemsk ut enligt mig !:P

Aja idag händer det inget speciellt bara softa har ju inga läxor så jag säger wohoo! Ne men ska slappa å kanske hitta på ngt med ngn eller jag vet inte vi får se vad som händer ! så bye så länge !




I have the best friends !<3

Har ni någonson känt att ni verkligen har världens bästa vänner man kan ha !?

Jag känner det iaf. Några som jag har haft så länge jag kan minnas å några som kommer å går men det finns vissa som alltid är vid min sida när jag behöver dom! Jag är ganska lyckligt lottad över att jag har er, mer än vad jag förkännar ibland kan jag tänka men ni få min dag att lysa alltid.
Om jag inte hade er vet jag inte riktigt hur min värld skulle vara, jag finns ju alltid för dom så klart också så om dom är ledsna så är jag det med och tvärtom.
Så jag säger det att jag förstår inte att ni orkar med mig ibland men jag kan tänka mig att jag bara gör så att folk måste gilla mig även om jag är som jag är, jag är väl ett virus! men jag vill iaf säga tack för all dom gånger ni har funnits vid min sida när jag behövt det och dom framtida stunder som kommer!
Ni vet vilka ni är och ni kan känna er stolta för jag vet att jag är det för att ha er vid min sida!

Så jag säger det jag är lyckligt lottad, och om det är någon som försöker ge sig på mina vänner så får ni ta er an mig först för dom är mitt allt och om dom inte fanns så finns det ingen Erika Thelin!
Älskar er!


<3






I love you!

Är hemma nu från norrköping och det blev inte så mkt köpt precis men löpte en tröja å smink skulle egentligen ha en balklänning men det blev ingen, hm får se när jag köper den !

meniaf nu är man hemma å sitter i sängen å tråkar å smsar med min bästavän erika <3

Just det måste passa på att jag hade skit roligt i går hos min andra bästavän tamagutchi igår !:D

aja nu har jag inget mer att berätta bilder kommer senare tror jag !:D



Don't let go

Godmorgon allihopa idag är det lördag å jag är glad som en solstråle ;)
Haha , ne men har fixat mig lite grann och nu så ska jag å pappsen åka till hans hemstad å shoppa å det är ju så klart NOrrkökping känns nästan som det är min stad det med x ) haha han hare smittat mig även fast jag inte ens är född där eller ngt :P

Haha ne men nu måste jjag åka för jag vill hinna shoppa lite också ni får reda på hur dagen var å så ikväll så bye bye !

Dagens look då, haha men inte så snygg min man gör men den bjuder jag på å den får duga x)







FREDAGSMYS!!!

Nu är det slut på veckan å det är dags för fredagsmys !

Haha
, ne men det är äntligen fredag och det har varit en rättt soft dag hade egen lektion på idrotten med Lydia :D<3 Det gick bra vi körde altimate :D Haha , problemet var att det blåste rätt mycket och då blev det lite svårt med fresbin elr hur det nu stavas, Men det gick skit bra ändå måste jag säga, kollade på film på franska och översatte ngn konstig å korkas text på engelskan å på ensemblen så fick vi köra fredagsmys bara för skojskull

Åkte ner på stan efter skolan och boka en tid för klippning och slingor i håret kände att jag behöver det :P å jag tänker inte berätta än vad jag har tänkt mig det blir en överraskning !:D

Å nu så sitter man hemma och lyssnar på fredagsmys eftersom det är fredag å det är helg ! Woohooo! Ne men snart så ska jag hjälpa min söta lilla rara syster att plugga till hennes skötarprov som är ikväll och sen ikväll så ska äntligen jag å Tamagutchi få våran vanliga fredagskväll igen ;) haha men ha en skön fredagskväll allihopa för jag vet att jag ska ha det iaf :D!


En härlig fredagsbild från förra veckan på valborg med Tamagutchi å erika <3




lemontree ;)

Tjenixen på er , idag har man då haft en så rätt underbar dag kan man väl säga då !
Iaf dagen börja med att ta mppen till trolldal å hämta upp  sötnosen Kajsa :D<3 sen åkte man till skoloan å hade Nationella i Matte muntligt det gick väl bra antar jag ;D
Haha sen kolla man på Södersmusikal den sög om man säger så eller Minsötnos å bästavän erika sög inte hon var bäst utav alla och matilda får man inte heller glömma som sjöng suveränt men annars vet jag inte, och jag vet fler som håller med och till och med min kusin håller med men dte är ju självklart för han gick ju på tallås förut, och tallås är alltid bättre ;)
Men iaf hade idrott på backavallen idag det gick väl sådär känner att jag skulle lutat hoppa höjdhopp vid en viss höjd för jag har så j*vla ont i ryggen just nu x ) dumma erika säger jag bara !
När man väl sluta så åkte jag å kajsa ner till doncan å tog en glass mums !:D Haha sen skjutsa jag hem henne och åkte sedan hem sen har jag inte gjort så mycket :P

Aja ne nu ska jag fortsätta att njuta utav det fina vädret mna har här och vet ni vad det är fredag i morrn och det betyder HELG!!! Haha!


Min söta pumbis som är glad för att få vara ute ;)<3




Love

Superduper skönt att mna inte har något speciellt att plugga till längre !!

Haha , hade nämligen so prov idag och det är så skönt att det blir gjort, i morrn ska vi ha nationella i no men det kan men inte plugga till iaf :P Har även haft redovisning i bilden det gick bra , sluta 13.10 idaq så himla skönt, träffade även min sötunge erika idag :D<3 det var trevligt att få prata lite med henne !<3

Ne nu ska jag fortsätta att glo på Buffy the vampire slayer !<3 Så himla bra även om jag redan har sett alla avsnitt !;)


Love is like the wind!

NU har hela söndagen gått och jag har haft det jätte bra tack vara Tamagutchi å Ankan!<3 Plus min söta Erika också !<3

Jag å emma börja med att cykla till Ica-nära å köpte lite gott,sedan till kyrkogården då jag besökte morfar kan man säga, sedan till djulö och sedan ner på stan å sen till ica igen å sedan hem ! Haha, sen kom Ankan å vi kolla på film å erika var också med och kolla på film sen åt vi hos emma och sen nu är jag hemma!


Tack för en underbar dag ni fick mig å tänka på annat ! Och det är precis vad jag vill göra!:D<3





I know you always watch over me <3

Jag har alltid haft som motto typ att man ska älska livet som det är även om det inte alltid är som du har förväntat dig! Och det mottot fick jag för fyra år sedan när min morfar dog, det känns som igår när du satt å skoja med mig! Men jag vet att jag inte ska gå å deppa utan att se framåt istället!
Men idag så ska jag ner till Kyrkogården med emma en fin vän till mig å säga hej till dig !
Jag saknar dig så himla mkt!

Ne nu får jag sluta prata om min saknad å så för det är inte så roligt att höra på men nu ska jag dra till emma !:D<3


<3






Crazy

Vilken lördag man har då , har typ legat isängen hela dagen å tagit det lungt ! Haha , men får väl ta och hitta på något annat snart antar jag !


Men kan bara säga att jag är helt förälskad i låten Crazy- Aerosmith!







!

Det blev inte att chilla med emma igår utan det blev först Djulö med emma å erika, sen blev det att ta hand om Albert å hans kompis Andreas, hade skapligt roligt iaf ;) Vi gick från djulö vid 10 å kom till Mcdoncan ungefär vid 12 x ) Haha, fort gick det !

Haha en men nu har jag inte så mkt mer att berätta men det blev en härlig kväll igår iaf !:D



RSS 2.0